Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Chelsea 1 - 0 Everton (11.02. sri) [3]

11 član je glasao

1. 1.

• Pobjedu
      81%
      9
    • Poraz
      18%
      2
    • Remi
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kad bi bio dobar mec makar upola ko onaj u prvom dijelu sezone. Uzelio sam se dobrog meca, sve igramo neke meceve dje 60 minuta ne pokusavamo prec centar.

Chelsea team to face Everton...

Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Cuadrado, Willian, Hazard; Remy.

Subs: Thibaut Courtois, Gary Cahill, Filipe Luis, Cesc Fàbregas, Loftus-Cheek, Ake, Didier Drogba...

Ovo je neka zahebancija ili? Kakav je to sastav??

ODlican sastav po meni,to smo mnogi prizeljkivali. Cuadrado se dobro uklopio za sada,trci kao lud, konacno imamo dobra krila. Willian dobar kao desetka,brzo iznese loptu,samo pretera.. Costa i Fabregas da su tu, odlican sastav. 

City ce kiksnuti opet,samo moramo mi da iskoristimo to, nadam se golu i pobedi. Dobra igra. 

Mrzim ovo kad imamo potpunu kontrolu nad utakmicom a nikako da pogodimo,neće da uđe pa neće.

Hazard- nemam riječi,svaka čast,njega samo nabrijat i to je to

Zouma-imao je par dobrih intervencija

Willan-hahaha nešto se sa njim dešava,"to da objasnim ne umem" :D

Cuardado-nije loše ali treba tu još utakmica da bi se nešto posebno reklo

i Matić je se pokazao odlično također,ima tu još pojedinaca ali njih ćemo ostavit za kraj.

Svi su odlični nema šta još samo da im ga "ućeramo" i to je to :D . COME ON CHELSEA!!!

Moramo reci da je ovo pobjeda zahvaljujuci Cechu, covjek je odbranio nemoguce,svaka cast I ostalim igracima.

OCENE:

MATIC - 11

WILIAN - 10

HAZARD - 10

CECH - 10

OSTALI - 9.9

Nije drago komentatoru sto smo dobili, vidi se. U INAT SVIMA, CHELSEA!!!

Odlicna igra u prvom poluvremenu, napadali smo i bili jako dobri. Falilo nam je penetracije, u nekim situacijama dodjemo u odlicnu poziciju a samo jedan igrac stoji u 16 metara. Prvi put ova trojka iza napadaca, mislim da su bili solidni, trebaju se jos upoznati. Remy puno zuji, malo finalnog produkta. Nije ga bilo u glavnoj ulozi danas. Nemojte sad drvlje i kamenje po igracima. Po meni, svi su bili danas na nivou, nekad se treba i protivniku odati priznanje za vrhunsku igru, tj danas odbranu Evertona. Petr Cech bez premca igrac utakmice, kakve dvije reakcije.. Straha jedna. PS. Kako sam se izvukao da gledam tekmu, nevjerovatno :D

Kako je tekma odmicala bili smo sve gori i gori. Trebace vremena da se Cuadrado uigra.

Heroj ove tekme jeste Willian ali isto toliko je i veliki Petr Cech, kakve dvije odbrane Lukakuu u kljucnim momentima tekme, odmah na pocetku i pred kraj. 

Fino smo osamarili i City s ovim kasnim golom, a ponadali su se sigurno.

+7

samo ću reći da mojoj sreći nema krajaaa

čestitke ekipi komplet, kritike i pohvale drugom prilikom..

https://www.youtube.com/watch?v=zOVqm47ABks ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj 

TO JEBOTEEEEE LED, IDEMO DO TITULEEE

Kad mi sad srce nije stalo, nikad neće!

Igra izvrsna, završnica nije bila loša, jednostavno Howard je bio sjajan. Nemanja proglašen za igrača utakmice, ali kao što on kaže kada bih mogao podijeliti nagradu podijelio bih je sa svim igračima. Stvarno su svi bili sjajni! 
Moram priznat da sam bio jako jako sumnjičav zbog Čecha na golu, ali demantirao me je u potpunosti. Bravo momci, svi, od prvog do zadnjeg!

Kakve dve tekme ove sezone sa Evertonom, milina za gledati.

Sta reci strasna utakmica, celo vreme dominiramo, napadamo, gol visi u vazduhu i onda odjednom veliki Petr nas spasava poraza, jer da je ono Lukaku uvalio tesko bi izbegli poraz, kad je dobio Bari crveni reko sam sad ga dajemo i tako i bi. Svaki igrac je danas dao sve od sebe, i potpuno zasluzena pobeda.

Al onaj amer ne igra 2 meseca, cele sezone los, oporavi se i odigra utakmicu karijere(posle one protiv Belgije na svetskom). No srecom ga Willi dade, golcina samo takva!

Sve bi veceras bilo lakse da su igrali Costa i Fabregas od pocetka.Ovaj trojac iza napadaca je savrsen,samo treba jos da se uigra Cuadrado sa ostatkom ekipe a Willian ostane na poziciji 10-ke.Cesc i Matic iza.Savrsen spoj brzine,tehnike,kreativnosti i snage.

Pravo sam se bio zabrinuo da cemo kiksati.Kao sto nekada igramo lose a pobjedimo veceras je moglo biti obrnuto.Stvarno smo igrali veoma dobro,rekao bih prije svega borbeno,mozda i najborbenije ove sezone.Zasluzilo smo ovaj gol i ovu pobjedu.Malo smo imali i srece ali srecu treba zasluziti.Kapa dole svima.

• Autor
Jbt koliko onaj komentator od sinoć sa SK mješa košarku i fudbal, ja sam mislio da će do kraja utakmice početi brojati lične greške i za šut izvan kaznenog govoriti da je za tri gola..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.