Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

Svaka cast momci, puno je to posla. ;)

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kad pogledas Torres bolji od Drogbe :mellow:

Ma meni je Torres gotovo svaki put dobar. Igra frajer, trudi se . Po koji potez dobar, neka promašena prilika, nekad zabije, mada slabo (kriva iskljucivo veza)..

Ma meni je Torres gotovo svaki put dobar. Igra frajer, trudi se . Po koji potez dobar, neka promašena prilika, nekad zabije, mada slabo (kriva iskljucivo veza)..

Isto mislim. Ok torres nezabija, a isto tako ni drogba nije nista vishe dao... torres se makar trudi, trci :D

Wilkins nam fali strasno...

A ovaj nas doticni gospodin je rekao da ce nesto promijeniti u mecu sa Wolvesima. Aj da i to dozivimo...

• Autor

Znaci laksi raspored nisu mogli ni sanjati :)

Ne postoje laki i teški protivnici. Postoje oni koje pobjediš, s kojim remiziraš i od kojih izgubiš...Chelsea trenutno preferira više ove druge dvije opcije.

Jasta nego postoje, ovo trenutno sto se desava je do Chelsea a ne do protivnika, znam da ce se reci kako je Chelsea vec kiksao protiv slabijih ekipa ali ponavljam u borbi za vrh ovo je prelagan raspored i ovdje se moraju dobiti sve utakmice

• Autor

Jasta nego postoje, ovo trenutno sto se desava je do Chelsea a ne do protivnika, znam da ce se reci kako je Chelsea vec kiksao protiv slabijih ekipa ali ponavljam u borbi za vrh ovo je prelagan raspored i ovdje se moraju dobiti sve utakmice

Morale il ne morale se dobiti bit će teško protiv svakog protivnika i moglo bi biti i remija i poraza ako nastavimo ovako mada kao navijaÄ Å¾elim sve pobjede ;)

Sudeci po onome sto sam gledao do sada.. ne postoje lahki protivnici... Nama su svi teski..

I ne mislim ja da je to lagan raspored.. Tako smo mislili i ove zadnje, 2,3 utakmice gdje smo morali dobiti svih 9 bodova a ustvari smo dobili 2...

Valjda uspiju u januaru se probudit, i osvojit tih max 12 bodova i proc dalje u kupu,ha ya..Kao i svake godine nasa kriza je decembar, da ga je kako izbacit..:D

a nadobudnih ljudi, ovaj raspored će dokazat da je ove sezone za chelsea vrh, znaÄi krajnji cilj izboriti LP, i to je to...sve više je previše tj. nemoguće, tj. nerealno s obzirom kako se sjajno loptaju trenutno...

volio bih da mi dokažu da sam u krivu..

go blues

meni se place kad vidim da je Tottenham ispred nas sa dva boda vise i jos dvije utakmice manje...

A ja se smijem kladiti, da ćemo na kraju fino biti ispred njih, po broju bodova. ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.