Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/425892_213483705414608_192358034193842_396155_1291443114_n.jpg[/img]

Prvi gol Ibiše za novi klub.
Sjećam se tad da smo mi bili zainteresovani za njega. Kako mi je krivo što nije došao. Nevjerovatno drag igrač meni lično, osobno a i personalno. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1329065486' post='25803']
Sjećam se tad da smo mi bili zainteresovani za njega. Kako mi je krivo što nije došao. Nevjerovatno drag igrač meni lično, osobno a i personalno. :)
[/quote]

Meni je Vedo uz Mireta najdraži naš igrač. Šteta za onu povredu, ko zna gdje bi sad bio da se ista nije desila..
[b]IBIŠEVIĆ U TIMU 21. KOLA BUNDESLIGE[/b]

[i]U velikoj pobjedi Stuttgarta nad Herthom od 5:0 vodeći pogodak postigao je Vedad Ibišević kada se pred golom Thomasa Krafta sjajno snašao, a nedugo nakon toga fantastično je proigrao Martina Harnika, koji je pogodio za 2:0.[/i]

Partijom protiv Herthe bosanskohercegovački reprezentativac izborio je mjesto u timu 21. kola Bundeslige u izboru Kickera. Ibiševiću ovo je bio prvijenac u dresu Švaba i nakon tri odigrane utakmice za Stuttgart našao se u timu kola.

U timu 21. kola njemačkog prvenstva najviše igrača je iz Borussije M'gladbach, koja se nalazi na sjajnom trećem mjestu. Mjesto u timu kola izborio je i Petr Jiriček, koji je u redove Wolfsburga nedavno došao iz Viktorije Plzen i koje je oduševio Felixa Magatha svojim partijama.

[img]http://www.sportsport.ba/slike/tim_kola_bundeslige_v.jpg[/img]
Borussia MË™Gladbach po meni ove sezone nevjerovatno iznenađenje, igraju prelijepo i nisu sasvim slučajno u samom vrhu tabele. Ovoga vikenda "pomeli" su Schalke rezultatom 4-0. Juan Arango postigao zaista prelijep gol iz slobodnjaka u toj pobjedi nad Schalkeom:

http://www.youtube.com/watch?v=CGGFZg-bM2E
Schalke danasnjom pobjedom od 4:0 prodiv Wolsfburga (Raul,Huntelar 2,Matip) prisao Bayernu na bod zaostatka , i igraju sljedece kolo jedan od derbija na Alianz Areni .
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1330276265' post='30305']http://sportsport.ba/ino_fudbal/ribery-se-poigrao-sa-schalkeom/75522 Ribery show :D[/quote]
gledo sam utakmicu..imao je i Schalke nekoliko prilika..ali ona trutina Gomez sta sve može promašit to je čudo..drago mi je zbog Borussie..obranit ce naslov nadam se :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.