Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Derby County 1 - 3 Chelsea (16.12. uto) [W]

7 članova je glasalo

1. 1.

• Pobedu Plavaca
      100%
      6
    • Pobedu Ovnova
      0%
      0
    • Remi nad remijem
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nebitno koji god igrači da istrče na teren, ja očekujem šugavu pobjedu.. Nekako uvijek u gostima kod ovakvih mlatimudana se mučimo, al jebat ga..

Evo Mou je potvrdio da će Cahill odmarati, te da će početi Zouma... Znači Zouma i Terry.

Mou je takođe jako oprezan jer se radi o vodećoj ekipi Championshipa i kaže da je mala razlika u kvalitetu između premierligaških i ekipe koja je prva u Championshipu. Dakle možemo očekivati poprilično jak sastav.

Cech

Azpi - Zouma - JT - Luis

Ramires - Cesc

Salah - Willian - Schurrle

Remy

Something like that. Kako god, nek' nam prošli protivnik bude pozitivna lekcija, i da u sutrašnji meč uđemo dosta opreznije.

Mikel like this team :)

Bice ovo tezak mec, Derbi ima ugled, nece izaci bez krvi i znoja sa terena.

Kad smo već došli do četvrte runde i imamo drugoligaša kao protivnika, mislim da je realno zahtijevat pobjedu od igrača, da se pokuša osvojiti ovaj trofej. Moramo ići snažno do kraja, nema tu nekih ultra jakih protivnika i uz malo sreće može se doći do vrha.

Jest da je Mickey Mouse kup al sjetimo se da je Joseova vladavina u prvom mandatu počela baš s ovim kupom.

lepo je pobediti i kada igras na igralistu 3 na 3. isto i kada odes na grudvanje. ili kad se takmicis ko moze duze da izdrzi pod vodom. pljuvanje u dalj. pretezanje levom rukom.

ovaj kup treba ukinuti, samo se dzabe umaraju igraci.

voleo bih da Murinjo odmori sto vise igraca, sta ce nam Oskar Azar i Kosta protiv ovih ovnova?

Potvrdio da će Zuma igrati, očekujem vrlo izmešan sastav, nešto tipa:

Courtois

Iva - Zouma - Terry - Dave

Fabregas - Matić

Willian - Oscar - Hazard

Costa

Eventualno:

Cech

Iva - Zouma - Terry - Dave

Fabregas - Matić

Willian - Oscar - Hazard

Costa

ja bi ovu tekmu ivanovića na štopera, azpia desno, luisa lijevo. da se i teri malo odmori

S obzirom da igramo s ekipom iz Championshipa trebao bi biti prolaz dalje, sto se sastava toce ocekujem ovako nesto:

Cech

Ivanovic..........Zouma........Tery..........Luis

Ramires..........Matic

Salah............Fabregas..........Schurle

Costa

Valjalo bi osvojiti ovaj kup, a ni nemamo nekog teskog rivala medju preostalim timovima.

Ja licno volim meceve sa Derbijem, nekako su mi simpa klub, nadam se da ce se vratiti u PL i malo duze zadrzati od proslog puta, ali se isto tako nadam da veceras prolazimo u polufinale.

Cech

Bane Zouma Terry Azpi

Matic  Cesc

Surle     Oscar     Hazz

Drogba

Come on CHELSEA!!!

Gotovo, pobjeda. Dosta nezanimljiva utakmica kad izuzmeš dvije povrede Zoumare i Didiera te golčine Felipea.

Igrom smo definitivno pali, pogotovo kad se sjetim presinga protiv Liverpoola, utakmice sa Schalkeom itd. 

10404453_774061729331807_577999774420072

fizicki radnici

Gotovo, pobjeda. Dosta nezanimljiva utakmica kad izuzmeš dvije povrede Zoumare i Didiera te golčine Felipea.

Igrom smo definitivno pali, pogotovo kad se sjetim presinga protiv Liverpoola, utakmice sa Schalkeom itd. 

To je normalno, 12. je mjesec, treba to izgurati, bitni su nam rezultati, a igra je poželjna, ali ne i nužna

Kako to mislis da je povreda zanimljiva stvar?

Dosta nezanimljiva utakmica kad izuzmeÅ¡ dvije povrede Zoumare i Didiera te golčine Felipea.

Definitvno nismo viÅ¡e opasni, kao Å¡to smo bili. Evo vec 5-6 utakmica sigurno. Popravit se neće forsiranjem iste ekipe u svim kupovima, nevjerovatno je koliko Mou ne vjeruje igračima na klupi, time je i ubio konkurenciju, majke mi jest. Eto Salah bio odličan protiv Sportinga, danas je morao u prvoj biti, ni minute, i onda mi kada nam se povrijedi Hazard, Oscar, očekujemo da ih mijenja neko kvalitetno?? Aha, hoće, nespremni Salah, trapavi Schurrle i 5 min po utakmici Ramires..  A tek kad bi uzeli u obzir npr Akea, heh..

Nisam optimista što se tiče Chelseaja, Mou mi se ne sviđa nikako, ove sezone (možete vi men postavljat tabele i tako to, ali kako sedmice odmiču, sve sam više sigurniji da nećemo se veselit na kraju sezone)..

Derby drugoligaÅ¡, pa u egalu s nama.  Il smo tolko loÅ¡i, il su igrači podcijenili Derby, za oba slučaja Mou je kriv.

bio bi prezadovoljan, samo da nije bilo tih ozljeda zumare i didiera...što prije da se vrate, svaki igrač je bitan..

odigrano s pola snage rekao bih, jedina zamjerka na cijelu utakmicu je banetovo dozvoljavanje da onaj lik ubaci, a iz toga smo i dobili gol..imao ga je bane i nije mi jasno kako nije uspio blokirati..al nema veze..prolaz je tu..čekamo ždrijeb za dalje u ovom nebitnom kupu (bilo bi lijepo osvojiti, da nismo džaba igrali ove do sada utakmice)

luis fenomenalan gol, odlično za njega, odlilčno i za ekipu ubuduće..definitivno će ga se uzimati u obzir za šutera sa onakvih pozicija...zasluženo naravski..

nije mi gotivan nekako, nije mi legao i jbg..nit ga volim, nit ga mrzim, al nisam ni eto-a onomad gotivio a znamo da je donio dosta toga dobroga u naš chelsea..neka i luis opravda uloženo, sretno mu u tome..lako za moju negotivnost, chelsea ispred svega :D

još jednom svaka mu čast, zbilja golčina..

prvi gol plod zajedničkog pritiska didiera i edena..opet asist gasa, a haz završio akciju onako kako se od njega uvijek i očekuje..raspucao se izgleda, keep going maestro..

kao što rekoh, s pola snage odrađena utakmica..i uopće se ne sikiram oko toga da li će igra biti bolja u ponedjeljak na britaniji..

pristup će biti bolji puno a samim time i igra..ide se po 3 boda, bit će krvi to se zna, ali 3 boda se donijeti na bridge mora..

očekujem što prije očitovanje o zoumi i drogbi, što prije da se vrate mrge :)

btw zaboravih, mišljenja sam da je trebalo više igrača izrotirati, znamo i koje...al ne pita me se, ostaje nam da vjerujemo mourinhu kao i uvijek..

Uređeno , autor izmjene: drogba 11

Ne razumem cemu toliki pad morala medju nekim navijacima.... Ne shvatam. :D

Pad u formi je ocekivan, pa decembar je, mesec koji nam nikako ne odgovara, kao i mnogim klubovima sa Ostrva. Ono na pocetku sezone nije realna snaga Chelsea, ono je bila izvanredna forma pojedinaca. Bilo bi nerealno ocekivati da onako meljemo cele sezone. Ovo je tek 1. sezona ovom timu (proslu sezonu ne brojim, nisu tu bili Kurta, Fabregas, Kosta ni Luis, i imali smo mnogo defanzivniji stil igre). Samo malo strpljenja.

Ne budimo nerealni. Malo nas je "razmazio" furiozan pocetak sezone. Chelsea jos nije usavrsen (desno krilo, backup cm) a ni potpuno uigran.

PS

Ne postoji covek kompetentniji da vodi Chelsea od Mister Special One-a. Jos nije izmisljen takav.

• Autor

Zar ste vi fakat očekivali da će se Mourinho pred ovakav raspored odlučiti za neku ofanzivnu taktiku i 90 minuta trke. Tačno se vidi kako smo ušli u period u kome imamo mnogo gust raspored kako se naša igra i usporila i kako se mogu slobodno reći čuvamo. Ja sam zadovoljan prolaz dalje, laganini, nikada nije bilo upitno pitanje pobjednika.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.