26. decembar 2012.13 god. comment_97051 Do kada, Bože, do kada će se taj šugavi United izvlačiti u 90. minuti u svakoj utakmici?! Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97066 hehe najace sto je Johnson presudio svom bivsem klubu (Cityu) Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97072 Mene najvise boli to kada United gotovo stalno preokrece rezultate i osvajaju titule a igraju im neki Smolinzi,Welbeci,cleverly itd itd, a mi imamo duplo kvalitetniji tim i opet ne mozemo pobjeđivati , ali mislim da njima sigurno najvise ulogu igra Ferguson,kada on ode United ce biti isto sto je sada Liverpool. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97083 Jel su dosli do brojke od 15 meceva koje su preokrenuli ove sezone u svoju korist? I dan danas se prosto cudim kako su uspeli da izgube +8 na Sitijem prosle sezone i da recimo ispuste 4-2 protiv Evertona.. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97098 ispuste oni lako prednost jer kad ti radis presing na njihovu obranu oni posustanu samo se ne smi povuc protiv njih jer to jbn znaju iskoristit Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97102 Mancester Utd opet se iscupao u zadnjim minutama,imali su veliku pomoc sudca Make Deana pri kraju samog meca Valencia je imao zuti karton i napravio je ozbiljan start za drugi zuti svi su ocekivali da ce ga poslat u svlacionicu ali nije i na kraju dali su gol u zadnjim minutama. QPR vjerovatno leti u drugu ligu,oni takodjer danas su imali lose sudjenje,sudac Cris Foy je priznao pogodak i ako je postojao cist prekrsaj nad Grenom a na samom kraju mogao je svirati penal za QPR jer je Ridwel igrao rukom,nije mi ih zao zato sto smo mi prosle godine pokradeni na Lofuts Roadu kad je Cris Foy iskljucio nasa dva igraca. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97104 Jao kad mi neko počne pričat o "pobjedničkom metalieteu", ma to je izmišljeni pojam za samopouzdanje, To je čista sreća, a sreća je relativna stvar, danas je imaš - sutra nemaš, ovu polusezonu zabijaš u 90+, a sljedeću ćemo vidjet. Šta je sa Citijem, više im nema ni Džeke, gube od Sunderlenda, a šta će im tek Norwich uradit u subotu. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97105 inace sljedece kolo [b]united-WBA[/b] [b]norwich- City[/b] [b]everton - Chelsea[/b] Arsenal - newcastle Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97106 Felaini i Gibson nece igrati protiv nas u sledecoj utakmici. Felaini odradjuje zadnju utakmicu suspenzije zbog namjernog udaranja Swarcosa. Gibson takodjer odsutan zbog crvenog kartona zaradjenog protiv West Hama. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97113 [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1356546676' post='97102'] Mancester Utd opet se iscupao u zadnjim minutama,imali su veliku pomoc sudca Make Deana pri kraju samog meca Valencia je imao zuti karton i napravio je ozbiljan start za drugi zuti svi su ocekivali da ce ga poslat u svlacionicu ali nije i na kraju dali su gol u zadnjim minutama. [/quote] Ali je i bio cist penal kada je Kolocinija pogodila lopta u ruku.Treba i to reci. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97122 [quote name='Batigol' timestamp='1356550024' post='97113'] Ali je i bio cist penal kada je Kolocinija pogodila lopta u ruku.Treba i to reci. [/quote]nisam vidio tu situaciju ali dodacemo i to da je Colocini igrao rukom,sto je najgore oni su pobijedili i to na samom kraju utakmice. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97128 WBA kuci, Wigan u gostima, WHU u gostima, Liverpool kuci i Tottenham u gostima - to je ono sto ocekuje FAchester. Kiksace sigurno! Na nama je da se okrenemo sebi kao sto sam vec rekao, i da idemo korak po korak pa dokle dodjemo. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97132 Necu nista reci,stice ih to kad tad,mi cemo gledati u nase dvoriste i gledati nasu ekipicu.Eto nisam gledao utakmicu i mozda i bolje cujem da je igra bila na losem nivou,kao sto se dalo i pretpostaviti kako zbog silnog nastupa u proslom kolu,zbog gusnutog rasporeda i samim tim umora igraca,i naravno protivnicka ekipica je malo malo opasnija i vecim klubovima opste poznato metilj.....sto rece kolega iznad idem korak po korak,jos uvijek zaostajemo 11 bodova za MU,i 4 sada za MC.Polako valja odigrati i zaostalo utakmicu,sto sumnjam da ce se desiti u skorije vrijeme,zato neka nam to bude kec u rukavu i sada valja odraditi mec po mec,ne srljati nigdje vec polako,imamo igrace za to imamo vremena i polako....Nista ovdje jos nije gotovo,ima ovde masne borbe do kraja,a MU ako hoce titulu morace da je gadno zaradi,zato sto im Plavci iz Londona pusu za vratom.....Nekako je gotivnije stizati prednost i na kraju osvojiti,jel da ?! Keep The Blue Flag Flying High Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97157 Zaslužuje veliki Respect, svaka čast autoru [img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551705_531276416912579_1855643443_n.jpg[/img] Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97165 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1356554727' post='97128'] WBA kuci, Wigan u gostima, WHU u gostima, Liverpool kuci i Tottenham u gostima - to je ono sto ocekuje FAchester. Kiksace sigurno! Na nama je da se okrenemo sebi kao sto sam vec rekao, i da idemo korak po korak pa dokle dodjemo. [/quote]Nema veze, i ako ne kiksaju tada krenut ce njima losa serija.. Ta serija je trebala danas biti.. Tj od swansea kiksali 2 boda i danas su trebali kiksat.. to kad krene zajebu odmah par utakmica.. Tako su prosle godine izgubili titulu a i ove ce samo ako mi nastavimo redat pobjede.. DO nas je.. 100% mozemo uzeti ovu ligu. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97172 [quote name='hunter' timestamp='1356560140' post='97157'] Zaslužuje veliki Respect, svaka čast autoru [/quote]A šta mu je bilo pa je umalo otego papke ? Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97179 ma wiliams ga napuca balunom u glavu btw to se desi unitedu oko uskrsa uvik tad sjebu sve Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97217 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1356562589' post='97172'] A šta mu je bilo pa je umalo otego papke ? [/quote] SAF izjavio da ga je Williams mogao ubiti onim potezom . [img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15657_531668926873328_769976626_n.jpg[/img] Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97226 Ma ljudi moji, još 5 mjeseci je do kraja prvenstva; u tom periodu svaki klub može upasti u crnu rupu i zaredat loših rezultata. Meni je glupo raspravljat o tome jel ova sezona za nas "izgubljena" ili se još možemo vratiti u utrku za prvaka. Rano je još i razmišljati o prvaku, jer još se ništa ni izbliza nije iskristaliziralo. Šta je 10 bodova prednosti ili zaostatka? To se stigne u 3 utakmice. Treba uzimat utakmicu po utakmicom i nastojat se dizat u formi, a misli o prvaku oživjeti tek pred kraj sezone kada će mnoge stvari biti puno jasnije. Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97235 ako želimo zadržat priključak u borbi za naslov, obavezna su nam pojačanja u siječnju...sad je na upravi da dovede prava pojačanja Prijavi
27. decembar 2012.13 god. Autor comment_97254 http://www.youtube.com/watch?v=E9FqOLEGqAQ Mali se totalno izgubio. Isti Malik iz filma "Otac na službenom putu" xD hahahaha... Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97340 evo nas dosli smo na polovicu premiershipa po vasen misljenju sta mislite ko bi mogao ispast iz premiershipa Qpr i reading su sigurni putnici, a wigan,aston vila i southampton ce se borit do samog kraja ili ko bi mogao osvojit premiership meni chelsea i united djeluju najozbiljnije, kod citya nesto ne stima dok borba za ligu prvaka ce bit zanimljiva hocemo li gledat kokice ili ce se arsenal ugurat iako ni everton ni Wba ne izgledaju bezazleno Sta je je bit ce zanimljivo do kraja Prijavi
28. decembar 2012.13 god. comment_97473 Eto danas nisam imao pametnija posla(šalim se)pa čitao Gradjansko Procesno! Da vam ne prepisujem sad rečenice iz knjige uglavnom postoje odredjene pretpostavke koje se moraju ispuniti kako bi se vodio postupak pred sudom,kako bi sud pružio pravnu zaštitu,da ga ne tupim To što je FA pokrenula postupak protiv Terija nakon što je sud doneo odluku je van svake pameti,jebem ti ja tu Englesku Sjebali su nas van terena samo tako!!!!!!!!!!!!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.