Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Chelsea 2 - 0 Tottenham (01.03. ned) [W]

Final: Chelsea vs. Tottenham (01.03. ned) [17:00h] 17 članova je glasalo

1. 1.

• Chelsea osvaja trofej, najbolji smo kada najviÅ¡e treba
      82%
      14
    • Tottenham osvaja trofej, finale dolazi u loÅ¡em trenutku za Chelsea
      17%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 118
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

zabole me za rezultat,gledaću utakmicu i to ,radovati se ako pobedimo ali ona utakmica protiv WH,to mi je u mislima 

nadam se samo da prodjemo bez povreda i novih suspenzija 

Ja sam tako za finale Lige Evrope mislio, koga jos boli q za to, sekundarno takmicenje... Jos Benitez na klupi, haos... Al cim je pocela utakmica, postala je najvaznija od svih... 

Haha,zajebi sa tim murinjovskim forama,da sad mogu da biram uvek bi pre izabrao pobedu protiv WH nego sutra
Cak je i Matic skoro izjavio da je prem prioritet ovo se samo i dize atmosfera a vidi se da pali ;)

Pa. atmosfera se dize pobedama, trofejima, bonusima za iste...

Nisam ja reko da nema nikakvog znacaja,napisao sam vec u nekoj temi zasto je bitno da ovo uzmemo,pre svega sa psiholoske strane,ali to je ponovo iz ugla samog kluba

Dok meni kao navijacu,cisto strogo gledano,nista ne znaci

Kad pominjes vec tu LE,to je vec nesto drugo,ipak je to veliki trofej koje se broji a preko njega smo stigli I do one utakmice sa Bajernom

A I nemoguce mi je sad da ih taj jedan trofej tolko digne,kolko timova je uzimalo prvenstvo bez kupa
Da je to neki drugi klub pa I ajde al sa murinjom koji juri pobedu u svakoj utakmici,nema tolki znacaj
Ma treba osvojit sve moguce trofeje.Kad bih morao birati izmedju ovog finala i utakmice sa WH izabrao bih trofej jer bi i uprkos porazu rotiv WH ostali prvi.Ne vidim svrhu igranja ovog kupa ako dodjes do finala i ono boli te kurac,vazan je premiership.Sve je vazno,sve sto se moze osvojit treba objerucke prihvatiti.

Pa samo mi mozemo razmisljat o boli me kurac ophodjenju prema tom finalu. Profesionalizam. Svi zele jos jedan trofej, a neki ce i da ginu sutra. Nema isprike.

Ovaj mec valja jedino dobit da bi im se osvetili za onu petardu, inace da je neko drugi u finalu bilo bi totalno nebitno da li cemo osvojit trofej ili ne.

Svaki trofej je bitan, nije to kup tipa emirates kup na pripremama, ovaj se broji, nije isto s njim i bez njega, treba uzimati sve što se pruži

Upravo gledam luk na Wembleyu, kroz prozor od sobe i sad je kao Chelseaov šal. Kockice plavo-bijelo-plavo-bijelo-plavo...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.