Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ivan Rakitić (Hrvatska, 1988)

Istaknuti odgovori

• Autor

Jao frke, poljubili se prijatelji u usta. Niđe veze. Ko da nikada vi niste poljubili prijatelja/icu u usta. Ja to s prijateljicom vazda radim.

RAKETA JE MVP EUROPA LIGE! Igrač kakav je nama prijeko potreban i sada sam za njegovo dovođenje, a ako ne on onda Pjanić ili Barkley. Ili čak od ova tri dva da dođu.

• Odgovori 89
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

10342458_650919124991795_750959893078179

Nadam se da nećemo dovesti pedera!

Kako mi ovakve stvari idu na kurac. Znam da je zajebancija ali zar ne bi bilo ljepÅ¡e da komentiraÅ¡ njegov mogući transfer (koji se neće dogoditi), njegovu igru i zalaganje na terenu. 

btw. Raketa je obrušen u svjetsku klasu i nadam se da ide u Real Madrid.

Jao frke, poljubili se prijatelji u usta. Niđe veze. Ko da nikada vi niste poljubili prijatelja/icu u usta. Ja to s prijateljicom vazda radim.

RAKETA JE MVP EUROPA LIGE! Igrač kakav je nama prijeko potreban i sada sam za njegovo dovođenje, a ako ne on onda Pjanić ili Barkley. Ili čak od ova tri dva da dođu.

Mislim da ne zelim da budem tvoj prijatelj :D

Vidio sam ja na onom snimku da Cae vuce ka LGBT populaciji :D

• 2 sedmice kasnije...

Lijepo se vidi da je poljubac u obraz + covjek ima zenu i djecu.Pola vas ga nezeli u klubu jer je Hrvat a dokazao se kakva je klasa od igraca.

jel si za hot dop?

jel si za hot dop?

hahahahahahahahahahahahahahahaha

• 2 sedmice kasnije...

Ovaj peder put Barse kreno

rekao je odoh sada zeno

da se prcam ja sa Mesijem

al u javnosti to ne smijem 

Ovaj peder put Barse kreno

rekao je odoh sada zeno

da se prcam ja sa Mesijem

al u javnosti to ne smijem 

Nemoj se ljutit zbog ovog što ću ti sada reći, ali ti mi djeluješ baš iskompleksirano i nacionalistički nastrojeno, to govorim zbog tvojih komentara, ne samo ovoga nego općenito.

Nemoj se ljutit zbog ovog što ću ti sada reći, ali ti mi djeluješ baš iskompleksirano i nacionalistički nastrojeno, to govorim zbog tvojih komentara, ne samo ovoga nego općenito.

Dudlas li ga bro ?  Ja samo kazem ono sto je tacno i sto sam vidio na tv-u

Ma ne govorim to Igi jer mi se ne sviÄ‘a taj komentar pa ga osuÄ‘ujem, nego zbog općenito njegovih komentara Å¡to se tiče igrača iz Hrvatske i naÅ¡e reprezentacije..  Dok npr. Whisper, Ercov, weednesday i ostali imaju sasvim pristojne i normalne komentare makar Å¡to se nas tiče.. Igi bar ispadne smijeÅ¡an i zanimljiv, a tvoji komentari ostanu samo na pokuÅ¡aju da budu smijeÅ¡ni.. Mislim, to je moj dojam o tebi kakav sam stekao po komentarima

sasvim pristojne i normalne komentare makar Å¡to se nas tiče.. I

izvinjavam se vama , sto vam ugrozavam prisustvo na forumu . OPREM DOBRO 

Ne možeš ti mene ugroziti nikako na ovom forumu, jedino ko me može ugroziti je relo... a tu gdje sam napisao što se nas tiče, mislim na nas iz Hrvatske, njihovi komentari su korektni, neki subjektivni neki objektivni, ali ne uvredljivi

Dok npr. Whisper, Ercov, weednesday i ostali imaju sasvim pristojne i normalne komentare makar što se nas tiče.. Igi bar ispadne smiješan i zanimljiv

A mene ko jebe?! Završili smo

Nemojte mi Ivanovića on je fin momak. Što kažu kod nas u Bosni prava ljudina. To što voli glavatog Dodu najvećeg mafijaša na Balkanu nije nacionalizam to je više glupizam.

Kale ti spadaš u posebnu grupu ljudi, ti zapravo nisi čovjek, ti si iznad nas

Ne znam što me sada vređaš, ja sam se samo našalio. Očigledno ti imaš neki problem sa mnom, da li što sam Srbin ili nešto drugo, u to neću ulaziti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.