Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Southampton 1 - 1 Chelsea (28.12. ned) [1]

24 člana su glasala

1. 1. Kakav seks preferirate?

• Ruchni / manualni (handjob)
      5%
      1
    • Usni / oralni (blowjob)
      5%
      1
    • Klasicni / vaginalni (sex)
      50%
      9
    • Guzni / analni (anal)
      22%
      4
    • Nesto drugo perverzno (kinky)
      16%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Po meni dosta laksi protivnik i od Stocara i od Cekicara, ali ce umor sigurno uraditi svoje.

Ocekujem naravno pobedu, rezultat nebitan, samo 3 boda.

Kurto

Azpi Kejhil Teri Luis

Matic  Ramires/Mikel

Oscar  Cesc  Hazz

Kosta

Come on CHELSEA!!! :sal:  :sal:  :sal:

• Odgovori 61
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nacionalizam ! :D

Rješavaj to :D

Moram se zaliti ko ivanovic2 kad je popio bananu nekolko puta zaredom.

Vadi Mikela, indisponiran, nicem ne sluzi. U napadu standardno nepostojeci, a u odbrani stalno kasni na igraca i slab pritisak pravi. Moramo dodati jos jednog ofanzivca ovdje.

Vadi Prodaj Mikela, indisponiran, nicem ne sluzi. U napadu standardno nepostojeci, a u odbrani stalno kasni na igraca i slab pritisak pravi. Moramo dodati jos jednog ofanzivca ovdje.

Ne znam šta je gore, ovo što si pomenuo ili onaj njegov retardiran trk ko da oko nogu ima 200 kila govana uf kakav smarač od igrača jebote

Treba im sada u drugom poluvremenu jebati mamu maminu i pocepati ih kao debile... Jel moguce da svi protiv nas igraju sa 120% a kada dodje City ili Manchester skinu gace,samo sto sami sebi ne daju golove...Newcastle, Soton,Sunderlan... uh kako sam odlepio..sada im treba dati jos 3 komada u drugom poluvre,menu i razneti slepce neka se spuste na zemlju

Lose poluvrijeme, mozda i najlosije u sezoni. Nisam pogledao 2-3 tekme dosad al ovo je bilo jako slabo. Ovaj Edenov gol bi mogao biti zlata vrijedan.

Vec mi je islo na zivce petljanje s loptom, za Mikela se znalo da je najgori igrac u klubu i neznam zasto ga stavlja da igra u ovakoj vaznoj utakmici, previse su defanzivni on i Matic, mora uci Ramires ili Oscar, isto desna strana ko da nikako nije igrala nista nisu napravili ni Ivanovic ni Schurle, izmjene na vrijeme odmah izvrsiti.

Jebem mater kompletnom FA-u.

City prisao na bod, imaju 8 pobjeda zaredom. Naredno kolo je da se zadrzi korak sa njima jer njima dolazi Sunderland nadk ojim ce popraviti gol-razliku a mi u goste Spudsima koji nisu izgubili evo vec 5 tekmi, a bicemo pod pritiskom ko da je finale LS.

Kako smo istopili onu prednost, nevjerovatno.

Sve je na Cityju sada.

pa jebo majku, pogledajte dosad golove citya protiv burnleya, ljudi sutaju, a nasi se uvlace u 16terac

Treba biti iskren i reci da nismo imali ni srece.Iz samo jedne prave akcije smo primili gol.Nije da serem i da trazim krivca,ali postava koja je uigrana se nije trebala mjenjati.Mislim prvenstveno na Sirle-Willian.Kako je ovaj drugi usao nasa igra je dobila novu dimenziju i mi smo zaigrali onako kako znamo.Jbga nekad nece u gol da ga jebes,ali smatram da smo igrali citavu utakmicu kao ovo drugo poluvrijeme da bi pobjedili sigurno.Takodjer se trebamo pomiriti i sa cinjenicom da mi nismo SCUM ili SHITI pa da nas sere kroz citavu sezonu,vec se mi moramo debelo namuciti svaki put da pobjedimo.Ali nema veze,ipak smo idalje prvi i mislim da ce City tek poceti kiksati iducu polusezonu kada moraju dosta dobrim ekipama ici u goste.Mi sad ako Bog da odradimo Totenhem i mi smo bukvalno svaku iole tezu utakmicu odigrali vec u gostima tako da mislim da smo mi ne samo bodovno vec i psihicki u vecoj prednosti od Citija.

KTBFFH.

Stvarno po kozna koji put neznamo iskoristiti dominaciju i pobijediti, danas smo toliko loptu imali u nogama da je bilo pitanje samo kad cemo dati gol, od samog pocetka nije trebo stavljati Mikela jer toliko smo pre dfefanzivni kad covjek igra. Hazard i Fabregas su jedini nesto pokusavali i igrali dobro a ostali nista. Ivanovic nije imo ni jedan tacan centarsut, Felipe Luis isto ocajno odigrao, Costa katastrofa. Sad nakon ovog kiksa je svaki kiks bas veliki kiks jer Manchester City pobjedjuje utakmice bez napadaca a uz to im je raspored dobar.

• Autor

Ma šta je ba FA kriv, bog te jebo u pičku, gledaj Newcastlea tovari ga ko stigne nas dobiju, Sunderlanda tovari ko stigne nama otikinu bod Sotona natovare svi timovi velike četvorke nama uzmu bod.

Nabijem ih ja sve na kurac i Williana i Schurrlea i Luisa i Mikela bog vas jebo igrate fudbal preko deset godina izgledate ko ljudi sa termina

Hajmo biti realni i reći da je Mou sjebo stvar što je Oscara ostavio na tribinama. Nešto sumnjam da je bio toliko umoran da ne može ni na jebenoj klupi bit, pa da se ubaci u 60-oj minuti umjesto Mikela, Fabregas vrati s Matićem i igramo kako najbolje znamo.

Ovo smo morali dobit, ovo je ogroman kiks, zaslužili smo drugi gol i trebali smo ga i zabiti samo da je još neko bio na nivou Edena.

Velika šteta, sada nam je City za vratom i svaki kiks znači pad na tabeli, lako smo prosuli onih +8.

Mislim da je ključna stvar bila to što je Mikel počeo od početka umjesto Oscara.

Utakmicu utakmicu protiv Tottenhama ulazimo pod ogromnim pritiskom i neće biti lako.

Nabijem ih ja sve na kurac i Williana i Schurrlea i Luisa i Mikela bog vas jebo igrate fudbal preko deset godina izgledate ko ljudi sa termina

hahahahah e moj Kune, pa da je Willian bio naš problem mi bi ovo dobili. Čovjek ušao na poluvremenu i popravio nam značajno igruv vidio si koliko je se samo aktivirala ta desna strana kada je Willian ušao, svi su podbacili osim Edena, znači svi do jednog osim Edena kada je početni sastav u pitanju. Samo je problem što se ne može prozvati Matić, Ivanović, Costa i ostatak društva jer ovaj forum na to nije navikao..

• Autor

Ovo smo morali dobit, ovo je ogroman kiks, zaslužili smo drugi gol i trebali smo ga i zabiti samo da je još neko bio na nivou Edena.

Velika šteta, sada nam je City za vratom i svaki kiks znači pad na tabeli, lako smo prosuli onih +8.

Mislim da je ključna stvar bila to što je Mikel počeo od početka umjesto Oscara.

Utakmicu utakmicu protiv Tottenhama ulazimo pod ogromnim pritiskom i neće biti lako.

hahahahah e moj Kune, pa da je Willian bio naš problem mi bi ovo dobili. Čovjek ušao na poluvremenu i popravio nam značajno igruv vidio si koliko je se samo aktivirala ta desna strana kada je Willian ušao, svi su podbacili osim Edena, znači svi do jednog osim Edena kada je početni sastav u pitanju. Samo je problem što se ne može prozvati Matić, Ivanović, Costa i ostatak društva jer ovaj forum na to nije navikao..

Nije ni to problem ja bilo kojem igraču jebem mater kad zakaže, ma unjeli su ba golu kurčinu, domaći se povukli pa smo imali kontrolu nad utakmicom šuta u okvir gola nismo imali u drugome poluvremenu, šuta jebenoga, zajebi sve to i ono trčkaranje oko kaznenog i neka kurčeva dodavanja.

Desna strana je bila aktivna i u prvom poluvremenu Hazard i Schurrle su se rotirali naravno bila je aktivna kada je Hazard bio na njoj a onaj drugi nije ništa napravio vrijedno pomena.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.