Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Chelsea 2 - 4 Bradford City (24.01. sub) [L]

Round 04: Chelsea vs. Bradford City (24.01. sub) [16:00h] 16 članova je glasalo

1. 1.

• Loic Remy
      43%
      7
    • Andre Schurrle
      18%
      3
    • Kurt Zouma
      25%
      4
    • Mohamed Salah
      6%
      1
    • Ramires
      6%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Live from Stamford Bridge...

[URL=https://imageshack.com/i/f0fdQh7Rj]fdQh7R.jpg[/URL]

• Odgovori 72
  • Pregledi 6,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bradford mi nije bio zanimljiv. Kao ni Everton, za koji sam ulaznicu poklonio jednom kolegi.

Ja idem gledati derbi s Man. Cityem, a vjerovatno i revanš s Liverpoolom, ako bude sve prema planu.

Kakav je ovo blam jebote. S 2:0 na 2:3 protiv poluekipe, jebem vam mater.

Krenulo je:

League Cup

Champions League

Premier League

FA Cup

Juče se smejem UNITEDU... A mi posle 2:0 2:3 .. Mora da pad nafte jebe gazdu, pa namestio...drugo objasnjenje nemam...

Sa duhovnim, pravoslavnim mirom u glasu mogu vam reci DA VAM JEBEM MAJKU mrtvu kerovi mrtvi kerovski. Gdje vam je karakter? Gdje su vam muda? Imali ste ih do novembra, a onda ste ko zadnje strine opalile igrati ko da imate dvije Mikelove lijeve. Mrs!!!!

Sramota za ekipu od trecoligasa ovako izgubiti, reko sam ja davno da nemamo Hazarda, Fabregasa i Costu borili bi se za 4 mjesto u premiershipu. Sve dok u ekipi igraju amateri poput Mikela, Salaha i ostalih nemamo mi sta traziti, nebi me iznenadilo da nam sezona ode u skroz kontra smjeru a dobro je krenulo, pucali smo na sve trofeje, evo jedan smo vec prokockali, sledeci mozda protiv Liverpola, u ligi prvaka imamo uvijek opasni PSG, a u premiershipu ima jos dosta utakmica.

Sramota na kubik!!!! Neki su definitivno dokazali da nisu vrijedni plavog dresa. Da ja imam ikakve ovlasti u klubu svima koji su bili na terenu danas bi dernio kaznu od jedne mjesečne plaće bar. I od tih novaca bi svima koji su platili ulaznicu za danaÅ¡nju utakmicu vratio trostruki iznos za plaćenu ulaznicu.

Ova ekipa na čelu s Velikim Morinjom je spremna za velike stvari, ova bi godina mogla biti najuspješnija ikad :)

Od trecćeligaÅ¡a 4 komada kod kuće ??  hahahaha

Najveća sramota kluba u zadnjih 10-ak godina. Mora neko odgovarati i biti kažnjen za ovo.

Ispadanje u grupi LSk ao sampion ipak bez premca

• Autor

Mislim šta reći a da se dovoljno opiše ovo što se desilo u ovoj utakmici, ja lično ne mogu pronaći adekvatne riječi koje bi opisali ovu katastrofu. Velika sramota za naš klub, ispasti na ovakav način, od ovakve ekipe i to na sred Stamford Bridgea, blago rećeno sramota.

Tek nakon što smo se oporavili od bruke protiv Tottenhama, evo sad novi šok i katastrofa pred utakmice protiv Liverpoola i Citya.

Tuga i žalost...

Sad bi trebali dati 70% popusta na cijenu karata za narednu tekmu

aj da je 0:1 pa ajd desi se..

al sine dragi 4 komada od jebenog bradforda hahahaha i to kod kuće treba imati muda pa izaći iz svlačionice

al boli njih kurac, sutra će svi na trening da se zajebavaju, malo provozaju onaj motokultivator po pomoćnim terenima i malo do banke svratiti..

Ako ništa, manje utakmica do kraja sezone, bolje ispasti sada (pa i ovako), nego da npr. stignemo do polufinala i izduvamo na Wembley-u. :P

EVERY CLOUD HAS A SILVER LINING

Å 'o bi rekli Englezi

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.