Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Chelsea 2 - 1 Crystal Palace (14.12. sub) [3]

Istaknuti odgovori

Crystal je ekipa sastavljena od otpadaka osrednjih ekipa, pobjeda nije pod upitnikom, cak bi i Torres mogao zabiti sto ne bi bilo dobro za moj listic :)

Velika 3 boda. Nisam mislio da cu pobjedu protiv fekalije od ekipe proglasiti velikom, ali tako je. Najvaznija su 3 boda. Nesigurnost pozadi unosi nesigurnost u cijelu ekipu. Najvise nas jebu prekidi. Nadam se samo da je ovo los dan.

Jesmo očajni u pizdu mile Fadile, al dobro je na kraju. Ne moš nikako navijati za ovaj klub i živjet normalan život hahah

Naša obrana je komedija, što im se to događa?

Što se tiče napada, opet se samo dodavaju bez nekih konkretnih stvari.

Bravo za onaj Willianov udarac kod Torresovog gola i bravo za Ramiresov udarac.

Pokazuje se da nam se uvijek izrodi nešto dobro kada šutamo po golu, ali džabe jer naši igrači to ne shvaćaju i stalno pokušavaju s loptom u gol.

I onog izroda Torresa treba odjebati nogom u guzicu, opet pokazuje zašto je najgori igrač koji je ikada obukao Chelseajev dres.

Evo taman doÅ¡ao u stan, tekmu nisam gleda zbog obaveza ali sam zadnjih 5 minuta stalno osvježavao rezultate na putu do stana, sve sam očekiva da ćemo ga primit. Al eto srećom iščeprkala se pobjeda... 

Znaci ne mogu da vjerujem ,damo dva gola i zasitimo se  a onda strahujemo do kraja .Pa majka mu stara ugledaj te se na Siti gledajte njihov mentalitet mecu dok ne prsne kondom a mi ko neke pickice dva napada napravimo i zavrsimo utakmicu .Da Bane i Terry nisu spretno reagovali u onom jednom napadu C.P.  opet bi mi  samo bod uzeli .IT'S ONLY ONE SPANISH WAITER  8-0 (That's strong team )  BITCH :D

Vrijedna pobjeda zbog Arsenalovog kiksa ali ovakve utakmice se moraju rjesavati prije a ne svaku utakmicu strepiti za bodove a igramo domacu utakmicu.

Utakmica je bila toliko zanmljiva da sam zaspao u drugom poluvremenu. Stvarno nemamo igru,a znam da mozemo odigrati da odsecemo protivnika. Valjda je to do motivacije sta znam,muku mucimo protiv ekipa za nabijanje gol razlike,a protiv dobrih igramo kao zveri. Kao sto kaze Ivanovic,city ako moze dace 10 komada,mi cim povedemo stanemo. Koji im je djavo vise. Daj da nekog napunio ljudski. Mozda cemo napuniti Arsenal :P 

Losi smo. Realno. Ipak, na tabeli stojimo odlicno, a cak bi posle narednog kola mogli da zasednemo na vrh ako dobijemo Arsenal u gostima. Veoma vazna utakmica, u gornjem delu tabele je pravi krkljanac,

Inace mi ne igramo apsolutno nista, na svakoj utakmici mozemo da primimo najmanje 3 gola a opet smo tu gde jesmo - e to je za pocetak odlicno :) Ramires postigao sjajan gol, pa on nam je bre najbolji igrac u timu. 

Mi smo u napadu obzirom na individualne kvalitete bezopasni, a u odbrani krater. Bice bolje, mora to JM da dovede u red.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.