Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1330506996' post='31187']Borussija iz Dortmunda će biti prvak po mojim prognozama, osim ako ne padnu u formi negdje pred kraj prvenstva pa ih Bayern skine s trona.[/quote]

Samo da neuzme Bajer Minhen , volio da osvoji Menhengladbah :D a ako ne oni moze i Dortmund :D
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Nekoliko iznenadjenja danas, poraz Schalkea, neocekivano visok poraz Hamburga (Ibisevic zabio jedan gol :)), poraz Werdera od kojeg nikad ne znas sta da ocekujes i poraz Bayerna.
Dobra partija bh. fudbalera
[b]Kicker izabrao: Ibišević u timu kola[/b]

U okviru 24. kola Bundeslige Stuttgart je na gostujućem terenu sa ubjedljivih 4:0 savladao HSV-e, a jedan od najzaslužnijih za pobjedu Švaba bio je naš reprezentativni napadač Vedad Ibišević.

Naime, Ibišević je u pobjedu Stuttgarta ugradio po jedan pogodak i asistenciju, a novinari Kickera uvrstiili su ga u idealni tim 24. kola Bundeslige.

[b]Idealni tim 24. kola Bundeslige:[/b] Leno (Bayer Leverkusen), Toprak (Bayer Leverkusen), Maroh (Nurnberg), Schwab (Bayer Leverkusen), Gundogan (Borussia Dortmund), Kuzmanović (Stuttgart), Kagawa (Borussia Dortmund), Castro (Bayer Leverkusen), Derdiyok (Bayer Leverkusen), Ibišević (Stuttgart), Kiessling (Bayer Leverkusen).

[img]http://img825.imageshack.us/img825/9157/18868737.png[/img]
Ja se nadam da neće Bajern prestići Borussiu do kraja, jer ih stvarno ne volim, mada ima još 10 kola do kraja.
Go Hoffenheim!
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1330983296' post='32837']
[url="http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/guerreru-osam-utakmica-suspenzije/120305130"]http://www.sarajevo-...nzije/120305130[/url]

Nevjerovatno nesportski potez :/
[/quote]
Ništa me ne može iznenaditi od ovih brÄ‘ana iz Južne Amerike. Tevez, Suarez, Guererro... sve je to na isti kalup.
[quote name='Elao' timestamp='1331394803' post='34582']
Bayern 7 komada za 60 min, vjerovatno ce pasti i jos koji, tekj je 66. min
[/quote]
Jest dao Gustavo :D ali own goal :D
Jer je Bayern mnogo bolja ekipa, jer je Hoffenheim u jako losoj formi, jer nema vise Ibisevica, uglavnom nema veze sa povratkom Bastiana ;)
Bayern - Mainz 7:0 (Robben 12 - penal, 29, Kroos 18, Gomez 5, 35, 48, Ribery 58)
Koeln - Hertha 1:0 (Clemens 36)
Mainz - Nuernberg 2:1 (Muller 2, Zidan 22/ Didavi 64)
Borussia M. - Freiburg 0:0
Wolfsburg - Bayer 3:2 (Helmes 33, Dejagah 45, Kadlec 61 - ag/ Kiessling 3, Derdyok 91)
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1331402463' post='34696']
Bayern - Mainz 7:0 (Robben 12 - penal, 29, Kroos 18, Gomez 5, 35, 48, Ribery 58)
Koeln - Hertha 1:0 (Clemens 36)
Mainz - Nuernberg 2:1 (Muller 2, Zidan 22/ Didavi 64)
Borussia M. - Freiburg 0:0
Wolfsburg - Bayer 3:2 (Helmes 33, Dejagah 45, Kadlec 61 - ag/ Kiessling 3, Derdyok 91)
[/quote]
Jbt mainz igrao i protiv bayerna i nuernberga istovremeno..
[quote name='Elao' timestamp='1331402319' post='34691']Jer je Bayern mnogo bolja ekipa, jer je Hoffenheim u jako losoj formi, jer nema vise Ibisevica, uglavnom nema veze sa povratkom Bastiana ;)[/quote]

A ne nema :D Vidit ces sad kakvu ce perverziju Baselu ucinit

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.