Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='VahaCFC' timestamp='1355057133' post='93864']
Valencia ;)
[/quote]
A i mislio sam na Younga samo pogresan .gif .

Kako luda utakmice Everton - Tottenham . Everton u 90-toj i 90+ dao golove . Inace po meni zasluzena pobjeda Evertona bili su bolji cijelu utakmicu , mada mi je malo zao AVB-a iskreno .
West Ham preokrenuo protiv Liverpool-a .
Manchester United boss Sir Alex Ferguson could land £10m Crystal Palace winger Wilfried Zaha, 20, in January by letting him spend the rest of the season on loan at Selhurst Park.
Detalja sa kraja utakmice kada je Ferdinad slavio pogodak Van Persia i pri tom dobio kovanicu u glavu.

[img]http://25.media.tumblr.com/3bd05e87ec9a8b7d02af7347c7ccbf09/tumblr_merte7Fa3f1rdg4zpo1_400.gif[/img]

ps. obratite pažnju na kovanice na travi
[quote name='hunter' timestamp='1355076628' post='93925']
Detalja sa kraja utakmice kada je Ferdinad slavio pogodak Van Persia i pri tom dobio kovanicu u glavu.
ps. obratite pažnju na kovanice na travi
[/quote]

Vjerujes mi da sam se ismijao na ovo kad sam gledao utakmicu misleci da je sam sebi iskopao oko :D
Ja sam isto mislio da je majmun sam sebi zakacio oko, pa sam onda vidio da su ga pogodili ali sam mislio da je to bio upaljac... kad ono kovanica. RVP-a su trebali ciglom, ali jbg ne mozes ciglu unijeti na stadion...
U Premiershipu je 65 centarfora, a evo i statistički, prema Goal per Minute, od topa do flopa:

1. Javier Hernandez (Manchester United) - Every 79 mins
2. Cameron Jerome (Stoke City) - 81
3. Edin Džeko (Manchester City) - 94
4. Romelu Lukaku (West Brom) - 108
5. Victor Anichebe (Everton) - 115
6. Robin van Persie (Manchester United) - 117
7. Demba Ba (Newcastle United) - 124
8. Jermaine Defoe (Tottenham Hotspur) - 131
9. Mladen Petrić (Fulham) - 133
10. Luis Suarez (Liverpool) - 135
...............................
23. Fernando Torres (Chelsea) - 229
...............................
61. Kenwyne Jones (Stoke City) - no goals in 215 mins
62. Itay Shechter (Swansea City) - no goals in 245 mins
63. Shola Ameobi (Newcastle United) - no goals in 254 mins
64. Fabio Borini (Liverpool) - no goals in 333 mins
65. Jason Roberts (Reading) - no goals in 616 mins

Čak 17 centarfora je još uvijek bez pogotka na kontu.
Ferdinand je zaslužio šta je dobio,nek ide kod svojih navijača pa nek im se busa!! Kad vidim ovaj Junajted duša me boli,sramota,onaj Jang je pizda,nije mu mesta u Engleskom fudbalu!!!Definitivno Junajted postaje najomraženiji klub u mojim očima,postaju gori i od Barselone!!!Danas Klatenburg 4 sudija!!!!
Junajted je prepotentan klub, to pokazuju igrači svojim ponašanjem. Stvarno su ogavni, vidi im se u licu da su papci.
Ljudi moji ja ne mogu da verujem šta se dešava i to ne kao navijač Čelzija već kao osoba koja voli fudbal,pre svega Engleski fudbal,fer i korektnu igru,prosto ne mogu da verujem da sam to zaboravio da istaknem. Danas sam ostao zatečen nakon jedne situacije na utakmici Sitija i nama dragog Junajteda.Molim vas da mi oprostite na greškama prilikom izlaganja detalja("pozajmljujem" internet od komšije pa nisam u stanju da pogledam snjimak utakmice)!!! JAJA TURE UZIMA LOPTU NA SREDINI TERENA PORED LEVE AUT LINIJE,"NAPADAJU GA DVA IGRAČA JUNAJTEDA BEZUSPEŠNO,ON IH PROLAZI;TREĆI IGRAČ JUNAJTEDA UKLIZAVA,TURE OSTAJE NA NOGAMA BEZ VEĆIH PROBLEMA I IMA OTVOREN PUT KA GOLU!!!!!!!!!!!GLAVNI SUDIJA KOME TREBA ZABRANITI DA SUDI DOŽIVOTNO ZAUSTAVLJA IGRU KAKO BI DAO ŽUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JEEEEEEEEEEBANI KARTON IGRAČU JUNAJTEDA!!!!!!!!!!!!!! pa ljudi moji,zar je Engleski fudbal spao na takav bezobrazluk,pa po svim zakonima svemira on je trebao da pusti prednost u takvoj situaciji!!!!!!!!!!!

Ovo je jedan tužan dan Premijer ligu!!!!!!!
[quote name='chibabachi' timestamp='1355102166' post='94000']
Ljudi moji ja ne mogu da verujem šta se dešava i to ne kao navijač Čelzija već kao osoba koja voli fudbal,pre svega Engleski fudbal,fer i korektnu igru,prosto ne mogu da verujem da sam to zaboravio da istaknem. Danas sam ostao zatečen nakon jedne situacije na utakmici Sitija i nama dragog Junajteda.Molim vas da mi oprostite na greškama prilikom izlaganja detalja("pozajmljujem" internet od komšije pa nisam u stanju da pogledam snjimak utakmice)!!! JAJA TURE UZIMA LOPTU NA SREDINI TERENA PORED LEVE AUT LINIJE,"NAPADAJU GA DVA IGRAČA JUNAJTEDA BEZUSPEŠNO,ON IH PROLAZI;TREĆI IGRAČ JUNAJTEDA UKLIZAVA,TURE OSTAJE NA NOGAMA BEZ VEĆIH PROBLEMA I IMA OTVOREN PUT KA GOLU!!!!!!!!!!!GLAVNI SUDIJA KOME TREBA ZABRANITI DA SUDI DOŽIVOTNO ZAUSTAVLJA IGRU KAKO BI DAO ŽUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JEEEEEEEEEEBANI KARTON IGRAČU JUNAJTEDA!!!!!!!!!!!!!! pa ljudi moji,zar je Engleski fudbal spao na takav bezobrazluk,pa po svim zakonima svemira on je trebao da pusti prednost u takvoj situaciji!!!!!!!!!!!

Ovo je jedan tužan dan Premijer ligu!!!!!!!
[/quote]
[img]http://i.minus.com/ibaBc9SPI2gxgl.gif[/img]
[quote name='Blues_95' timestamp='1355160132' post='94054']
[img]http://i.minus.com/ibaBc9SPI2gxgl.gif[/img]
[/quote]

Kad se setim njegovih partija u Farceloni.... Pa covek se nije sastavljao s loptom.
Jebaji ih! Pošteno ili nepošteno United juri ka tituli, i stvarno bi se moralo dogoditi veliko čudo da ih još stignemo ! Shity nam bježi 'samo'4boda, i trebamo ići na to 2.mjesto! :D
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/483531_527032563982705_294109310_n.png[/img]
Tim kola prema goal.com .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.