Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Chelsea 3 - 1 Sporting (10.12. sri) [3]

7 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      85%
      6
    • Ne
      0%
      0
    • Remi!
      14%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prediksi-Skor-Sporting-Lisbon-vs-Chelsea

Poslednje kolo grupne faze Lige šampiona. U grupi G pobjednik je poznat, kao prvoplasirani tim u kock-out fazu plasirao se Chelsea.

Bitka za drugo mjesto će da bude veoma burna. Sporting je trenutno drugoplasirani imaju sedam bodova, dva više od Schalkea. Tim iz Lisabona gostuje na Stamford Bridgeu, gdje se očekuje da Mourinho izvede neki kombinovani sastav. Chelsea je u subotu doživio i prvi poraz u svim takmičenjima u novoj sezoni. Savladani su od Newcastle-a, rezultatom 2:1, a jedan od razloga je i vjerovatno umor koji je stigao Plavce.

Schalke gostuje na Ljudskom vrtu kod Maribora koji nema šanse za prolaz dalje u konck out fazu, ali pobjedom bi uspjeli da se plasiraju u Ligu Evrope. Dakle Schalke mora da ide na pobjedu od prve minute i da se nada pobjedi Chelsea na Stamfordu, jer u suprotnom odlaze u Ligu Evrope.

Da se malo dotaknemo i utakmice na Stamfordu. Mourinho će sigurno odmarati neke od ključnih igrača i mogao bi dati šansu nekome od mladih igrača, neki od njih su Andreas Christensen, Lewis Baker, Jeremie Boga, Dominic Solanke, dok je Kurt Zouma gotovo sigurno u startnih 11, a tu bi bio i Nathan Ake ali on bi zbog povrede mogao da propusti ovu utakmicu. Dakle domaći u ovu utakmicu ulaze opušteno, bez pritiska, jer su u prošlome kolu obezbjedili prvo mjesto.

Marco Silva i njegov tim su veoma blizu plasmana u sledeći krug takmičenja, treba samo da ostanu neporaženi na Stamfordu i prolaze u sledeću fazu. Sporting je u dobroj formi imaju pet pobjeda u zadnjih šest mečeva u svim takmičenjima, a na zadnje četiri utakmice su vezali isto toliko pobjeda uz 14 datih i svega 2 primljena gola. Da li mogu da iskoriste umor i možda i mali pad morala kod domaćih koji su poraženi po prvi put u prošlome kolu EPL, vidjećemo u srijedu na Stamford Bridgeu.

B7oYqiR.png

04I3pIw.png

cWupI6Z.png

Uvod: Kun Aguer0

Samo da ne igraju Kosta, Azar, Vilijan, Oskar, Fabregas, Matić, Teri, Ivanović, Kejhil, ostalo može.

Idemo mladi, boli me kurac i za Schalke, prvo ide CHelsea, pa onda sve ostalo. Dajmo sanse nasim najboljim, Baker, Boga, Solanke !

Potpis.

Pročitah najave, i vrlo vjerovatno ćemo gledati izmiješani sastav, što mi se iskreno dopada. Našim igračima je potreban odmor, a predstojeći meč je idealan za takvu opciju.

U sta ocete da se kladimo da ce najmanje pet prvotimaca igrat (Teri ili Geri,Bane,Azar,Oskar,Matic)

Kao sto ivanovic kaze, igrace bar 5 prvotimaca. Ja mislim da ce taj broj biti jos veci.

Treba dobiti ovu tekmu, ne damo Sportingu ni bod. Mogu i nasi klinci da ih dobiju, uveren sam.

Nema sigurno Terryja, Williana i Hazarda, znači nazad će igrati Cahill i Zouma, možda metne Christensena na desni bek, na lijevi Luisa, sredina Mikel i Ramires, vezni red Salah, Schurrle i možda Loftus-Cheek, i na kraju napad Remy. Ostaviće na klupi Fabregasa, Matića, Oscara, čisto ako zagusti da se ne obrukamo protiv jadnog Sportinga. 

Trebao bi Costa zaigrat.

Sto se mene tice samo da ne izgubimo ovu utakmicu jer ipak igramo kuci. Sto se sastava tice mozda ovako nesto:

Cech

Christiansen.....Zouma.....Cahil.....Luis

Mikel...............Ramires

Salah..........Oscar.............Schurle

Remy

Sad kad spominjete Zoumu, pade mi napamet, da li se u vokativu kaze "Hej Kurče" ili "Hej Kurte"?

Da ne bude totalni off, prognoza moja da ce biti tri razlike.

Sad kad spominjete Zoumu, pade mi napamet, da li se u vokativu kaze "Hej Kurče" ili "Hej Kurte"?

I mene zanima recimo ako se od Mjeseca napravio izraz mjesečina, znači da može od Saturna saturnčina ili Jupitera jupiterčina. Kako bi glasilo od Merkura?

PS. tri riječi za ovu tekmu:

1. Ruben

2. Loftus

3. Cheek

Previse je tri mlada odjednom, bolje prvo da ubacimo samo ovog Rubena, kasnije ovog obraza i Loftusa.

Pre bih gledao ovu utakmicu i klince na delu neko neku drugu,ali ako dodje drustvo,moracu se povinovati. Ipak me zanima kako ce se neki od klinaca snaci. Njih nemamo priliku da gledamo cesto,neka im je sa srecom. 

Može i Eva igrati danas, Å¡to se mene tiče. Neka se odmori Å¡to viÅ¡e prvotimaca. Bitno da ne izgubimo. S bodom vuk sit i sve ovce na broju. A po svemu sudeći, ovo će i biti jedna utakmica bez briga i pameti kao ona jučer u Torinu...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.