Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Final: Chelsea 2 - 0 Tottenham (01.03. ned) [W]

Final: Chelsea vs. Tottenham (01.03. ned) [17:00h] 17 članova je glasalo

1. 1.

• Chelsea osvaja trofej, najbolji smo kada najviÅ¡e treba
      82%
      14
    • Tottenham osvaja trofej, finale dolazi u loÅ¡em trenutku za Chelsea
      17%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 118
  • Pregledi 9,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

HAHAHAHA grena puko ko petarda :D

U finalu možemo pokopati sami sebe ako izaberemo taktiku koja će nas totalno ograničiti.

Bilo bi lijepo da ovo osvojimo, bio bi nam to veliki vjetar u leđa za nastavak sezone..

Ja se izvinjavam.. .definitivno sam skrenuo sa pravog puta. 

Ladno pomesam kokoske i Liverpul. Zlo. 

I jedni i drugi imaju ćurku na grbu, može da se omakne nekome.

• Autor

Evo kakav su sastav izveli protiv Fiorentine: Lloris; Chiriches, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Stambouli; Chadli, Eriksen, Lamela; Soldado.

Odmaraju neke igrače, u sastavu nema standardnih bekova Rosea i  Walkera, nema Diera, Masona i Kanea.

Koji kurac edituješ post svakih 10 minuta pa mi vazda izbacuje da je nešto novo napisano a ono tvoj post samo osvježen?

Zato sto nisam hteo da mi post koji je sada u Banetovoj temi bude zajedno sa ovim iznad, de namesti to da ako sam ja napisao zadnji post na nekoj temi, posle 15-ak min. mogu da napisem na istoj novi, a ne da moram da cekam 3 sata. :D

Zato sto nisam hteo da mi post koji je sada u Banetovoj temi bude zajedno sa ovim iznad, de namesti to da ako sam ja napisao zadnji post na nekoj temi, posle 15-ak min. mogu da napisem na istoj novi, a ne da moram da cekam 3 sata. :D

U roku od pola sata možeš editovati post. A nema potrebe da iste stvari kačiš na 2-3 teme.

U roku od pola sata možeš editovati post. A nema potrebe da iste stvari kačiš na 2-3 teme.

Pa nisam ni mislio, a ni kacio iste stvari, odnosno komentar, sliku ili bilo sta na 2 ili vise tema.(znamo ko to radi.) Nego msm kad hocu nesto novo da napisem na istu temu, a poslednji sam ja nesto pisao na toj temi, taj novi post mi spoji sa predhodno napisanim. 

U pravu je buna,ja imam isto problem sa tim,ono
Ako bas hocu nesto da dodam idem na edit a ako ne,novi post

I'll bar da imamo neku vodoravnu crtu pa de se to podeli,kao sto ima na nekim forumima gde se vise posta.

A ovo zabrana edita mi je bezveze,mislm ok samo zbog onog kupa al da ga jebem ako ce neko zbog toga varati...

Na kraju krajeva,sve su to nijanse

Zabrana edita je šit.

U pravu je buna,ja imam isto problem sa tim,ono
Ako bas hocu nesto da dodam idem na edit a ako ne,novi post

I'll bar da imamo neku vodoravnu crtu pa de se to podeli,kao sto ima na nekim forumima gde se vise posta.

A ovo zabrana edita mi je bezveze,mislm ok samo zbog onog kupa al da ga jebem ako ce neko zbog toga varati...

Na kraju krajeva,sve su to nijanse

Zabrana edita od 30 minuta je i više nego dovoljna. U tom periodu možeš dodati svega što ti je naumpalo i obrisati sve što misliš da nisi trebao napisati. A nakon toga ti svakako ide novi post, što ne smeta uopšte.

Nek nose luk kuci, daj nama trofej.

Treba izvest trecu postavu da odigraju ovo Miki Maus sranje

inače,Bizli dominira na tviteru,ja sam predložio Zumu na DM a on 

Try again... Courtois Brana Zouma Jt Dave Cahill Ramires Hazard Cesc Willian Costa

Upreš desnim na vrijeme (ovo 5m), kopi link location, paste ovdje link u post i dobiješ ovako

https://twitter.com/1RobBeasley/status/571404954340077568

Mijenjao bih tri Miki Mausa za jedno finale FA kupa

Nadam se da Cahill neće igrati u sredini terena, nema nijednu kvalitetu za tu poziciju. Trebao bi biti na klupi ovu utakmicu, Zouma je zaslužio start.

Šteta bi bilo i da Luis ne igra, ali vidjećemo sve.

Samo ako izgube prekosutra, neće se moći živjeti od zajebancije na ove slike. Haman da su se proglasili pobjednicima.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.