Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Chelsea 1 - 0 Everton (11.02. sri) [3]

11 član je glasao

1. 1.

• Pobjedu
      81%
      9
    • Poraz
      18%
      2
    • Remi
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

qVPkL7j.png

Chelsea nastavlja da povećava prednost u odnosu na Machester City, u prošlom kolu Chelsea je pobjedio na Villa Parku Aston Villu dok je Manchester City izvukao samo bod protiv Hull Citya na Etihadu, tako da je sad prednost 7 bodova. Vremena za slavlje ili žaljenje nema jer se već sredinom ove sedmice igra 25. kolo u kojem će Chelsea na Stamford Bridgeu dočekati Everton u pokušaju da napravi još jedan korak u borbi za titulu. Chelsea je nakon poraza od Tottenhama popravio formu u Premiershipu i od tada od mogućih 12 bodova osvojili su 10 bodova što im je omogućilo sticanje prednosti, ekipa Josea Mourinha u ovaj duel ulazi u dobrom raspoloženju nakon pobjede protiv Aston Ville. Sa druge strane ekipa Evertona nije ni sjena ekipe iz prošle sezone, svaka utakmica predstavalja tešku borbu za bodove, nisu u stanju povezati niz dobrih rezultata, tako da ovo nije situacija koju je Roberto Martinez planirao prije početka sezone. Pred ovaj susret forma nikako ne ide u prilog Evrtonu jer su oni u posljednjih 10 utakmica u ligi ostvarili samo 2 pobjede, uz 3 neriješena rezultata i čak 5 poraza. Kada su u pitanju međusobne utakmice između Chelseaja i Evertona svakako da Everton nema lijepa sjećanja kada su u pitanju gostovanja na Stamford Bridgeu jer oni tamo nisu slavili protiv Chelseaja još od sezone 1994/1995 i jedine uspjehe su ostvarivali na Goodison Parku. Kada se pogleda istorija ovog meča, forma i pozicija na tabeli, sve je jasno, Chelsea će pokušati još jednom pobjedom potvrditi šampionse ambicije dok će Everton tražiti prekid loše tradicije i iznenađenje.

>MEĐUSOBNE UTAKMICE<

MS7KSZP.png

>FORMA<

ybw3Ami.png

>TIMSKA STATISTIKA<

mPGF39C.png

y2sdOIz.png

EjAS5LL.png

vrXiDM6.png

>POSLJEDNJA MEĐUSOBNA UTAKMICA NA STAMFORD BRIDGEU<

BTmsJkd.png

>POVREDE/SUSPENZIJE/IZOSTANCI<

uPptDEY.png

>SUDIJA<

Jonathan Moss

dERwLUr.jpg

U posljednjih 5 utakmica kada je Moss bio sudija Chelsea ima skor od 3 pobjede i 2 poraza.

PREVIEW: King Chelsea

Picka im materina evo vec 3 tekme zaredom u ligi nisu primili gol, bas pred mec s nama.

Costa ne igra, a Fabregas će imati malo doticaja s njim

hahah koji sam ja psiho..fkt zaboravio da Costa ne igra 

Sa Evertonom se nikad ne zna, moraju skalpirat nekog jaceg da pokazu da nisu za doljni dom.

Zajeban je Everton uvek bio, ali, ne igramo na Goodisonu. Igramo na najjacoj engleskoj tvrdjavi i samo mi se pitamo.

Clean sheet bi nam legao ko budali samar.

Da se ja pitam Remy bi bio starter, ali ne pitam se i mozda je to dobro. Mou zna najbolje. Ima moju potpunu podrsku.

• Autor
Nakon sto smo u lošem trenutku zbog izostanaka i umora ostali neporaženi od Citya, pa smo pobjedili motivisanu Villu u gostima prvi put pod vodstvom Mourinha, mislim da bi sada bilo bez veze da kiksamo protiv haotičnog Evertona. Naravno da je Everton ekipa koja po imenima može napraviti probleme, ali ove sezone su stvarno loši i ne smijemo sebi dozvoliti kiks kod kuće..

Meni je nekako uvjek bio problem gledat Chelsea protiv Evertona. Slična je to ekipa Aston villi, Newcastleu i sličnim, kada nam jednostavno ne ide protiv njih. Uvjek smo ih teško dobijali, kada smo dobijali, a često se znalo desiti da jednostavno kiks pravimo.

U zadnjoj utakmici 6:3, probali su se nadigravati s nama, nije im uspjelo. Mislim da će ovaj put taktika biti drugačija, a znamo da to nama manje odgovara.

Mislim da će Cuadrado ponovo biti na klupi, ali da će, ovoga puta dobiti viÅ¡e od 15  min za igru. Lijepo je Å¡to se Fabregas vraća.

Teska utakmica,koliko god Everton bio los cesto otkinu bodove velikima.Al kod kuce igramo nadam se clean sheetu rez 1-0 ili 2-0
sastav:Courtois

Bane,Zouma,Terry,Luis

Cesc,Matic

Cuadrado,Willian,Hazard

Remy

Courtois

Bane,Zouma,Terry,Luis

Cesc,Matic

Cuadrado,Willian,Hazard

Remy

I meni je ova postava za sad idealna.Samo jos Costa da se oporavi i to je to.Ne treba ni pomisljati Williana na klupu sve dok igra kao zadnje 2-3 utakmice.

-----------Courtois---------

Bane-Cahill-Terry-Azpi--

---------Cesc-Matic--------

Cuadrado-Willian-Hazard

------------Remy------------

Cahilla treba vratiti u prvi tim, necemo se odricati onakve stopercine. On nam je mnogo vazan, za Zoumu ima vremena.

• Autor
Pokušati staviti utakmicu pod našu kontrolu od početka, odigrati konkretno u napadu i ako je moguće izbjeći nervoznu završnicu utakmice. Kiks kod kuće nam stvarno ne treba...

Bice ovo teza utakmica nego prosla kad smo ih razbili na pocetku sezone, Oscar ce igrati sigurno jer nema sanse da ga Mourinho ostavi na klupi.

Ako bismo uspjeli zabiti gol vise, bilo bi ekstra :D Ocekujem nastavak sampionskih pobjeda, boli me kurac kako

Znas koja bi picka bio kad bi ti rekao razlog zasto cu je propustiti.
A reprize ne volim, pogledacu hajlajts kasnije jbg

Nema šanse da poče Kvadrado, tek je došao ne pušta Mou tako lako u prvu postavu igrače + Oscar ljubimac ne može na klupu. Kvadrado će biti u prvoj postavi tek kad Wilian padne u formi pa umesto njega...

Nema šanse da poče Kvadrado, tek je došao ne pušta Mou tako lako u prvu postavu igrače + Oscar ljubimac ne može na klupu. Kvadrado će biti u prvoj postavi tek kad Wilian padne u formi pa umesto njega...

Bezbeli je Willian u strašnoj formi, čuo sam da zabija golove ko lud.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.