Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Chelsea 0 - 0 West Ham United (29.01. uto) [1]

Istaknuti odgovori

Ja sam pisao da ce nam se takva logika i spora igra jednom obiti o glavu,ali nije bilo strasno dok smo uvaljivali golove,sada se deslio u najgorem mogucem trenutku. Nismo navikli da razbijamo prave bunkere,mi to ne znamo,realno...a to je zato sto ne idemo i ne punimo redom protivnike nego se zadovoljimo sa rezultatom 1:0.2:0 umesto da ih punimo. Ali ajde bice bolje.

TO JE TO.

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ali momci mi niti jednu pravu izradjenu priliku nismo imali iz nase igre sve je to nesto indvidualno bilo, silovanje lopte to je najveci problem.
Sto je netko napisao kad igramo protiv ekipa koje se brane nemocni smo, to se pod hitno mora rijesiti!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zamjerki je bilo u 1. poluvremenu ali u drugom nemam apsolutno nista za prigovoriti. Imali smo i precku i stativu i par nenormalnih intervencija njihovog golmana, momci su preorali teren, poginuli od zelje da uzmu 3 boda ali jednostavno nas nece usrati kao neke kada treba. Ako nas eventualno i usere onda ce nam se vratiti 5 puta. To je ono sto iritira.

Steta, sada je pritisak na nama pred odlazak na Etihad. Tamo bi bod bio ko pobjeda. 15 kola do kraja a u narednih 5-6 se odlucuje prvak a City ima prelak raspored. Bilo bi dojajno izdrzati i odrzati korak s njima pa onda cekati eventualni kiks jer njima tada idu teske utakmice Hull, United, Arsenal, Soton, Liverpool...

• Autor

Tuga jednostavno.

Kad god dobijemo tesku tekmu mi sjebemo se protiv malih.

United dobismo, kod westhama prosusmo.

City dobismo, sljedece koliko prospemo(nzm protiv koga)

TUGA!

Sad bi nas poraz dotukao na Etihadu. Bili bi na -6..

Jebem ti i City kad igramo u ponedjeljak ko ce docekati!!

Zayebemo li sa Cityem nek se okrenu FA cupu.

Jedino sto se slazem sa Mourinhom je to sto je rekao da ove sezone nece uzeti nijedan trofej.Ono, jednostavno morao je pobijediti ovu utakmicu,jos je vidio da je Arsenal kiksao,trebao je sve u napad,jer remi i izgubljena utakmica je isto.Uvijek s izvlace kako se brane sa 10 igraca,pa i protiv drugih su se branili tako pa popili golova i golova.Ono rotiranje defanzivnih veznih je fakat suvisno bez ikakve logike.Trebao je odmah na pocetku metnuti Lamparda il Matica.Prije su istu imali priliku da stignu Arsenal i opet se ponovila greska,ali ajde,dalje ne zelim govoriti,imaju priliku da se dokazu protiv Citya,ali tu prizeljkujem remi,pobijeda bi bila veliki uspjeh.

"Krila" naša koja su više u sredini terena nego na krilu su bila katastrofa. Hazard odigra jednu utakmicu odlično pa pet ko na plaži. Počinje me sve više živcirati njegova nonšalancija i piplanje lopte. 

Uglavnom opet ista CFC greška koja se ponavlja godinama je bila i sinoć u smislu polako dat ćemo ga nekada ima vremena. 

KTBFFH

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.