Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

evo sad sam baš pogledao Orlando i NYK pa ču samo to prokomentirat NYK vodio cjelu utakmicu do sredine zadnje četvrtine , Anderson definitivno prvo ime utakmice odlično odigrrao partija života , Redick odličan šuter pokazao još jednom da je među najboljima Howard možda i najlošija partija u životu ostali solidni kod NYK-a najveću gršku vidim u tome što se bez Carmela krenuli u 2. četvrtinu inače on prvo ime NYK-a al sa puno izgubljenih lopti dosta zabio al jedno 40% potrošio i tu vidim glavni razlgo poraza i pohvala Chandleru pojeo je Howarda.
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326886201' post='18373']
Pobjedio Chicago, a i Dubrovčaninov Miami :P [b](napokon)[/b]
[/quote]
naravno da ce chicago pobjedit btw hahhahhahhah
[b]NBA liga, srijeda:[/b]
Orlando - San Antonio 83:85, nakon produžetka (Howard 24k, 25s / Parker 25k, 9a)
Philadelphia - Denver 104:108, nakon produžetka (Young 22k, 7s, Turner 20k, 11s / Miller 28k, 10a, 8s, Nene 20k, 14s)
Washington - Oklahoma City 105:102 (Wall 25k, 8a, 7s, Young 24k / Westbrook 36k, 7a, Durant 33k, 8s)
Boston - Toronto 96:73 (Rondo 21k / Forbes 18k)
New Jersey - Golden State 107:100 (Williams 24k, 10a, 8s, Brooks 22k, 8s, 6a / Ellis 30k, 5a)
New York - Phoenix 88:91 (Stoudemire 23k, 7s, Shumpert 20k / Nash 26k, 11a)
Atlanta - Portland 92:89 (Johnson 24k, 7s, 5a / Crawford 22k, 5a, Aldridge 20k, 11s)
Minnesota - Detroit 93:85 (Love 20k, 17s / Prince 29k)
New Orleans - Memphis 87:93 (Jack 27k, 8a / M. Gasol 22k, 12s, 7a)
Sacramento - Indiana 92:88 (Thornton 17k / Granger 16k, 7s, Collison 16k)
L.A. Clippers - Dallas 91:89 (Williams 26k, Billups 21k, 8s / Nowitzki 17k, 7s, West 17k)
joooooojjjjjj što mi dižu živce ovi iz SportKluba otkupili su pravo prijenosa a prenose svaku prestupnu utakmicu :@
a baš sam željan dobre šice na TV-u :(
[quote name='Vinko' timestamp='1326983833' post='18735']
joooooojjjjjj što mi dižu živce ovi iz SportKluba otkupili su pravo prijenosa a prenose svaku prestupnu utakmicu :@
a baš sam željan dobre šice na TV-u :(
[/quote]

I ja sam primjetio to. Meni se čini da prenose samo jedan dan tjedno, a igra se svaki dan.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326986588' post='18760']

I ja sam primjetio to. Meni se čini da prenose samo jedan dan tjedno, a igra se svaki dan.
[/quote]

a jel znaš ti il možda netko na kojem kanalu prate i prenose NBA ? al pošteno a ne ova glupost 1-2 prijenosa u tjedan dana i 5 puta repriziraju svaku
[quote name='Vinko' timestamp='1327012147' post='18889']

a jel znaš ti il možda netko na kojem kanalu prate i prenose NBA ? al pošteno a ne ova glupost 1-2 prijenosa u tjedan dana i 5 puta repriziraju svaku
[/quote]

Ima dosta kanala, ali nažalost tebi i meni nisu dostupni ovdje u ovoj rupi zvanoj Balkan :lol: ...bilo je nekada na OBN-u, ali kako su smanjili proračun takav jedan skup spektakl si više nisu mogli priuštiti. Pouzdaj se u streamove jbg. Bude dobrih streamova, čak i HD što ne štopaju.
a da tako mi se i činilo, nego me jebe to kaj nemam flat al sam prije par dana odlučio podvuč crtu i eto dogovaram novu tarifu ,pa če nadam se bit sve super, a i morat ću navračat tu da čujem preporuke za str. i linkove :D
A što se Sportkluba tiče to nemogu vjerovat, očito imaju dobar buđet al trreba to vodit netko sa smislom za sport.
Večeras derbi:

Miami Heat - Chicago Bulls

[img]http://beyondthebets.com/wp-content/uploads/2011/05/heat-bulls.jpg[/img]

A ja samo kažem ovo:

[img]http://theexceptionalman.com/wp-content/uploads/2011/05/bulls-beat-the-heat.jpg[/img]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327845585' post='21306']
Večeras derbi:

Miami Heat - Chicago Bulls

[img]http://beyondthebets.com/wp-content/uploads/2011/05/heat-bulls.jpg[/img]

A ja samo kažem ovo:

[img]http://theexceptionalman.com/wp-content/uploads/2011/05/bulls-beat-the-heat.jpg[/img]
[/quote]

Deste kraviceeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

KAKVA IGRAČINA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zJlp-nJSbr0

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.