Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Shoutbox

Istaknuti odgovori

• Odgovori 80
  • Pregledi 2,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igi je godinama sjebavao al' sam mu praštao :D

Poslednji (i jedini) put sam ga sjebao u maju kada je Real osvojio LŠ i tada si me banovao.

Ja samo jednom, nenamjerno slucajno

Napiso:
sad cu da sjebem shoutboxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 5 mjeseci kasnije...

Meni ponekad radi a ponekad ne 

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Napisao sam na shoutboxu i ovdje ću. Ne bih ni napisao da mi Kale nije rekao. Još jedan razlog zašto bi se shoutbox trebao ugasiti.

Shoutbox ne doprinosi forumu i to je sasvim očigledno. Naprotiv, on značajno smanjuje kvalitetu foruma. Sve više i više forumaši, među kojima sam i ja, ostavljamo komentare na chatu i tako ne iznesemo svoja mišljenja gdje bi trebali a tako bi se riješili i uljeza koji dođu samo kad je utakmica. To su za mene uljezi foruma. Uđi na forum, otvori temu i napiši šta ti je volja pa da svi zajedno vodimo raspravu.

Mišljenja sam da bi shoutbox trebao biti ugašen kako bi što više komentara ostavili na temama i tako razvili kvalitetne rasprave.

Možda, opet ću naglasiti, možda da bude upaljen samo za vrijeme utakmica ali opet to je idealna prilika za uljeze.

Nikako.

Sumnjam da bi to dovelo do povećanja kvalitetnih postova na samom forumu. Jedino može da se poveća broj postova kad padne gol i onda deset njih u temi za utakmicu napiše GOOOOOOOOOOOOOOL :D

Ma kakvo ukidanje, bilo je onda jedno vreme kad jos nije bila isasla  verzija shoutboxa, ako se secate, nije ga bilo dva tri meseca. Isti kurac bez njega samo 800 puta dosadnije

Iako nisam odavno na kutiji (vracam se uskoro), samo da kazem da su najljepsi trenuci od postanka ovog foruma desavali se upravo tamo. Nije mi jednom upravo kutija popravila raspolozenje poslije loseg dana, nije se jednom desilo da u cistoj dosadi pronadjes nekog za pricu i zajebanciju na kutiji pa ti vrijeme fino prodje. Tako da: KUTIJA ZAUVIJEK!!!

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.