Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Chelsea 2 - 1 Crystal Palace (14.12. sub) [3]

Istaknuti odgovori

lCnVIOZ.png?1?9907

PREMIER LEAGUE

14.12.2013.SUBOTA,16:00h

CHELSEA vs. CRYSTAL PALACE

U okviru 16. kola Premiershipa Chelsea na svom Stamford Bridgeu dočekuje Crystal Palace.Chelsea je svoju dobru seriju u Premiershipu prekinuo porazom na gostovanju kod Stokea tako da je ovo utakmica koju Chelsea mora dobiti ako hoce ostati u korak sa vodecim ekipama.Crystal Palace je sa svojim novim trenerom Tony Pulisom počeo da osvaja bodove i za njih svaka utakmica je prilika za bjeg iz zone ispadanja.Ovo će biti "mali" londonski derbi sa dvije ekipe koje imaju potpuno različite ciljeve,za vrijeme "vladavine Romana" Chelsea je u Premiershipu protiv Crystal Palacea odigrao dvije utakmice i to u sezoni 2004/2005:

Crystal Palace vs Chelsea  0:2

Chelsea vs Crystal Palace  4:1

Prenos na Sportklub3

VAÅ A OÄŒEKIVANJA???

Uz pobjedu Citya jedina utakmica u kojoj sam siguran u pobjednika. Palace je preslab, čak i slabije djeluje od QPR-a prošle sezone. 2-0 pobjeda, teško da će nam zabiti oni, zapravo nema šanse.

Ovo moramo dobiti, pa kad god se igralo da ce neko od konkurenata popusit bodove i mi popusimo.

cd8dc050212fdc6714e21edd5bc721ee.jpg

_____________Schwarzer_____________

Tenk_______Luiz_______JT________Ryan

__________Ramiz_____Oscar_________

Willian_________Eden___________Schürrle

_____________Dembe_______________

Ovo bi bilo nešto.

Samo 3 boda ovdje igraju, ništa drugo. I bilo bi lijepo sačuvat netaknutu mrežu u prvenstvu.

Ja ocekujem napokon goleadu!! 5-0

Schwarzer

Azpi---DL4--Cahill--AC3

Rami

Oscar(kdb)

Surle-----Mata----Hazz

Ba

Come on CFC!!! :sal:

• Autor

Nedostaju mi one visoke pobijede kao u dobra stara vremena,kada 90min ekipa nije prestajala napadati vec samo trpaj,tada je napadačka trojka bila Malouda-Drogba-Anelka.

Sada je previše kaukulacija u igri,nema one odlučnosti da se zgazi protivnik.

Tako da ni u ovoj utakmici ne očekujem neku visoku pobijedu,naravno pobijeda ne bi trebala doci u pitanje.Gol u prvih 10-15 minuta bi nas odveo u jednu laganu utakmicu.

Sastav:Cech,Ivanovic,Luiz,Cahill,Cole,Ramires,De Bruyne(iako sam siguran da Lamps počinje) ,Willian,Mata,Hazard,Ba(iako sam siguran da Torres počinje).

Joj vi ocekujete pobjede od 5,6-0 ja molim Boga da pobjedimo bilo kako, daj ta 3 boda pa nek bude i autogol.

Može li meni netko objasniti zašto mi opet igramo u subotu?????

dva razloga 

nezanimljiva utakmica + liga kup u utorak ili sridu sad nznm

dva razloga
nezanimljiva utakmica + liga kup u utorak ili sridu sad nznm

liga kup igramo u utorak.

Ryan je povrijeđen i neće biti u sastavu.

Vraćaju se Oscar i Luiz koji će najvjerojatnije igrati zajedno sa Terryem u paru, buduću da smo na posljednje dvije utakmice u PL primili 6 golova. 

Eto se vraća u početni sastav. Hazard će sigurno igrati, za ostale ne znam kome će Jose dati šansu ali znam da KDBu sigurno neće. :( Ramires i Lampard će biti u sredini.

Volio bih kada bi Ivanovića odmorio.

Očekujem pobjedu, moramo pobijediti!!

Chelsea have scored at least 2 goals in their last 12 home matches in the Premier League.

There have been under 2.5 goals scored in Crystal Palace's last 7 games in the Premier League.

Chelsea are undefeated in their last 16 home matches in the Premier League.

There have been over 2.5 goals scored in 8 of Chelsea's last 9 games in the Premier League.

Crystal Palace have lost 6 of their last 7 away matches in the Premier League.

Chelsea have won their last 3 matches against Crystal Palace in all competitions.

Ocekujem da danas Demba ili Eto'o  ,ko od njih dvojice bude igrao , da  2 gola i kupi publiku do sledeceg kola :) Rezultat : 4-0  strijelci :Eto ili Demba 2 puta , Ivanovic i Mata

ocekujem pobjedu naravno, ali bice patnja, ove godine za nas nema lakog protivnika, samo se nadam sigurnoj pobjedi i bez glupih primljenih golovoa, toliko

i da, samo bez Torresa i Etoa u napadu i pobjeda ne bi trebala biti problem

Ocekujem goleadu,da pokazu malo glad za pobedama i golovima. 2 gola Edena. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.