Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-Finals: Chelsea 1 - 3 Atletico Madrid (30.04. sri) [L]

Istaknuti odgovori

dala je kompletna momčad koliko je mogla, možda i više i trebamo biti ponosni a i Mou uvijek napomene da je druga sezona njegova kada on usadi svoj mentalitet u igrače

• Odgovori 66
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kad vidis realne stvari i polufinale je uspeh za nas ova godina,imali su pokvalitetne ekipe od nas pa ispali su.

Ja vidim problem sta nismo postigli gol u spaniji i tu je velika greska,pritisok je bio golem da dodzemo do 2-0 ili pa 2-1 pa i tada nista nije sigurno.Ali sta je tu je idemo dalje,da ispravimo ove greske naredna sezona i da budemo bolji tim.

Ne znam što da kažem. I nakon prospavane noći osjećam se jednako usrano...  :((

Razočarenje,utakmica izgubljena na jeftin način i bez velike borbe.

Trenutak koji je prelomio meč je gol Atletica za 1:1 taj nas je gol uništio u svakom pogledu a došao je u najgorem mogućem trenutku.Mislim da smo otišli na poluvreme sa 1:0 da bi sada možda ovde govorili i o očekivanju za finale.

Odbrana je podbacila baš onako momački..

Smatram da je bilo grešaka što se i sastava tiče ali suvišno je sada govoriti o tome jer nećemo ništa dobit.

Teško je prihvatiti poraz još kada vidim igrače poput Terrya onda m je još teže,ali sa druge strane neki igrači su me i razočarali.

Pohvalio bi samo Luiza.

Šteta. Al' ako je već moralo ovako, bolje sad nego u finalu. Ne moš se nadati nečemu kad ti odbrana odigra onako. Oni su zadnji od kojih bi očekivao lošu partiju, ali eto i to se desilo. Tekma se prelomila kod one stative. Sitni detalji. Recimo, treći Atleticov gol - prečka pa se lopta odbija baš u noge Ardi. A našima od stative u Kurtu al nije htjela u gol. Nisu izgovori, samo sitnice koje su interesantne. Bar smo ispali pošteno u ovoj fazi za razliku od nekih prethodnih sezona. Fino je bilo vidjeti momke da i u sudijskoj zapinju da bar daju gol. To je mentalitet.

KTBFFH!

Bolja ekipa prošla dalje, zasluženo .. Da se svi ne ponavljamo, samo da pohvalim Švarcera na nekoliko odličnih intervencija i bez obzira na 3 primljena gola bio je na očekivanom nivou. 

Prvo poluvreme lopta u nasim nogama a dva puta smo presli centar,u drugom sve krece naopako umesto da od prvog minuta dominiramo ,Atletiko nas do 60 minuta unistava  i onda odjednom sansa za nas Teri puca glavom ali Kurtoa brani i tu je kraj,posle penala  za 2-1,opet nismo dobro odgovorili i nismo nista stvorili,veoma malo igraca na terenu je trcalo ali opet nenadano sansa za gol posle centarsuta Wiliana i udarca glavom Luiza.Zatim opet gol Atletika na istu foru, i opet nema odgovora na to vec se krecu ko kojekakve babe po terenu.Vidilo se da fale Salah i Matic ,da su oni igrali bial bi druga prica .

imao sam dobar osjećaj prije utakmice, bio uvjeren u prolaz...i jbg...ali iskreno sinoć nismo ni zaslužili

nemam volje ništa više piskarati, sjebalo me...

eto samo čestitke atletiku, zaslužene

Wiliian je bio odličan u prvom djelu posebno, ali neki su očeigledno alergični na toga igrača budući da je ispred Schurrlea i on dobija kritike i kada odigra dobro i kada odigra loše.

10262224_436479473155022_884622834960607

Nadao sam se prolazu, nažalost nismo uspjeli.. Nisam iskreno toliko ljut ni na igrače ni na trenera ni na bilo koga drugoga već samo na glupu (ne)sreću

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.