Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Chelsea 3 - 0 Aston Villa (27.09. sub) [3]

20 članova je glasalo

1. 1.

• W
      84%
      16
    • D
      10%
      2
    • L
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

CHE+V+ASTON.jpg

chevsvilla.png

U 6. kolu Premiershipa na Stamford Bridgeu snage će odmjeriti Londonski Chelsea i Aston Villa.

Klub iz Birminghama je u prošlom kolu na svom stadionu doživio prvi ovosezonski poraz u ligi od Arsenala, utakmica je rješena u svega četiri minute kada su Topnici postigli tri brza pogotka i rješili pitanje pobjednika.
Villansi su imali solidan start sezone osvojili su 10 bodova u prvih pet kola i trenutno se nalaze na trećem mjestu iz lidera Chelsea i Southamptona koji ima isti broj bodova kao i oni.

Chelsea će pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata u Premier ligi, remi u prošlom kolu je bio njihova prva ovosezonska utakmica u Premiershipu u kojoj nisu uzeli sva tri boda iako su bili veoma blizu tome.
U goste im dolazi Villa koja zna da bude težak protivnik, prošle sezone su nas pošteno namučili na Stamfordu ipak zahvaljujući Banetu Ivanoviću Chelsea je uzeo sva tri boda.

Ova dva tima su u poslednjih nekoliko sezona često uspjeli da ponude utakmice za pamćenje.
Naravno prvo čega se domaći navijači sjete je pobjeda od 8:0 od prije dvije sezone, godinu ranije odigrali su još jednu sjajnu utakmicu na Villa parku, gdje je opet slavio Chelsea rezultatom 2:4.
Bilo je tu još zanimljivih utakmica, remi na Stamfordu 3:3, te još jedna ogromna pobjeda Plavaca 7:1 takođe na Bridgeu.

Dakle ako je suditi po statistici iz prošlosti u subotu nas čeka dobra utakmica i puno golova, nadam se više u mreži Ville.

Jose Mourinho ne bi trebao imati nekih veći problema kada je momčad u pitanju, Ramires bi trebalo da zaigra nakon lakše povrede, takođe očekuje sa da je Diego Costa napokon stoposto sreman.

Paul Lambert neće moći da računa na Rona Vlaara i Cristiana Benteka koji je zaradio težu povredu prošle sezone ali se skoro vratio lakšim treninzima.

RECENT BPL FORM

CUKzvKk.png

1tdKjIG.png

LAST CORRESPONDING MEETINGIe574sw.png

PREDICTED LINE UP'S

chelsea-aston-villa-27092014.png

aston-villa-chelsea-27092014.png

UkPNURw.png

gcs6wKe.png

dmHpOxm.png

Toliko od mene sada čekamo subotu i tekmu :D

Uvod: Kun Aguer0
Naravno prvo čega se domaći navijači sjete je pobjeda od 8:0 od prije dvije sezone, iste sezone odigrali su još jednu sjajnu utakmicu na Villa parku, gdje je opet slavio Chelsea rezultatom 2:4.

Te sezone (12/13) smo pobedili 1-2 u gostima, kada je Lampard postigao dva gola i postao najbolje strelac kluba.

2:4 je bilo u sezoni 11/12, Tores je dao gol...

Njihov vjerni navijac, David Cameron je uzdrman politickom situacijom. Nadam se da cemo mi isto tako uzdrmati Villu.

Mislim da svi ocekujemo pobjedu.

Znaš koliko njih zaboli tuki za njega :D

Povuci me za tuki :D

Mislim da će ovo biti najteži ispit za nas ove sezone kada su u pitanju utakmice na Bridgeu. Aston Villa igra dosta bolje na gostovanjima nego na Villa Parku i sigurno da će biti težak zadatak, oni su ekipa koja posjed i igru maksimalno prepušta protivniku i traži šansu iz kontre i polukontre, a baš sa takvim tipom ekipa mi smo imali najviše problema. Recimo Aston Villa je protiv Liverpool imala posjed lopte samo 25% i 5 pokušaja i samo jedan šut u okvir gola i uspjeli su tri boda. Znači radi se o ekipi kojoj ne treba mnogo toga da bi napravili rezultat, što govori i činjenica da su samo sa 4 postignuta gola osvojii 10 bodova, koriste minimum prostora i prave rezultat a odbrana im je solidna.Mnogo će zavisiti od toga koliko ćemo i šta ćemo mi uraditi iz tog posjeda lopte, znači potrebno nam je da nas služe ta završna dodavanja. Fabregas i Hazard moraju biti na nivou oni nam mogu biti ključ jer su sposobni da pronađu slabosti u njihovoj odbrani. Kada je sastav u pitanju dilema može biti da li Fabregasa staviti na mjesto playmakera ili u tandem da Matićem, ali pošto nema Ramiresa onda će vjerovatno biti na sredini Matić-Fabregas. Nadam se da će Costa biti raspoložen i naravno paziti se njihovih kontra napada. Samo hrabro i shvatiti ovo ozbiljno..

:sal:

Voleo bih da bude clean sheet, sto bi bilo dobro za samopouzdanje odbrane i Kurte. Idealno 2:0.

Aston Villa je opasan protivnik, ali su oslabljeni odsustvom Bentekea i Vlaara. Ocekujem bolju odbranu nego obicno, sredice to Mou.

:sal:

Realno trebalo bi da dobijemo igramo kod kuce u dobrom smo ritmu poslednjih par utakmica igramo relativno dobro.Vidi se mali pad u napadu ali ono ljudi su.Ocekujem dominaciju i pobedu ipak igramo na bridzu :D

Ove sezone igramo dobro protiv ekipa koje se zatvore tako da ako sutra realizacija bude na nivou ocekujem laganu pobjedu(3-0)

Nadam se pobjedi, ali ocekujem zajebanu utakmicu sa dosta mucenja. Bilo bi predobro da ne primimo gol.
Sto se sastava tice manje vise se sve zna. Jedino nisam siguran ko bi mogao poceti na desnom krilu(Surle ili Willian), ostatak ocekujem kao i do sada u prve 4 ligaske utakmice.  :sal:  :sal:

Ocekujem jak otpor Ville do 65min i ocekujem da taj otpor slome Bane i Sirle.Valjalo bi da Azar napokon krene igrat u vecoj brzini,da odbrana odigra na visokom nivou i da ne primimo gol.

Samo da pobijedimo nebitno kojim rezultatom i neznam zasto stavljate Wiliana u prvu postavu neznam cime je to zasluzio da bude u pocetnoj postavi.

Stavljaju ga zato što je bolji od Schurrlea,

Vidjeli smo protiv Manchester Citya ko je bolji cim je Wilian izasao dali smo gol, a protiv Boltona je Schurle bio jedan od najbolji pa ti pricaj sta hoces.

Vidjeli smo protiv Manchester Citya ko je bolji cim je Wilian izasao dali smo gol, a protiv Boltona je Schurle bio jedan od najbolji pa ti pricaj sta hoces.

HAHAHAHAH kako si ti meni čudan po pitanju Williana i Schurrlea..

Opusti se malo, dok se ja i ti ovde prepucavamo njih dvojicu boli kurac...

Shvati da je Willian igrač po Mourinhovom ukusu i tu je kraj svake diskusije, konstantno povlačiš neke paralele, mislim ne bi me iznenadilo da još kažeš da je Willian kriv za gol koji smo primili od Citya. Upravu si mi nismo dali gol protiv Citya dok je igrao Willian ali ga nismo ni primili dok je on igrao.

Što se mene tiče Willian može danas biti izmjenjen već nakon 15 minuta ako će Schurrle ući i dati gol, ja nemam problem sa Schurrleom kao što neki imaju problem sa Willianom, nemam ništa ni protiv jednog našeg igrača.

Mislim ova tema Willian-Schurrle mi je već komedija.

HAHAHAHAH kako si ti meni čudan po pitanju Williana i Schurrlea..

Opusti se malo, dok se ja i ti ovde prepucavamo njih dvojicu boli kurac...

Shvati da je Willian igrač po Mourinhovom ukusu i tu je kraj svake diskusije, konstantno povlačiš neke paralele, mislim ne bi me iznenadilo da još kažeš da je Willian kriv za gol koji smo primili od Citya. Upravu si mi nismo dali gol protiv Citya dok je igrao Willian ali ga nismo ni primili dok je on igrao.

Što se mene tiče Willian može danas biti izmjenjen već nakon 15 minuta ako će Schurrle ući i dati gol, ja nemam problem sa Schurrleom kao što neki imaju problem sa Willianom, nemam ništa ni protiv jednog našeg igrača.

Mislim ova tema Willian-Schurrle mi je već komedija.

Pa sto ti smeta sto sam rekao nije nista netacno, tebi je Wilian omiljeni igrac i svaki put se javis kad ga neko prozove a prozivamo ga s razlogom a Mourinho ce kad tad vidjeti da je promasaj, nema mjesta na klupi za Salaha a siguran sam da bi u svakoj utakmici ponudio vise od Wiliana, placen je skoro ko Hazard a nije ponudio nista.

Lagana pobjeda, bilo je uzivanje gledati. U oba poluvremena potpuna dominacija. Kurto ostvario drugi clean sheat ove sezone. Po mom misljenju, Willian igrac utakmice zbog gola i asistencija. Ljepota :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.