Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Sunderland 0 - 0 Chelsea (29.11. sub) [1]

9 članova je glasalo

1. 1. Prosle sezone Eden Hazard je mozda svoj najbolji mec odigrao upravo u gostima protiv Sunderlanda. Moze li to ponoviti sada?

• Da, u strasnoj je formi
      22%
      2
    • Ne, tesko ce ponoviti onakav solo nastup
      11%
      1
    • Nije vazno
      66%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Cestitam Sunderlandu i Poyetu na pobedi. Mi prvi nemamo pravo pricati o "antifudbalu", "bunkeru" ili "fudbalu iz 19. veka" mi smo brdo takvih utakmica imali i kao sto znamo sastavni deo fudbala je odbrana. I nimalo mi ne smeta sto su tako igrali. Igrali su spram svojih mogucnosti naspram nas. 

Sunderland je ginuo za svaku loptu, u blok po dvojica, trcanje i samo trcanje, a mi smo licili na Barselonu danas, bez ideje, bez icega vrljanje lopte oko 16. metara. Oni su odigrali disciplinovano, hrabro, momacki i imali par opasnih pokusaja ka nasem golu. 

Kao sto znamo i ovakva igra zna da donese bodove i oni su apsolutno zasluzeni. 

Idemo dalje, za 2-3 dana nova utakmica,idemo da ispravimo ovo i da uzmemo bodove. Sva sreca sutra igraju prva i druga pratilja i ako i oni podele plen bice dobro. Soton tesko prima golove,mada Aguero igra u zadnje vreme odlicno. Nisam pametan sta se tamo moze desiti.

S obzirom kako je Sunderland dobro igrao,smatram da je ovo vise osvojen bod nego dva izgubljena.Moramo shvatiti da nekad protivnik igra dovoljno dobro,mozda o iznad svojih mogucnosti tako da nekada ne moze bolje.Treba cestitati protivniku i biti zadovoljan jer ipak i dalje ne znamo kakav je ukus poraza ove sezone.
Mnogo blize su oni bili pobjedi i to je realnost. Svake godine nas izmuce i tacno bi zelio da ih ikako mozemo preskociti.

Ekipa i igrači su postavili visoke standarde svojim igrama i rezultatima u ovoj sezoni, i naravno nas su navikli na odlične partije i zato svaka utakmica u kojoj ne uzmemo tri boda ostavlja "gorak ukus" kod nas (ili bar većine) jer imamo osjećaj da smo morali pobjedit.

Naravno ovakvih utakmica će biti još kroz sezonu i neće u svakoj utakmici biti moguće da pobjedimo i neće na svakoj utakmici Fabregas dijelit asistencije ili Costa postizati golove ili Hazard imati svoj dan, samo je bitno kako će igrači odgovoriti na sljedećim utakmicama.

Ova utakmica možda čak i neće imati neke velike posljedice za nas, i iz razloga što smo još uvijek čvrsto na vrhu, ali i zato što već sutra igraju meč ekipe koje su nam najbliže tako da će od njih neko kiksat. 

Sunderland je danas kao ekipa odigrao odlično, ljudi su imali svoje šanse i čak su možda bili i bliži pobjedi..

Ja se samo nadam da će ekipa već protiv Tottenhema pokazati da je Sunderland bio loš dan..

Već za sedam dana imamo novo teško gostovanje koje je teže od ovog gostovanja, tako da jedino u tom smislu bi ovaj kiks mogao da nas košta, jer vrlo lako možemo da dođemo u situaciju da nakon gostovanja Sunderlandu i Newcastleu budemo u situaciji da nemamo pobjedu i zato je utakmica sa Spursima od velikog značaja.

Veče koje jeu 5 sati počelo jako loše i nesretno po moje živce prvo što sam nezgodno pao na ruku koju sam slomio prije 8 mjeseci i opet me drka i boli, ona ogromna količina nervoze koju su mi pojedinci priredili, sve je to na kraju krunisao moj omiljeni klub sa kurčevim bodom protiv sanderlenda mrtvog koji nema kome se nije poturio ove sezone.

Ako ne fasujemo poraz od perutnine ili Njuke, ne znam od koga cemo. Vec se vidi umor ekipe. 

Sad je trenutak za Schurrlea, Ramiresa, Mikela, Remyja, Luisa da iznesu decembar koji ce biti mjesec odluke. 

Nažalost, na Schurrleu se ne vide znakova boljitka, da bi od njega nešto mogli očekivati. Od onolike klupe mi smo spali na to da imamo u poluformi samo napadača i defanzivca. Nažalost, ući u neku ligašku utakmicu sa jednim Schurrleom ili Salahom u veznom redu bilo bi ravno samoubistvu.

U srijedu već sa kokošadijom igramo, ali na Stamfordu je tako da znam da nećemo ispušiti sigurno, juče je bilo baš bezidejno kruži se oko gola ali nikako da se stvori prava šansa, mora to bolje, mada već su svi protiv nas počeli igrati klasični bunker, jer su svjesni ako se otvore da im slijedi pušiona

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.