Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Meni ne želi prikazivat ni jednu sliku, pise 403 Forbidden :(

Evo duzi dio dana sam racunao minutažu igraÄa pa sam završio:

Najveću minutažu ima Petr ÄŒech sa 2.085 minuta na terenu, što nam govori da je propustio samo 405 minuta, a prosjeÄno brani 77,2 minuta po utakmici.

Drugi po minutaži, je Ashley Cole sa 60 minuta manje od ÄŒecha, toÄnije 2.025, prosjek po utakmici je toÄno 75 minuta.

Treći je John Terry sa 1.958 minuta, prosjek po utakmici je 72,5 minute.

ÄŒetvrti je, vjerovali ili ne, Jose Bosingwa sa 1.698 minuta, odnosno 62,8 minuta po utakmici.

Na petom mjestu nalazi se Branislav Ivanović sa 1.672 minute, odnosno 61,9 minut po utakmici.

Frank Lampard je ove sezone dobio 1.652 minute, to bi mu trebalo saopćiti kako bi ga odagnalo od plakanja da mu 61,2 minut po utakmici nije dovoljan.

Ramires je odigrao 1.604 minute, što je 59,4 po utakmici.

Mata je dobio 1.565 minuta, odnosno 58 po utakmici.

Najbolji strijelac kluba, Daniel Sturridge, odigrao je 1.397 minuta, odnosno 51,7 po utakmici.

Samo dvije minute manje upisao je i David Luiz, tako da mu je prosjek po utakmici nebitno malo manji od Dannyjevog.

Nešto manje viÄ‘ali smo Raula Meirelesa koji je odigrao svojih 1.323 minute, te si donio prosjek od 49 po utakmici.

Florent Malouda odigrao je 1.184 minute, s prosjekom od 43,8.

ZaÄuÄ‘ujuće je da potpuno istu minutažu imaju John Obi Mikel i Fernando Torres, koje smo na terenima viÄ‘ali pune 1.132 minute, odnosno 41,9 utakmiÄno.

Slijedi ih Oriol Romeu sa 1.059 minuta, što je 39,2 po utakmici.

Nešto manje od Oriola, a i zbog silnih povreda, odigrao je Didier Drogba, koji se na terenu nalazio 1.031 minutu, odnosno 38,2 po utakmici.

Daleko, daleko, manje od Drogbe, igrao je Alex, toÄnije 621 minutu, prosjeÄno 23 po utakmici.

Nicolas Anelka, u svojoj posljednjoj polusezoni u plavom dresu, odigrao je 562 minute, što je 20,8 minuta po utakmici.

Salomon Kalou dobio je 406 minuta, što je nešto više od 15 minuta po utakmici.

Ryan Bertrand odigrao je 330 minuta, 12,2 po utakmici.

Romelu Lukaku bio je dostupan za gledanje ove sezone 302 minuta, toÄnije 11,2 po utakmici.

Paulo Ferreira imao je 241 minut šanse da se nametne, nešto manje od 10 minuta po utakmici.

Ross Turnbull dobio je 223 minute kao drugi golman, toÄnije 8,3 prosjeÄno.

Henrique Hilario na golu je bio pune dvije utakmice, znaÄi 180 minuta, što je 6,7 prosjeÄno.

Josh McEachran se vidio vrlo malo, samo 164 minute, po utakmici je to 6 minuta.

Yossi Benayoun, dobio je samo jednu jedinu minutu u utakmici protiv Stoke Cityja, a prosjek govori da je to 4 sekunde po utakmici.

Nažalost, Michaela Essiena još nismo imali prilike vidjeti ove sezone.

Statistiku sam sam radio, i puno je truda uloženo, nadam se da je korisno i zanimljivo ;)

Evo i uÄinkovitosti:

Salomon Kalou je najuÄinkovitiji, zabija u prosjeku svaku drugu utakmicu, toÄnije 135 minuta.

Daniel Sturridge zabija u prosjeku svaku drugu utakmicu, toÄnije 140 minuta.

Frank Lampard i Didier Drogba su jednaki po uÄinkovitosti, zabijaju u prosjeku svaku treću utakmicu, toÄnije svako 206 minuta.

Fernando Torres zabija u prosjeku svaku Äetvrtu utakmicu, toÄnije svako 283 minute.

Juan Mata zabija u prosjeku svaku Äetvrtu utakmicu, toÄnije svako 313 minuta.

Ramires zabija u prosjeku svaku Äetvrtu utakmicu, toÄnije svako 320 minuta.

John Terry zabija u prosjeku svaku šestu utakmicu, toÄnije 490 minuta.

Raul Meireles zabija u prosjeku svaku sedmu utakmicu, toÄnije 661 minuta.

To su igraÄi koji su se ove sezone više puta upisivali u strijelce. ;)

Top Assists:

1. Juan Mata - 9 asistencija

2. Florent Malouda - 6 asistencija

Fernando Torres - 6 asistencija

Ashley Cole - 6 asistencija

5. Frank Lampard - 5 asistencija

6. Daniel Sturridge - 3 asistencije

Raul Meireles - 3 asistencije

8. David Luiz - 2 asistencije

Didier Drogba - 2 asistencije

Nicolas Anelka - 2 asistencije

Jose Bosingwa - 2 asistencije

Ramires - 2 asistencije

13. Branislav Ivanovic - 1 asistencija

Mata je najbolji po ratiu, u prosjeku asistira svako 174 minute, dok to Torres radi svako 188 minuta, a Malouda 197.

Zasto jednostavno nisi ostavio ovu stranicu i nek ljudi sami pregledaju... jer i ti sam kupis odavde informacije !

http://www.transferm...verein_631.html

Imate sve:

Utakmice

Golovi

Asistencije

Kartovi

Minutaza

Sta vam jos treba ;)

Uređeno , autor izmjene: sisa01

siso znamo mi to ali sta fali kad se trudi lik nek stavlja, meni svakako mrsko ovo sve trazit tako da ovdje pregledam na brzaka ;)

siso znamo mi to ali sta fali kad se trudi lik nek stavlja, meni svakako mrsko ovo sve trazit tako da ovdje pregledam na brzaka ;)
Pa brate cistu sumljam da ti je ovo jednostavnije, otvoris link i vidis sve na jednom mjestu i ako te zanima osobito neki igrac samo klick na njega. A ne ovdje 2 stranice se vec razvlace ;)

Evo primjer Sturridge ?

http://www.transfermarkt.de/de/daniel-sturridge/profil/spieler_47082.html

Imas tu sve, kad je rodjen, gde, za reprezentaciju koju igra, poziciju koju igra, trzisna vrijednost, ugovor dokle, zadnju utakmicu za repku kad je odigrao ...

Al ajd svako ima svoj cejf :D

Uređeno , autor izmjene: sisa01

Juan Manuel Mata, druže svaka Äast na uloženom trudu da nam sve to lijepo ovde prikažeš.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.