Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Swansea City 0 - 1 Chelsea (13.04. ned) [3]

Istaknuti odgovori

swansea-city-vs-chelsea.jpg

uvod: soxx

Ovo ce biti samo jos jedna utakmica za Chelsea koju mora pobjediti kako bi ostali sa nekom nadom za trofej EPL-e.

Plavci ovaj puta putuju u Vels ekipi Swansea.

Chelsea ulazi u utakmicu sa 72 buda i vjerujemo kako ce pomno posmatrati utakmicu prije ove izmedju Liverpoola i Citya.

Porazom Liverpoola i pobjedom Chelsea, Plavci bi zasjeli ponovo na prvo mjesto ali svi znamo da nam poraz Liverpoola nebi mnogo odgovarao jer City ima 2 utakmice manje.

Sto se tice Swansea, oni su na 15. mjestu sa 33 boda, 6 iznad zone ispadanja. Uveliko bi im 3 nova boda pomogla u borbi za opstanak.

Chelsea ovu utakmicu ne moze racunati na Eden Hazarda i John Terrya koji su zadobili povrede u zadnjoj utakmici Lige Prvaka protiv PSG-a.

Ovo ce biti sesta utakmica u Premier Ligi izmedju ova dva kluba.

Chelsea je dobio 3, dvije su odigrane nerijeseno. Swansea ceka jos svoju prvu pobjedu protiv Chelsea u Premier ligi.

SWANSEA

Najbolji strijelci

bf2a7425accb2b7b01caffd7c59c7989.jpg

Najbolji asistenti

44e862832235bd4324225c093399245f.jpg

Zadnjih 5 utakmica

d44b59615367b0ce3e3eee535c0163df.jpg

Sudija ce biti Phil Dowd.

Sudio nam ove sezone 2 puta u pobjedama protiv Uniteda 3-1 i Sunderlanda 3-4.

Vaša očekivanja?

• Odgovori 51
  • Pregledi 4,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma samo nek nismo u subotu u 4 da ne moram tražit usrane live streamove.. vako fino upalim Sport Klub i deri.

A Å¡to se tiče tekme smijeÅ¡no je spominjat osvajanje lige ako ovdje 3 boda ne uzmemo .. 

Nadam se da grešim ali ne verujem da će ovo biti laka utakmica. Ipak, očekujem pobedu jer je nerealno da izgube bodove na 3 gostovanja zaredom. Odlično je što se igra posle meča Liverpool - City pa će u slučaju pobede Liverpoola ili remija šanse za titulu porasti a time valjda i motiv. Ne verujem da će se osetiti Edenov izostanak ako meč počnu Schurrle, Willian i Salah iza Eto'a. Ako Oscar bude u prvih 11 umesto nekog od ove trojice mogli bi imati problema, jer očekujem da se lopta prepusti domaćinu i da se igra na kontranapade a tu mi je Willian bolji izbor od Oscara.

Pored nabrojanih očekujem i Matića i Ramiresa u startnoj postavi i standardnu odbranu. Sledeći meč je protiv Sunderlenda kući i tu očekujem Cech, Azpilicueta, Cahill, Terry, Cole jer Bane ne može igrati prvi meč polufinala LŠ. Možda Mou iznenadi već u nedelju pa Cole počne meč a Cesar se vrati na svoju poziciju. Nadam se da nije ozbiljnija povreda Terry-ja, i da Luiz neće početi kao CB jer bi nas Swansea pojeo.

Mislim bilo bi čudno i glupo da nakon izbacivanja PSG-a i plasmana u polufinale LP prospemo bodove protiv Swansea jer bi ekipa sada trebala biti na vrhuncu želje i raspoloženja ali ipak smo mi Chelsea i uvijek možete očekivati neočekivano tako da sve je moguće.

Sastav:Cech,Ivanovic,Cahill,Terry,Azpilicueta,Matić,Ramires,Schurrle,Salah,Willian,Eto.

:sal:

E u kurac, Luiz kao CB. Nadam se da će me demantovati dobrom partijom.

Kiks znači kraj prvenstva za nas, možda bi bilo i najbolje tako, bili bi u prednosti nad Atleticom u LP

I za Crystal Palace ste pricali da je karina . Swansea je kao domacin zeznuta ekipa, jesu prosle sezone bili dosta bolji, ali ne treba ih potceniti !

Mourinho has confirmed that other than Hazard (calf injury) he has no other injury concerns ahead of the match vs Swansea. (Chelsea TV)

Evo ipak Terry kao mogao bi nastupiti al nesto nevjerujem u to. Rekao je da ne zeli riskirati sa njim.

Sto i jest najpametnije, ipak, bolje da propusti/odmori protiw Swansea nego da pogorsa ozljedu i ostanemo bez njega u polufinalu.

Celsi ja poslednji put pobedio Swansea na njihovom terenu davne 1983, tada je bilo (1-3)strelci su bili Kerry Dixon, John Bumstead i Pat Nevin. ;)

Swansea je neugodna ekipa, bice danas sigurno tesko, al idemo po sva tri boda.

COME ON CHELSEA!!!!!! :sal:  :sal:  :sal:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.