14. januar 2015.11 god. comment_198407 Igi je godinama sjebavao al' sam mu praštao :D Poslednji (i jedini) put sam ga sjebao u maju kada je Real osvojio LŠ i tada si me banovao. Prijavi
14. januar 2015.11 god. comment_198408 Ja samo jednom, nenamjerno slucajno Napiso: sad cu da sjebem shoutboxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Prijavi
21. juni 2015.11 god. comment_221330 Linkovi na shoutboxu... može li se to ikako popraviti..opasno me počinje nervirati Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229681 vratiće firer u normalu shoutbox zatvoriće lejlu i ameLu u kuhinju Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236592 Napisao sam na shoutboxu i ovdje ću. Ne bih ni napisao da mi Kale nije rekao. Još jedan razlog zašto bi se shoutbox trebao ugasiti. Shoutbox ne doprinosi forumu i to je sasvim očigledno. Naprotiv, on značajno smanjuje kvalitetu foruma. Sve više i više forumaši, među kojima sam i ja, ostavljamo komentare na chatu i tako ne iznesemo svoja mišljenja gdje bi trebali a tako bi se riješili i uljeza koji dođu samo kad je utakmica. To su za mene uljezi foruma. Uđi na forum, otvori temu i napiši šta ti je volja pa da svi zajedno vodimo raspravu. Mišljenja sam da bi shoutbox trebao biti ugašen kako bi što više komentara ostavili na temama i tako razvili kvalitetne rasprave. Možda, opet ću naglasiti, možda da bude upaljen samo za vrijeme utakmica ali opet to je idealna prilika za uljeze. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236595 Propao bi forum da nije shoutboxa ;) Vjeruj ti meni. Sve sto ti govoris, jeste teoretski savrseno, ali na balkanu ne moze to proci :D Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236596 Pa počnite pisati na temama vi stari članovi :P kutiju ne dirati Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236600 Ne shvatam šta je problem sa shoutboxom, ostaviš komentar u određenoj temi a sb je tu za rekreaciju, ne vidim problem. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236603 Nikako. Sumnjam da bi to dovelo do povećanja kvalitetnih postova na samom forumu. Jedino može da se poveća broj postova kad padne gol i onda deset njih u temi za utakmicu napiše GOOOOOOOOOOOOOOL :D Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236605 Ma kakvo ukidanje, bilo je onda jedno vreme kad jos nije bila isasla verzija shoutboxa, ako se secate, nije ga bilo dva tri meseca. Isti kurac bez njega samo 800 puta dosadnije Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236620 Za budućnost foruma. #SayNOtoIntruders#NoMoreOnceAWeekForumVisits#ShutdownAShoutboxSent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236624 Iako nisam odavno na kutiji (vracam se uskoro), samo da kazem da su najljepsi trenuci od postanka ovog foruma desavali se upravo tamo. Nije mi jednom upravo kutija popravila raspolozenje poslije loseg dana, nije se jednom desilo da u cistoj dosadi pronadjes nekog za pricu i zajebanciju na kutiji pa ti vrijeme fino prodje. Tako da: KUTIJA ZAUVIJEK!!!Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.