Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Chelsea 0 - 0 West Ham United (29.01. uto) [1]

Istaknuti odgovori

11.jpg

U okviru 23-eg kola imamo jedan gradski derbi na Stamford Bridgu gdje Chelsea docekuje West Ham.

West Ham kojem bas i ne cvjetaju ruze ove sezone. Izgleda da ce se do kraja sezone boriti za opstanak u ligi ako se nesto ne promjeni u sljedecih par utakmica.

Chelsea u 2014 ima skor 5-0-0 uz samo jedan primljen pogotak i to protiv Uniteda.

Dok West Ham ima 1-0-5 uz 19 primljenih pogotaka!

Prosli put kad smo igrali slavili smo 3-0 dok ce sutra biti malo drugacija utakmica. Obe ekipe imaju par novih igraca.

West Ham je ove zime pojacao se u vidu Nocerina i Borriela. Pored toga vratilo se par igraca za pozajmice.

Chelsea bi mogao sutra zasjesti i na prvo mjesto ukoliko bi pobjedili sa dva gola razlike stim da City ne pobjedi koji ide u goste Tottenhamu!

KTBFFH

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ima prenos na Sportklubu2, na Sk1 je Totenhem-Siti.

Salah, Matić, Demba, Šurle u prvu postavu.

Soxx ja sam bio odradio juce i da postavim,pukne mi net i ode sve do djavola,nisam mogao opet :D Jos sam se trudio da bude dobar uvod,nije bilo sudjeno :D 

Ocekujem pobedu uz maksimalno 2-3 gola na mecu. Mourihno style :D

ja bi volia 4 -2 zato da se ne ponovi ono

city- totenham(najbolja obrana) 6-0

city- arsenal(najbolja obrana) 6-3

city- chelsea ( od dns najbolja obrana :O )

Gust raspored i za nas i za njih ali gosti su ipak većim govnima,mi 4 igramo protiv sitija a vest hem već 1 februara dočekuje svonsi,jako nezgodno vreme za londonski derbi za čekićare,dolaze Murinju pred noge kad je Čelzi vezao jedan lep niz pobeda,

za nas je must win,arsenal je igrao nerešeno,siti ide u goste totenhemu,ne očekujem mnogo od vest hema,mislim da je bolje da svoju sreću traže protiv svonsija kući

čeka sutra big sema pakao

sve osim pobjede je iznenadjenje,jeste londonski derbi ali ako nemozemo dobiti West Hama kuci netreba ni da se nadamo tituli,ocekujem Matica u paru s Ramiresom a u napadu vjerovatno Eto.

Silovito presingom od prve minute. Matic da igra.

• Autor

919458_Chelsea.jpg

Ocekujem sutra nesto ovako

Slazem se da bi trebalo ovako nesto izaci na teren samo me nebi cudilo da Azpia ubaci od prve a Baneta odmori za City a trebao bi i Terry mozda poceti jer je na klupi bio proslu.

Bane je zivotinja, ne verujem da ce njega da odmara. Eventualno ako odmara Azpija za City, a sad pusti Kola. A to isto mislim i za Terija, koji ce sigurno igrati protiv City-a :)

u slucaju povoljnijeg rezultata na poluvremenu ili pri kraju,voleo bi da vidim Salaha na delu.

Ma definitvno ce igrati Terry,ove sezone odigro sve utakmice,svaku minutu u Premier ligi...Ne bi bila losa ni opcija Luiz i Ramiz u vezi,jer do sad su svaku utakmicu izdominirali u sredini,iako bih ja licno volio da igra Matic...Willian cetakodjer sigurno igrati umjesto Schurlea i vjerujem da ce Demba igrati ovu od pocetka!!!
Kako god ocekujem pobjedu,mozda ne tako ubjedljivu jer je West Ham fizicki jaka ekipa,ali pobjedu od makar 1 ili 2 gola razlike sigurno!

u slucaju povoljnijeg rezultata na poluvremenu ili pri kraju,voleo bi da vidim Salaha na delu.

Nista od Salaha za ovu tekmu, vec je rekao Jose.

Ocekujem danas jednu dodatnu motivaciju kod nasih upravo zbog remija Arsenala i jako teskog gostovanja za City. Moramo izaci goropadno na teren i zagorcati im zivot od 1. minute. Bitno je takodjer da pobijedimo ako je moguce s 2 ili vise razlike.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kako volim ove ligaške utakmice u srijedu uvečer, meni nešto najdraže. San bi bio provesti jednu lijepu zimsku večer u Londonu i još gledati Chelsea.

Ovdje uzimamo 3 boda, West Ham nema što tražiti.

Ocekujem da cemo lako izaci na kraj sa cekicarima!

Igramo kuci i moramo uzet sva tri boda, i iskorititi kiks arsenala.

2-0 Lamps/Hazz

Ceh

Bane-Cahill-JT-Azpi

Matic-Lamps

Willi--Oscar--Hazz

Eto

Come on CHELSEA!!!! :sal:

• Autor

U Premier Ligi Chelsea je pobjedio 20 (57.14%), odigrao nerijeseno 5 (14.29%) i izgubio 10 (28.57%) od 35 utakmica koje su igrali protiv West Hama.

Na SB-u u Premier Ligi Chelsea je pobjedio 11 (64.71%), remizirao 2 (11.76%)i izgubio 4 (23.53%) od 17 utakmica odigranih protiv West Hama.

Chelsea je uzeo najvise bodova u ligi kada su prvi primili gol. 13 bodova.

West Ham je izgubio svaku utakmicu kada su primili prvi gol.

Chelsea je pobjedio 9, remizirao 1 i izgubio 1 od timova iz donjeg dijela tabele.

West Ham je pobjedio samo 1, remizirao 3 i izgubio 7 utakmica od timova iz gornjeg dijela tabele.

Ovo mislim da se moze dobiti sa pola snage, West Ham mi je jako draga ekipica ali nemaju sta traziti na Bridgeu..

Iznenadjujuce jak sastav,ocekivo sam da ce 3-4 igraca odmoriti.
Trebmo iskoristiti kiks Arsenala.

KTBFFH!

Vrlo loše.. Bezidejno totalno, nismo odigrali nijednu akciju kako Bog zapovijeda... Sve prilike su bili šutevi van 16 metara ili nakon kornera. Nadam se da će u drugom poluvremenu ubrzati igru i riješiti ovo u prvih 20 minuta pa da ne grizem nokte.. :D 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.