Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-Finals: Chelsea 1 - 3 Atletico Madrid (30.04. sri) [L]

Istaknuti odgovori

Screenshot_1.png

• Odgovori 66
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Chelsea: Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Terry, Ivanovic, Cole, David Luiz, Ramires, Hazard, Willian, Torres

Atletico: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis, Mario Suarez, Tiago, Adrian, Koke, Arda, Diego Costa

Sta je ovo 5 u zadnjoj liniji? Sigurno je Azpi u vezi, ne vidim drugacije kombinacije, a kad pogleda covjek skoro pola ekipe stoperi :)

Jel' se to oni Å¡ale u vezi sastava ili????  Kakav je to sastav?? Tko će tu zabiti gol? X_X

bez obzira na velik broj obrambeno orijentiranih igrača u prvih 11, iznenadit ćemo se (pozitivno) svi skupa koliko ćemo danas efikasni biti u napadu :D vidjet ćete

COME ON CHELSEAAAAAAAAA

Igramo ofanzivnije za jednog igraca nego u Spaniji. Sad su tu Torres,Willian i Hazard. Prosli put su samo prva dvojica bila. :D

protiv sitija su nam se smejali kako izvodimo previse defanzivan sastav.

a u stvari murinjo spremio iznenadjenje :D

Hazard večeras još jednom pokazao kvalitetu u velikim utakmicama, Willian sto puta puca na gol, Ramires sto tačnih pasova, Luiz deset puta pogađa okvir gola, Mourinho izveo ofanzivan sastav ... To je ukratko opis večerašnje utakmice.

Treba dodati da je odbrana odigrala katastrofalno (a to je više od pola ekipe) i da je najbolji bio Torres.

Kad je već to postala praksa svima...

Lakše nego PSG, al u kurcu. Po meni, više bi nam odgovarao Bayern, al dobro.

Ovo je po meni, nakon Galate i PSG-a, prvi dvomeč u kojem nismo favoriti.

Potvrdila se moja razmišljanja. Atletico na terenu pokazao da je bolja ekipa i zasluženo prošao dalje.

Preveliki hendikep mi imamo u igri - možemo se dobro braniti, ali s cijelom ekipom. E, kad dođe situacija da mi trebamo postići gol - onda nastupaju problemi. Ne znamo stvarati šanse, ne znamo postizati golove.

Mourinho opet priredio iznenađenje s Azpijem na krilu danas, pokazalo se kao loša odluka. Također mi nije jasno zašto je Hazard igrao. Izgledao je totalno nespreman i nezainteresiran. Ako je već počeo utakmicu, zašto ga Mourinho nije izvadio i uveo nekoga tko bi se i udostojio potrčati koji put i u obrani i tako pomoći ekipi (da ne igra možda neki Schurrle za nas?).

U jednoj situaciji Hazard se išao poigravati pred našim kaznenim, izgubio loptu i zatim samo stajao i gledao. Pa došlo mi je da ga kroz ekran opizdim. Tako ne igraju plavci! Nedopustivo.

Cahill je danas napravio više grešaka nego cijele sezone, ali tom momku mogu sve oprostiti.

Terry je također bio nesiguran u nekoliko navrata kada je morao izbiti loptu.

Uglavnom, podbacili smo u onome u čemu smo inače najjači - u obrani.

Veliki je poraz ovo, na vlastitom terenu smo poniženi. Nadam se samo da će neki igrači izvući neke pouke iz ovoga, a i sam Mourinho.

Treba biti iskren i reci da je Atletico zasluzeno prosao iako se stice dojam da nismo imali ni srece,ali srecu treba zasluziti.Odbrana koja nam je bila najjaci adut veceras nije bila na nivou i tu nema sta dalje pricati.Atletico me podsjeca bas na nas,borbena ekipa i koristi svaku gresku protivnika pa cak i kad ne igraju dobro to znaju iskorisiti.Ostaje gorak ukus pracen cinjenicom da se moglo bolje,ali kao sto rekoh i sreca tj. nesreca je ucinila svoje.Ni povrede nam nisu isle u prilog,kada su nam najvise trebali neki igraci,oni su se povrjedili i ti igraci nisu mogli pruziti svoj maximum.

Podhitno nam treba igrac sredine terena koji zna drzati loptu u svom posjedu,koji ima mekan prijem lopte i zna poslati upotrrebljivu loptu,nesto tipa Modric ili Pjanic koji bi zajedno sa Maticem iduce sezone cinio razliku na sredini terena.Takodjer treba nam i dobar napadac,i mislim da bi Diego Costa to bio.Covjekl ne staje,stalno trci i vrsi pritisak a  pri tome i dobar je sa loptom.

Da sumiramo,jednostavno nam se nije dalo i nadati se boljem iduce sezone!!!

Toliko imamo stvari  na kojima moramo poraditi kao ekipa,mi da smo imali i malo zelje za finalom lige prvaka trebali smo zgaziti Atletico Madrid.Nasi igraci su djelovali nezainteresovano i stvarno ne razumijem pojedine igrace poput Wiliana,koji komplikuje cijelo vrijeme odkad je dosao,Luizova  svaka lopta u Milwalu zavrsila,izmjene nista nisu uradile,pratio sam Ivanovica i do kraja utakmice ni jednom nije dobro centrirao svaki put u igraca.

Realno, mi možemo biti sretni s rezultatima ove sezone s obzirom da u momčadi nemamo niti jednog klasičnog i standardnog napadača.

Å to se tiče danaÅ¡nje utakmice, reko bi tipična naÅ¡a utakmica samo Å¡to je s druge strane bila momčad koja zna i može igrati i kazniti/zabiti gol. 

Schwarzer - solidno odradio posao, nije kriv niti za jedan gol tak da mu nemam kaj zamjeriti

Cole - kod prvog gola je ako se ne varam (ne sjećam se, a i nisam dobro vidio) on mogao ispucati loptu nakon što je prošla Terrya ali ju je preskočio

Cahill & Terry - možda njihova najlošija utakmica ove sezone, totalno izgubljeni, centaršutevi koje oni inače rješavaju sam tak, danas su im stvarali jako puno problema

Ivanović - prvo poluvrijeme dosta aktivan prema naprijed, drugo potpuno nestao

Luiz - jako povučen, skoro pa je igral ko treći stoper

Ramires - opet slabo

Azpilicueta - njegovo postavljanje na krilo -> promašaj

Hazard - pokušavao ali ništa konkretno..pred kraj utakmice se podigao malo, onu šansu na kraju je trebalo realizirati

Willian - solidno

Torres - čovjek hoće, al kad se lopta od tebe odbija ko od zida dok je vodiš onda nisi za prvu ekipu Chelsea

Eto'o & Ba & Schurrle - samo smo vrijeme izgubili sa ove tri izmjene..+ dali penal Atleticu

Napadaci su najmanje krivi veceras. Odbrana nam je zakazala, a vezni red je bio ocajan na celu sa Ramiresom, primitivcem.

Willian - solidno

Torres - čovjek hoće, al kad se lopta od tebe odbija ko od zida dok je vodiš onda nisi za prvu ekipu Chelsea

Wilian je trebao biti zamijenjen odmah na poluvremenu a Tores je jedini koji je nesto uradio, ostali nisu nista.

Å teta. Tako blizu, a tako daleko.

Prvi gol nas je presjekao, u najgore moguće vrijeme smo ga primili. Čak sam pomislio da bismo im mogli dati drugi do poluvremena, kad ono hladan tuš. Mislim da bismo sa 1:0 na poluvremenu prošli dalje, siguran sam u to. Ali šta je tu je sada. Inače sve golove smo preglupo primili, kombinacija individualnih kikseva i loše sreće. Hazard nije ispratio svog beka kod prvog i trećeg gola, a poslije toga karambol u 16-ercu i lopta ide u gol. Drugi gol Eto'o napravio pizdariju veliku. Jebiga.

Kažem šteta jer mislim da, iako ova naša ekipa nekako nije zrela za finala, nije ni Atletico i oni će dobiti po guzici od Reala u finalu. A vjerujem da bismo mi uzeli Real u tom jednom meču.

A evo i glavni razlog poraza večeras :D

Dobivamo danas. 

Kad god nasu utakmicu prenosi OBN televizija mi izgubimo,jos ni jednom nismo pobijedili,ona dvojica sto prenose izgleda nam ne donose srecu u utakmicama i uvijek navijaju protiv.

Chelsea-Atletico Madrid 1:4

Chelsea-Juventus 2:2

Chelsea-Bayern Munchen 1:2

PSG-Chelsea 3:1

Chelsea-Atletico Madrid 1:3

čestitke Altetiku, jednostavno su u ovom trenutku bolja ekipa i zasluženo su prošli, nama više sreće dogodine uz nadam se koje pojačanje jer realno ekipa nije na razini najjačih...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.