Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Swansea City 0 - 1 Chelsea (13.04. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Ako danas ne pobede,trebali bi svi zajedno da skoce sa Big Bena na glavu,lasta stil. 

Danas imamo sansu da se vratimo ozbiljno u borbu za titulu,opet. Imam debeo osecaj da ce Liverpul dobiti Citya,pogotovo ake ne igra Kompany,Sas ce da siluje Demichelisa... Dakle onda nam treba pobeda nad Liverpulom i jos jedan kiks Citya,a to je upravo onaj duel izmedju Evertona i Citya,dakle Teoretski jako dobre sanse imamo,samo danas da ne u***o,a nadam se da necemo.

• Odgovori 51
  • Pregledi 4,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sta mislite da li bi Kalas mogao zaigrati danas? sve cesce u zadnje vrijeme boravi na klupi, a posto danas nema Terrya pa i mogao bi

inace gostujemo u Walesu, bice jebeno, dosta lakse bi bilo da igramo kod kuce al opet, ovo je must win utakmica, i nema vise nikakvog oklijevanja, od prve minute samo jurisati ka golu swansea

Salah promasio 2 zicera, valjda nas nece kostati do kraja. Nadam se da mozemo do bodova.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Svi se raduju kada igraju protiv ekipe koja ima igraca manje,ali ja ne,znao sam da ce se povuci Swansea i sada ce biti zeznuto zabiti im,ali moramo zabiti i pobediti,opet su nam se otvorile karte za PL prvo mesto,ne smemo OPET prokockati.

Ni s igracem vise nismo uspjeli nesto napraviti.Nesvidja mi se nikako kako igra Wilian,previse komplikuje.Moramo sto prije postici gol.

Jebenih 1:0 ljeb te jebo! Ovo je trebalo biti popravljanje gol razlike. Ko nam igra u napadu i ovo je premija. Boze pomozi i sakloni. I fala kurcu.

Samo nek se zavrsilo,mogli smo im dati bar 7 komada,ali dobro je i ovako :) 3 boda su 3 boda :D

Iako smo pobedili kritika mora biti,jeste Demba dao gol,ali generalno cela napadacka linija sa krilima je igrala lose.Willian je danas radio los posao kao plejmejker i vidno je bilo kolko je Oscar bolji u tom delu igre.Odbrana nista posebno,ali nam gostovanja ulivaju neku nesigurnost.Cech je dosta bio nesiguran,ali na svu srecu dobro je zavrsilo po nas.Drago mi je sto Torres nije igrao nadam se da to znaci odlazak iz kluba.

Prvo poluvrijeme: Toliko je bilo zanimljivo da sam posljednjih 10 minuta zaspao na kauču, da bi me sunce koje se probilo iznad oblaka probudilo na poluvremenu.

Drugo poluvrijeme: Razumne izmjene Josea Mourinha, a i onda smo se patili iako smo imali igrača više.

Ocjene: Svi su bili loši, prolaznu ocjenu bi mi mogao dobiti samo Salah od ovih naprijed i Cahill od ovih u obrani, kao i Čech. Salah je dribler a la Hazard, vidi se da je veliki talent. Tek mu je 21 godina, mlad je, mora još raditi na sebi, pogotovo na tome da popravi šut. Ali ne sumnjam u njega, mogao bi biti jedna od boljih kupnji što smo imali.

Zaključak: Očito da nam nije problem igrati protiv Bayerna, Parisa, Man Cityja, Man Uniteda, Liverpoola i sličnih ekipa. Do kraja sezone me uopće ne brinu utakmice protiv Atletica ili Liverpoola. Mene najviše brinu utakmice protiv Cardiffa, Norwicha i Sunderlanda. Protiv tih malih ekipa koje se bore srcem i koje se super znaju zabunkerirati. E tu smo loši.

Loši smo zato što: 1. Što još uvijek Mourinho nije uspostavio stil igre. Mi igramo ništa. Ne znam kako bih nazvao naš stil igre, sve je nešto na silu. A bez jasne filozofije ni napadači ne mogu funkcionirati, mada su u suštini klocovi. 2. Što prepuštamo malim klubovima inicijativu, pa danas smo često s 11 igrača izgledali kao da mi imamo igrača manje, a ne oni.

Problem koji treba rijesiti do sljedece sezone.

Napadac naravno treba da dodje a pored toga naucit ove momke tecnijom igrom. Jebo ih komplikovanje. Zato i jesmo losi kad komplikuju a kad ne komplikuju stoje i bleje pa se ljudi postave kako im je volja.

nama trebaju dva dobra napadaca, kad jedan zakaze drugi da je tu da pomogne

kao sule i stu, ibrahimovc/cavani, te rpv-rooney

Ljudi kraj je sezone i sad je jedino bitno da se bodovi uzimaju a samu igru treba zanemariti...nista vise nemamo od toga ako dobro igramo a izgubimo bodove...i city je ove sezone pobjedio koliko hocete puta "na guzove" bez ikakve ljepote i borbe,ali igrom slucaju dolazili su do bodova...sad je jedino bitno da pobjedimo sve utakmice kako god znamo i umijemo pa taman da bude iz jednog jednog suta na gol.Ubjedjen sam da ce City kiksati protiv Evertona a mozda cak i jos neku utakmicu...vise me brine Liverpul koji je uhvatio formu,igraci su puni samopouzdanja i konacno vjeruju u titulu...zato ce to biti presudna utakmica ove sezone kao i City protiv Evertona i tu ce se titula definitvno odluciti!

Šta su oni sve u stanju da promaše i upropaste. Sreća pa Swansea nije kaznio sve one promašaje. Sad očekujem laganicu protiv Sunderlenda u subotu i novi CS na Bridgeu. Sunderland će već u sredu na Etihadu izgubiti sve šanse za opstanak, ako ih već nisu izgubili juče.

Očekujem da Cole i Cesar budu bekovi, Lamparda u startnoj postavi i naravno Dembu, zaslužio je.

Slazem se s hamcom. Jebo igru, u ovakvim utakmicama, protiv ovakvih ekipa je bitno samo da se bodovi odnesu kući. Znamo i sami da su nam bunkeraši problem ove sezone, i to veliki problem, pa zato moramo bit zadovoljni s ovdje osvojena 3 boda. Teško da će se u sljedeća 3 meča slična ovom ( Sunderland, Cardiff i Norwich ) igra drastično popraviti. Nije ni bitno, nek i njih pobijedimo ovako. 3 boda piši, igru briši. Igra nam mora biti dobra u utakmici s Liverpoolom i s Atleticom, a u to i ne sumnjam jer nam leže ekipe koje igraju otvoreno. Ajmo dalje.

Mučili smo se juče,veći deo utakmice,pogotovo prvo poluvreme.Salah i Eto,ne bi dali gol do ponoći,kako su se ispromašivali.Sreća da je Demba u formi.Tri boda se pišu,igra zaboravlja.Idemo dalje.Po obe krune.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.