Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Chelsea 2 - 1 QPR (01.11. sub) [3]

Anketa 12 člana su glasala

1. 1.

• Pobjedom Chelsea
      81%
      9
    • Pobjedom QPR-a
      9%
      1
    • Remijem
      9%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

EPL-Chelsea-vs-QPR.jpg

csqQizh.png

U derbiju Zapadnog Londona sastaju se prvoplasirani Chelsea i pretposlednji QPR. Da li će to biti lagana pobjeda za Plavce ili QPR može da napravi neko iznenađenje vidjećemo u subotu na Stamford Bridgeu. Meč počinje u 16 časova a pravdu će dijeliti Mike Jones.

Chelsea je i dalje neporažen na svim frontovima. Gol primljen u poslednjim minutama protiv Manchestera na Old Traffordu je prekinuo niz od šest pobjeda.

Sredinom sedmice tim Josea Mourinha plasirao se u sledeću rundu Liga kupa pobjedom protiv četvrtoligaša Shrewsbury-a rezultatom 1:2.

U subotu se očekuje povratak Diega Coste i Ramiresa koji su povređeni a takođe i Bane Ivanović će biti na raspoloaganju jer meč suspenzije koji je dobio nakon crvenog kartona protiv Uniteda odradio je u utorak.

Suspendovan je Cesar Azpilicueta a povređen Loic Remy.

QPR se nalazi na 19. mjestu sa svega sedam bodova u prvih devet kola. Pobijedili su Aston Villu u zadnjem kolu golovima sjajnog Charlia Austina u 17. i 69. minutu.

Redknapp-u na raspolaganju sigurno  nisu Barton, Mutch i Faurlin dok su Onouoha i McCarthy upitni.

U poslednjem susretu na Stamfordu QPR je odnio pobjedu golom nekadašnjeg plavca Saun Wright-Philipsa a prije tri sezone Chelsea je slavio ogromnu pobjedu rezultatom 6:1.

Vz07UUj.png

Possible lineups

WazJORr.png

fCwRw92.png

iNk0jQO.png

BPL form last five

Chelsea

2hRBdoE.png

QPR

hmeZyNq.png

axArwB7.png

League table

AOMnvOX.png

Uvod

GakU2D7.png

Dobar uvod. Samo jedna ispravka nismo izgubili od njih prosle sezone, nego prije dvije sezone. Oni su proslu sezonu proveli u Championshipu. Mnogo ih mrzim, ali ocekujem nova 3 boda, osvojena bez prevelikog mucenja.

Prošle sezone na Stamfordu QPR je odnio pobjedu golom nekadašnjeg plavca Saun Wright-Philipsa a prije dvije sezone Chelsea je slavio ogromnu pobjedu rezultatom 6:1.

Još jedna ispravka, 6-1 je bilo pre tri sezone, 2011/12. :D

To je jedina od prethodnih 7 utakmica između QPR-a i Čelsija u kojoj je palo više od jednog gola. :'D

• Autor

Dobar uvod. Samo jedna ispravka nismo izgubili od njih prosle sezone, nego prije dvije sezone. Oni su proslu sezonu proveli u Championshipu. Mnogo ih mrzim, ali ocekujem nova 3 boda, osvojena bez prevelikog mucenja.

ne vidiš dobro :P

Još jedna ispravka, 6-1 je bilo pre tri sezone, 2011/12. :D

To je jedina od prethodnih 7 utakmica između QPR-a i Čelsija u kojoj je palo više od jednog gola. :'D

ne vidiš dobro

Tradicionalno pohvala za uvod Kunu. Sad idemo ispisat prvu stranicu pohvala pa onda prelazimo na prognoze za tekmu :D

Pohvale i od mene za uvod, vrlo dobar sastav. 
Iskreno se nadam sigurnoj pobjedi, i bez većih problema. Kup proÅ¡ao, liga se nastavlja. Nakon proÅ¡losedmičnog nesretnog remija na OT-u, vrijeme je za puni plijen. Costa započinje, a to me raduje i izgledati ćemo dosta opasnije u napadu (čast Drogbi, al' Costa je zvijer). 
Kup meč kontra Shrewsburyja pokazao nam je dosta slabosti, a posebno mislim na bezidejnu partiju Mikela, Salaha i Schürrlea. Mou je izjavom jasno utvrdio neigranje navedenih igrača u narednom meču.

Rutinska pobjeda, bar se nadam. Ne volim favorizirati, ali smo mnogo viši nivo. Pišući ovo, sjetih se nesretnog poraza prije dvije sezone, uz pogodak našeg bivšeg igrača Wright-Phillipsa... Mislim da je to trenutačno nemoguća misija.

Ubi ovaj Kun sa uvodima,moram da skrolujem pola minuta da bi mogao nesto da napisem o tekmi. 

Nadam se da cemo ih izgaziti. Njih ne volim i protiv njih su nas pokrali :) dakle,po njusci da dobiju. 

PS. Salim se Kun za uvod,dobarj kao i uvek. Imas like. 

Ubi ovaj Kun sa uvodima,moram da skrolujem pola minuta da bi mogao nesto da napisem o tekmi. 

hahahhahahaha al bas :D

Jesam li ja jedini  koji ne cita Kunove uvode :D ?

Nego, ovaj QPR je najsmrdljivija ekipa u Londonu a i sire. Nikako ne mogu da ih podnesem. Ne ocekujem ovaj put da nas namuce, ocekujem tri komada u mrezi QPR

Jesam li ja jedini  koji ne cita Kunove uvode :D ?

Hahahahahaha. Ma niko ih ne cita. Ljudi iz pristojnosti pohvale uvod u nadi da ce ga iduci put 3-4 dana prije utakmice napisati :D :D :P

3 boda nije bitno kako , vrijeme je da Costa ponovo bude strijelac , stigao ga je onaj mali Kun .

vrijeme je da Costa ponovo bude strijelac , stigao ga je onaj mali Kun .

Majku jebo, stigne pisati uvode i stigne Costu na listi strijelaca. To objašnjava kašnjenje sa otvaranjem tema. :D

Jedna od onih ekipa koje ne mogu smislit, protiv nas će natrpati sredinu terena nekim silnim vezistima, i nešto će pokušati iz prekida. Uh jbt kad se sjetim one njihove pobjede na Stamford Bridgeu sa 0-1, pa onda kolekcija isključenja protiv njih, pa onda situacija oko optužbe protiv Terrya. Znači ako nekoga MORAMO pobjedit onda su to oni, od početka krenit po gol, jer znamo kakve su ove ekipe ako uđeš sa njima u nezgodnu završnicu. Njihova odbrana je očajna, njihov štoperski tandem čine Caulker i Dunn koji su nesigurni do te mjere da su njih dvojica donijeli 3 boda Liverpoolu. Dobili su sada Villu to će ih malo podići pred gostovanje protiv nas, ali mi nemamo izgovor ovo se mora dobit. Kao i često što se dešava da golmani imaju dan karijere protiv nas, tako očekujem da i Green vadi nemoguće. Očekujem da će ekipa ovo ozbiljno shvatiti i odraditi na najbolji mogući način, jači smo i idemo to dokazati..

Nadam se da će se Hazard-Fabregas-Costa dobro povezati na ovoj utakmici.

Sastav se zna tu se nema šta pisati..

:sal:

A sad da pređem na komentarisanje utakmice, jebem im kulturno mater, dabogda se vratili u drugu ligu propaliteti za početak, a onda da krenu da tonu lagano ka konferenciji.

E sutra zvanicno pocinje tradicionalno Celsijev najgori mesec, a igramo sa omrazenim qprom. Meni licno posle utda klub koji najvise mrzim u eng. Ako i ovo zajebu kao proslo kolo, sjebali su me totalno.

Sastav je i sam Mou nagovestio kakav ce biti. Cinjenica koja najvise ohrabruje jeste oporavak Ramija i Coste, samo se nadam da ce obojica nastaviti u sjajnoj formi, a pogotovo Costa!

Ovde treba da se nabija gol razlika!!!

COME ON CHELSEA!!! :sal:  :sal:  :sal:

Danas bi bilo najpametnije staviti Cesca ispred Ramija i Matica. Cesc vec ima 4 zuta, ako bi danas dobio 5-i propustio bi sledeću protiv Lpoola. Stavljanjem Cesca na AMF smanjila bi se mogucnost za dobijanjem kartona, a iza njega Matic i Ramires bi odrađivali tzv "prljavi posao".

Ako bi nam rezultat odugvarao ubaciti u drugom poluvremenu Oscara umesto Cesca.

Rami Matic

Cesc

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.