Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Sunderland 2 - 1 Chelsea (17.12. uto) [L]

Istaknuti odgovori

Tocno to gandalf... Ovo je sramotno i to se ponavlja ucestalo svaku drugu trecu utakmicu... Ne znam sta rec

Iznervirao sam se,ali ne preterano... To je to idemo na vaznije trofeje,mada ne bi bilo lose ni ovaj uzeti,ali ajd,sta da se radi... 

Vecerasnja utakmica je pokazala koliko zaista neki igraci vrijede.Treba pustiti vise one price uigravamo se pocetak je sezone,pa s vakom ekipom treba da deremo sve redom a ne da gubimo od Sunderlanda koji je u 15 utakmica osvojio 10 bodova.Rijesiti se neki igraca jer ovom klubu osim svoje plate sto uzimaju nista ne daju.Cole,Esien,Mikel,Eto,Ba obavezno da napuste klub.
Ja prosto ne mogu da verujem da je vec 5 meseci trener ove ekipe Zoze Murinjo.

Ja umjesto da učim za kolokvije ja gledam ove preplaćene baletane kako igraju... A kako igraju? Ko zadnje pičke... Neće ovo moći dalje ovako, kako bi im se najebo svega u svlačionici samo da me puste minutu unutra.

Toliko ljudi kida živce zbog njih i njihovog zajebavanja a oni će sutra sjest u svoj luksuzni autić i otići će u luksuzni restoran i boli njih neka stvar što su ispali, ionako će im plaća sjest'. 

Sramotno je kako smo odigrali od 88. minute pa do kraja utakmice.

Međutim, veći je problem prije toga šta smo napravili, tj. šta nismo napravili. Da smo imali Džeku (ili bilo kojeg jačeg napadača) danas, bilo bi 5:0 za nas.

Zapravo je dosta jednostavno, ovo je tim koji ocigledno ofenzivno orjentisan sto je uslovljeno profilima igraca. Tim  ne moze toliko dobro da se brani i kao takav mora postici vise od jednog gola to tekmi ali to je nemoguce kada ti utakmicu igraju Eto i Demba od kojih se ne zna koji je veci levat.

Eto sam na golmana promasujem Demba nije u stanju duela dobiti...

9781_cb22.jpeg

Još jedna katastrofalna utakmica, ekipa već mesecima stagnira. Ali dobro, stiže Guarin koji će sve da reši.

Ma da ispadnemo od Citya, Arsenala, Evertona pa čak i Uniteda ili Tottenhama riječ ne bih rekao... Ali od Sunderlanda???? Eeeeeeeeeeeeeeej od Sunderlanda...  X(  X_X  8-}  [-X   

Ma dobro je, sva sreća pa imamo tri napadačine u timu.

Samiju možda nejde na terenu, ali bitno da se ima i da se može. Evo ga uslikan pokraj svog Ferrarija.

21e5j51.jpg

Evo jedna od Dembe, fotograf ga je danas uhvatio baš u akciji.

28ai2o9.jpg

A dok su ove 2 igračine danas svijetu pokazivale kako napadač (ne)treba igrati, najbolji napadač svijeta Fernando El Niño Torrke (koji je nažalost propustio ovu utakmicu) svom timu podršku je pružao s tribina. Fotografi su ga uočili na tribini među Sunderlandovim navijačima.

2l91vyp.jpg

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.