Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Shoutbox

Istaknuti odgovori

Shoutbox je odlična stvar, ali programere koji su ga pravili trebam pokuditi.

reLo, ima neka rupa u u programu, pa se može pisati 0 koliko hoćeš.

Evo neka ovo bude tema o shoutboxu i njegovim prednostima i problemima.

• Odgovori 80
  • Pregledi 2,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jel moze se ikako napraviti ko aplikacija za mobitel pa da se mozemo konektovat na chat? Neda mi se ulazit na mobu preko browsera, jednostavno SRANJE:

reLo ako moze ne budi lijen i pravi. :D

• 6 mjeseci kasnije...

Jebem te u usta cemu ban sa SB-a kad ga nisam sjebao invalidu 

sve je vise nezadovoljnih na ovom forumu, ja mislim da se sprema revolucija predovdjena ivanovicem, mislim da fuhrer nece uspjeti dugo izdrzati

ostaje da vidimo

ma odbrojani su dani Benjamina Hrustica , nas novi vodja je od danas Amar Balihodzic !!!

ma odbrojani su dani Benjamina Hrustica , nas novi vodja je od danas Amar Balihodzic !!!

relo ne brini se laže 100%

sve je vise nezadovoljnih na ovom forumu, ja mislim da se sprema revolucija predovdjena ivanovicem, mislim da fuhrer nece uspjeti dugo izdrzati

ostaje da vidimo

Ima jos pristalica Fuhrerovog vladanja. UZ TEBE SMO!

I evo gaaaaa.. Kakva završnicaa ljudi mojiiii... 
Kakav ustanak na forumu. Ali Fuhrer nije sam, ima on svoje pristalice. 
Recimo ima klička (koji je najveća pička) koji je do jučer bio najveći protivnik već spomenutog vladara. 
Ali se sada za šaku dukata prodao. I sada je najveća uzdanica Fuhrera. 
A i najveća pička na forumu. No ne brini Fuhreru, ponudit će njemu ivanovic puno nacionalizma i kličko ide u protivnički tabor. I pod ivanovićevim utjecajem će početinavijati za partizan, jer ako ne bude, kalouda će ga prebiti opasnim riječima. I to kakvim!! Nisu to bilo kakve riječi, to su jako oštre riječi koje bole više od šake. Kalouda je to već puno puta dokazao, jer ne bi ovo bio prvi put da Kalouda nekoga šamara riječima!  

Nevjerovatno kakva drama ljudi mojiiiiiii..... :D :D :D 

A Cfc sve kao da nece , misli podjebavat nas , e moj CFC moras jos mnogo ucit da bi mogao takve poruke provlacit :D 

A Cfc sve kao da nece , misli podjebavat nas , e moj CFC moras jos mnogo ucit da bi mogao takve poruke provlacit :D

Jel to oćeš reć da smo mi Hrvati glupi? 
reLo ban zbog nacionalizma i vrijeđanja!!! :D :D 

Nemoj ti te fore znam ja sta si ti gore rekao , ja nisam picka kao neki ja ostajem pri svojim stavovima 

Nemoj ti te fore znam ja sta si ti gore rekao , ja nisam picka kao neki ja ostajem pri svojim stavovima 

Pa ja i nisam reka da si ti pička ko kličko. Ja sam reka da si ti nacionalist. hahahah 

Chiba ja sam ti iz Bijelog Polja 

Pa ja i nisam reka da si ti pička ko kličko. Ja sam reka da si ti nacionalist. hahahah 

aloo to što je on iz Crne Gore ne znači da je nacionalista, nacinoalisto jedna prozivaš ga da je nacionalista samo zato što je iz Crne Gore, eee jesi nacionalista

aloo to što je on iz Crne Gore ne znači da je nacionalista, nacinoalisto jedna prozivaš ga da je nacionalista samo zato što je iz Crne Gore, eee jesi nacionalista

Oprosti Gavrilo al' takav mi je Princip. :P :P 

ma duvaj ga CFC muka mi je pisat , a da ocu posro bi ti se po glavi :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.