Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Chelsea 3 - 0 Aston Villa (27.09. sub) [3]

20 članova je glasalo

1. 1.

• W
      84%
      16
    • D
      10%
      2
    • L
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nisam mislio da cemo ovako lahko dobiti ovu utakmicu, sigurna i vazna pobjeda pred derbi.

Nasi navijaci su bili odlicni, nikad nisam cuo onako glasnu publiku na Stamford Bridge-u.  :sal:  :zastava:  :sal1:

Svi su odigrali odlicno a pogotovo Willian i Costa. Vrlo dobar je bio i Hazard.

Costa the Beast from Stamford Bridge!!  :dres:

Pa sto ti smeta sto sam rekao nije nista netacno, tebi je Wilian omiljeni igrac i svaki put se javis kad ga neko prozove a prozivamo ga s razlogom a Mourinho ce kad tad vidjeti da je promasaj, nema mjesta na klupi za Salaha a siguran sam da bi u svakoj utakmici ponudio vise od Wiliana, placen je skoro ko Hazard a nije ponudio nista.

Kao prvo ja nemam omiljenog igrača ja imam samo omiljeni klub. Kao drugo ti konstantno potenciraš tu priču "Mourinho će vidjeti da je Willian promašaj" pa ne igra Willian kod nas dva mjeseca pa da se može govoriti to da će Mourinho vidjeti da je on promašaj, Willian je kod nas evo već druga sezona+je može se reći standardan član prve postave i ako za to vrijeme stručnjak kao što je Mourinho nije došao do tog zaključka koji ti stalno potenciraš onda ti ozbiljno dovodiš u pitanje znanje i sposobnosti Mourinha kao našeg trenera.

Kao prvo ja nemam omiljenog igrača ja imam samo omiljeni klub. Kao drugo ti konstantno potenciraš tu priču "Mourinho će vidjeti da je Willian promašaj" pa ne igra Willian kod nas dva mjeseca pa da se može govoriti to da će Mourinho vidjeti da je on promašaj, Willian je kod nas evo već druga sezona+je može se reći standardan član prve postave i ako za to vrijeme stručnjak kao što je Mourinho nije došao do tog zaključka koji ti stalno potenciraš onda ti ozbiljno dovodiš u pitanje znanje i sposobnosti Mourinha kao našeg trenera.

Pa sto se onda javljas svaki put kad neko nesto spomene lose za Wiliana i nemoj uvlaciti Mourinha u ovo jer je on jedan od najboljih trenera na svijetu.

Mnogo lakse nego sto se ocekivalo smo pobjedili. Potpuna dominacija od pocetka do kraja. Nismo se povukli nakon drugog gola sto je dobro. Sigurna igra i u odbrani i veoma pozitivna stvar sto nismo primili gol. :sal:

Na vrijeme načeti, na vrijeme smečovani. 

Drago mi zbog Williana što ga je metno nakon 114 utakmica. Alal mu vera!

Pa sto se onda javljas svaki put kad neko nesto spomene lose za Wiliana i nemoj uvlaciti Mourinha u ovo jer je on jedan od najboljih trenera na svijetu.

Javljam se zato što se Willian kritikuje i kad treba i kada ne treba, svaka dobra partija Schurrlea se koristi ne kako bi se pohvalio Schurrle već kako bi se omalovažavao Willian. Evo Willian je dao gol i upisao asistenciju i nisam primjetio da si otišao na njegovu temu i pohvalio ga a da je odigrao loše već bi napisao dva posta u njegovoj temi da je promašaj.

Što se utakmice tiče, na kraju krajeva rutinska pobjeda i mnogo lakša nego što sam očekivao. Praktično sa pola snage smo uzeli tri boda..

Javljam se zato što se Willian kritikuje i kad treba i kada ne treba, svaka dobra partija Schurrlea se koristi ne kako bi se pohvalio Schurrle već kako bi se omalovažavao Willian. Evo Willian je dao gol i upisao asistenciju i nisam primjetio da si otišao na njegovu temu i pohvalio ga a da je odigrao loše već bi napisao dva posta u njegovoj temi da je promašaj.A

Ako nisi primijetio nisam pohvalio ni jednog igraca iz danasnje utakmice i nisam otisao na njihovu temu da pisem posle svake utakmice, to radim rijetko jer komentar napisem u temi utakmice i tu spomenem neke igrace, nikad nisam kritikovao ni jednog igraca bez razloga i to svi znaju a tebi to smeta, sto se tice gola vjerovatno ce biti izglasan za gol sezone ali i taj gol je vazan za ekipu bez obzira kako je postignut.

Ima hemije u timu,vidi se kod pogodaka,svi trce da prosleve. Costa vise slavi tudje golove nego svoje, svoji su mu nekako svakodnevnica. 

Bravo,sa pola gasa. 

Lagana pobjeda, bilo je uzivanje gledati.

Lagana pobjeda jeste, al da je bilo neko uzivanje vala i nije :D osim golova nista lijepo nismo vidjeli na mecu, ali vazno je i kad ne igramo dobro da pobjedujemo. Sad treba vezat opet nekoliko pobjeda, Sporting,Arsenal,Junajted sve laki timovi jedan za drugim :D 

3 gola , 3 boda , clean sheet , 3 boda više od prvog pratioca , 5 bodova više od Citya , 8 go Coste , Willian "dobio" muda , odlično odrađena utakmica .

Lagana pobjeda jeste, al da je bilo neko uzivanje vala i nije :D osim golova nista lijepo nismo vidjeli na mecu, ali vazno je i kad ne igramo dobro da pobjedujemo. Sad treba vezat opet nekoliko pobjeda, Sporting,Arsenal,Junajted sve laki timovi jedan za drugim :D

Osim one glupe tika-take koja me podsjeca na barcelonu. meni je ostalo bilo oke. Meni je bila uzivancija.

Igrali smo koliko nam je trebalo sa pola gasa, Guzan prkatično nije ni imao nekih odbrana niti smo mi imali nekih puno opasnih akcija, ali smo dali 3 gola i to je ono što se traži to je ta rutina.

• Autor

Dominantno, tako se može nazvati partija danas ni u jednom trenutku nisam posumnjao da bi Villa mogla da napravi nešto odlično smo stajali na terenu.

Villa takođe odlična u defanzivi mora se priznati jako dobro su nas čuvali ali moralo je to pući, sjebao ih je dosta onaj gol Oscara odma na početku ali odma su se konsolidovali i pružili jako dobar otpor.

Sad slijedi lagan raspored Sporting u LP i onda rutinska utakmica na Bridgeu protiv Arsenala, nakon toga pauza od 13 dana bez CFC-a :( :(

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.