Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Chelsea 2 - 0 Newcastle (10.01. sub) [3]

12 člana su glasala

1. 1.

• Iz keca u iks
      8%
      1
    • Iz iksa u kec
      41%
      5
    • Hendikep dvica
      8%
      1
    • Kec dvoznak
      41%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Ovu tekmu sa slike smo dobili 2-0 :D
Idemo ih nakantat, siguran sam da će Mourinho zubima orat da im uvali barem 5 komada, a 2 su razloga za to:
1. Osveta za onaj poraz

2. Gol razlika. Što više golova damo, više ćemo biti ispred Cityja na tabeli

Otišo Pardew iz Newcastlea, znači ako ovo ne dobijemo - ne zaslužujemo biti šampioni. Kratko i jasno

Ma nema se šta puno u ovom slučaju reći, znači nemamo pravo na loš dan, nemamo pravo na lošu igru, nemamo pravo na remi, nemamo pravo poraz. Pobjeda je jedino što dolazi u obzir, jer eventualni neuspjeh u ovoj utakmici bi bio ravan katastrofi, jbg protiv Tottenhama smo se sjebali, protiv Watforda smo malo vratili mir, više nemamo bodovnu prednost iza koje se možemo "sakriti" tako da samo pobjeda dolazi u obzir. Igrači su imali vremena za odmor, mislim da su posle utakmice sa Watfordom imali dva dana za odmor i danas su se vratili treningu, znači nemamo opravdanja za bilo kakav kiks.

Što se tiče Newcastlea, oni su ponovo pali bar kad su rezultati u pitanju, naravno pali su u formi nakon što su nas dobili i od tada su uzeli 4 boda pobjedom protiv Evertona i remi protiv Burnleya. Nakon što je klub napustio Pardew, ja ne znam ko njih trenutno vodi..

Ono što je sigurno, bez obzira ko nam je protivnik mi ovo moramo pobjedit..

Sastav, naravno standardan...

Dobicemo ih lagano.Ovde nema prava na kiks, Mourinho je ljut,sutace ih u guzice da ih nakantaju. Zavaliti se i uzivati u utakmice. Mislim da je vreme da vidimo pravi Chelsea. Igraci ce biti odmorni, bar oni glavni,ne vidim razlog za bilo sta osim pobede.

Samo pobjeda jer nemamo pravo na kiks, uz to Manchester City ce iskoristiti svaki nas kiks.

Čelsi je iz zapadnog Londona, kladim se da nam ovaj sudija neće svirati čist penal.

Sve je na nama, nemojte na sudije odmah nije ni pocela utakmica, mi ako odigramo dobro nemogu nam sudije nista.
Koliko znam samo od poznatih ove sezone nam nije sudio Make Dean. Nadam se da ce sudjenje biti posteno za sve ekipe a neka bolji pobijedi u ovoj utakmici.

Ubit ih nogama, pa im se najebat mamice. Vratit se na pobjednicke staze, mi to mozemo mi smo chelsea najjaci smo najjaci???

Ocekujem pobedu od npr 1:0 ili 2:0, standardni sastav.

Sampion je tim koji na kraju ima najvise bodova, a ne tim koji dobija ove ili one utakmice. Nacin na koji se uzimaju bodovi nije bitan.
Ajmooooo, da im jebemo mamice za onaj poraz. Ovo moramo dobiti. Jednostavo kikis bilo kakav ne dolazi u obzir, jos kad se zna da su ostali bez trenera, da je Papis odsutan, onda je jasno da sve osim pobjede od MINIMUM 2:0 je neuspijeh.
KTBFFH. :sal: :sal1: :sal:

Ajmooooo, da im jebemo mamice za onaj poraz. Ovo moramo dobiti. Jednostavo kikis bilo kakav ne dolazi u obzir, jos kad se zna da su ostali bez trenera, da je Papis odsutan, onda je jasno da sve osim pobjede od MINIMUM 2:0 je neuspijeh.
KTBFFH. :sal: :sal1: :sal:

Pobjeda ide za rođendan PRESTIGE-u danas i meni sutra.

COME ON CHELS!

https://www.youtube.com/watch?v=Y4QGPWLY-EM

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.