Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Sunderland 2 - 1 Chelsea (17.12. uto) [L]

Istaknuti odgovori

sports-football-capitalonecup-draws_10-3

fc84d2e20fccd7abb60183dd8316d301.jpg

U cetvrtfinalu Capital One Cup-a Chelsea ide na gostovanje Sunderlandu.

Ove sezone su se vec jednom sastali i gledali smo pravu golijadu gdje je konacan rezultat bio 3:4  u korist Plavaca.

Sunderland je ove godine uradio korak vise nego li prosle sto se tice ovog kupa gdje su u prosloj sezoni ispali vec u osmini finala.

Chelsea je prosle godine dogurao do polufinala gdje su u dvije utakmice izgubili ukupnim rezultatom 2:0 protiv Swansea koji su na kraju i uzeli trofej

Svi parovi 1/4 finala

ac343af49b141341056fe3fe3d94bffb.jpg

*Na satnice dodati +1h

realno, neće mi biti nešto previše žao ako ispadnemo iz miki maus kupa u utorak, mada bi naravski volio da se pobjedi i prođe u polufinale..

imamo široku momčad i trebali bi se i u izmješanom sastavu koji će definitivno i izaći, moći nositi sa problemima koje će pred nas staviti sunderland (tj. mi , jer mi sami smo sebi najveći protivnik nažalost)..

osobno vjerujem u pobjedu našeg izmješanog sastava koji će gristi kao i protiv arsenala u prošloj rundi kad smo im ga turnuli na sred emirejca :D

mislim da će mou izvesti ovaj sastav:  Å¡varci / azpi-cahill-luiz-cole / lamps-mikel /  Å¡urle-mata-de brujne / eto´o

što se tiče neke prognoze rezultata, rekao bih da će biti sigurno pobjeda chelseaja a samim time i gg3+ haha jer kako bi to izgledalo da mi ne primimo bar jedan gol, pogotov o u ovakvoj no stress utakmici :D

come on chelsea

Sunderlandu je glavni cilj ove sezone ostanak u ligi, na to se prvenstveno fokusiraju. Izvest će neki jako jako šareni sastav i to bi se trebalo rutinski riješit. KDB u prvu !

miki maus pa miki maus, bolje i to osvojiti nego nista, s obzirom kako igramo dosad, a pravu formu nikad docekati

nadma se da ce druga ekipa krociti na teren, + torres u napadu i ocekujem pobjedu naravno, ali sigurnu i rutinsku

hoce li biti prijenos?

Ono sto je sigurno je da najbolji igraci ce biti van tima i dat im odmor za Arsenal.Ocekujem Bertranda,Mikela,De Bruynea,Schurlea,Ba u sastavu.

Kao sto je Spaha rekao... I miki maus kup se broji. Imamo vala ekipu,pa nek igra i Feruz ako moze. Idemo na sve trofeje,mozemo to sebi da priustimo.

Ne ocekujem laku utakmicu. Jer kakva bi to utakmica bila kad bi Chelsea lako dobio?
Nek pruzi sansu onima koji se dosad nisu naigrali i neka se upise kakva takva pobjeda i ja zadovoljan.

Ocekujem prolaz dalje, uzbudljivu utakmicu i da neki igraci koji ne igraju cesto dobiju priliku (KDB,Ba, Ess..).

Dobro bi sela jedna lepa igra za oko i pobeda CFC-a kao poklon za rodjendan. :D

Come on CFC! :sal:

Ocekujem prolaz dalje, uzbudljivu utakmicu i da neki igraci koji ne igraju cesto dobiju priliku (KDB,Ba, Ess..).

Dobro bi sela jedna lepa igra za oko i pobeda CFC-a kao poklon za rodjendan. :D

Come on CFC! :sal:

Nadam se da ce ti ispuniti zelju. 

Srecan rodjendan Buna,sve najbolje :) 

Pa izvlace se parovi za polufinale: "The draw for the semi-finals will take place on 18 December 2013."

Znam. Ali svejedno riskiramo 2 nepotrebne utakmice polufinala nebitnog kupa. Ovo natjecanje bi trebalo ukinuti.

Znam. Ali svejedno riskiramo 2 nepotrebne utakmice polufinala nebitnog kupa. Ovo natjecanje bi trebalo ukinuti.

sad se bojimo protivnika?

Ne Spaha. Čini mi se nepotrebno gurati još 2 utakmice, pogotovo jake utakmice u natrpani siječanj. A prvenstvo nikad izjednačenije i treba čuvat snagu.
Plus dakako igramo i FA cup.

Obzirom na igrački kadar i to da malo malo kukamo da ne igra ovaj ili onaj, trebalo bi ubaciti i četvrti kup u sezonu da se može.

Nemam ništa protiv prolaza, dapače MORAMO proći dalje večeras. Imamo sasvim dovoljan kadar igrača da možemo igrati 2 utakmice u 2-3 dana s potpuno različitih početnih 11... Evo, danas naprimjer jedan Mata nije ni u zapisniku...

realno, neće mi biti nešto previše žao ako ispadnemo iz miki maus kupa u utorak, mada bi naravski volio da se pobjedi i prođe u polufinale..

imamo široku momčad i trebali bi se i u izmješanom sastavu koji će definitivno i izaći, moći nositi sa problemima koje će pred nas staviti sunderland (tj. mi , jer mi sami smo sebi najveći protivnik nažalost)..

osobno vjerujem u pobjedu našeg izmješanog sastava koji će gristi kao i protiv arsenala u prošloj rundi kad smo im ga turnuli na sred emirejca :D

mislim da će mou izvesti ovaj sastav:  Å¡varci / azpi-cahill-luiz-cole / lamps-mikel /  Å¡urle-mata-de brujne / eto´o

što se tiče neke prognoze rezultata, rekao bih da će biti sigurno pobjeda chelseaja a samim time i gg3+ haha jer kako bi to izgledalo da mi ne primimo bar jedan gol, pogotov o u ovakvoj no stress utakmici :D

come on chelsea

prepisao mou od mene vidim :D jedino je matu zamjenio willianom, što mi logički gledano znači da juan počinje protiv arsenala za vikend, a to me dakako veseli jer protiv njih je uvijek pravi

a pravi će biti i ovih 11 protiv sunderlanda večeras, i izboriti prolaz nadam se...

idemo po pobjedu i u polufinale....

come on chelseaaaa

Ne trebaju nam ovdje produžeci nikako, valjda ćemo uspjeti pobijediti u regularnom toku. 

Eto'o je loš u pičku matarnu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.