Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Chelsea 2 - 4 Bradford City (24.01. sub) [L]

Round 04: Chelsea vs. Bradford City (24.01. sub) [16:00h] 16 članova je glasalo

1. 1.

• Loic Remy
      43%
      7
    • Andre Schurrle
      18%
      3
    • Kurt Zouma
      25%
      4
    • Mohamed Salah
      6%
      1
    • Ramires
      6%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nakon sto su usli Fabregas, Willian i malo kasnije Hazard pukli smo tri gola. Kako moze Salah ili Mikel biti kriv za to?

• Odgovori 72
  • Pregledi 6,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa bas to, ne razumijem nikako, ali opet se krive, pa majke mi da postignu po gol i asistenciju ljudi, a opet izgubimo, opet7 bi se oni krivili, ono onako.

cim je willy uso 3 gola smo primili jebo mu kaluda mater

Nije nama Vincent Tan predjednik kluba koji se pita i cudi zasto golmani ne postizu golove.Nas predjednik je zaljubljenik u ovaj sport,zna vise nego pola trenera ovaj fah tako da ako imalo realno razmislim dolazim do zakljucka da je ovo ispadanje izvrseno smisljeno kako bi se olakso raspored do kraja sezone.Kao da je Mr. Romanu bitan neki FA cup,neka njega osvajaju oni iz Arsenala,ionako ima je to kapacitet a mi imamo preceg posla.Znam da zvuci cudno,pomalo i besmisleno,ali drugacije ne mogu da opravdam ovo ispadanje od treceligasa i to pred domacom publikom.Full stop.

Ovo je meni vise smijesno nego zalosno. Sreca pa nismo mogli gladati utakmicu. Imamo sad dva dana da se oporavimo i da onda nabusimo Liverkurce i da sto prije zaboravimo ovaj poraz

Kao da je Mr. Romanu bitan neki FA cup,neka njega osvajaju oni iz Arsenala,ionako ima je to kapacitet a mi imamo preceg posla.

NE, NEMA OPRAVDANJA ZA OVU SRAMOTU... 

Kad useremo u kupu, nije nam stalo do njega nego ganjamo prvenstvo.

Kad useremo u prvenstvu, nije nam stalo do njega jer ganjamo LP.

Kad useremo u LP, nije nam stalo jer ganjamo naslov na pripremnom turniru negdje u pripizdini.

NEMA OPRAVDANJA.

Ovo je neviđena sramota i za ovo MORA "pasti nečija glava".

Baš me zanima kakva ćemo čuti opravdanja nakon eventualnog ispadanja u LP? 

Jer 5. kolo FA kupa se igra 3 dana prije prve tekme s PSG-om, 1/4 finale FA kupa se igra 3 dana prije revanša s PSG-om, 1/2 finale FA kupa se igra 3 dana prije revanša 1/4 finala LP i finale FA kupa se igra tjedan prije finala LP.

Sad kad smo si fino "očistili raspored" zahtjevam naslov prvaka Europe!! 

Ma opusteno, mi smo najjaci tim u Evropi, ne dozvolite da vas zavara to sto smo primili na SB od nizeligasa 4 gola, i sto smo primili petardu od Totenhema.Samo lagano zna Murinjo sta radi,nece on dozvolit da primimo jos jedan put vise od tri komada.Osvajamo Liga kup, ostalo je nebitno, jebes ti ova cipiripi takmicenja kao sto je FA KUp, ko jos igra to ? Vazno je izvest protiv Liverpula u Ligakupu najjaci sastav, pa onda za vikend protiv Sitija nek odmore momci.

Ovo je neviđena sramota i za ovo MORA "pasti nečija glava".

Ništa, otkaz Murinju.

Svi treba da budemo (pre)zadovoljni ako uzmemo ligu, u tom slučaju mi ne bi smetalo ni ispadanje protiv PSŽ-a.

Sramota je sta nam sudije rade, ne vidim razlog zasto sviraju citave sezone protiv nas.

kakva šetnja kroz obranu kod zadnjeg gola Bradforda...

a koga bi vi to kaznili? cije bi to glave trebale padati?

Navici ces se, vole da jebu redom, i kad pobjedimo, forum prazan :D

od kad sam ja tu forum nikad nije prazan !

a koga bi vi to kaznili? cije bi to glave trebale padati?

Sve i jednog igrača koji je jučer bio na terenu, skupa s Mourinhom. Sve bih debelo novčano kaznio.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.