15. maj 2014.12 god. Autor comment_174986 Jao frke, poljubili se prijatelji u usta. NiÄ‘e veze. Ko da nikada vi niste poljubili prijatelja/icu u usta. Ja to s prijateljicom vazda radim. RAKETA JE MVP EUROPA LIGE! IgraÄ kakav je nama prijeko potreban i sada sam za njegovo dovoÄ‘enje, a ako ne on onda Pjanić ili Barkley. Ili Äak od ova tri dva da doÄ‘u. Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_174991 Nadam se da nećemo dovesti pedera! Kako mi ovakve stvari idu na kurac. Znam da je zajebancija ali zar ne bi bilo ljepše da komentiraš njegov mogući transfer (koji se neće dogoditi), njegovu igru i zalaganje na terenu. btw. Raketa je obrušen u svjetsku klasu i nadam se da ide u Real Madrid. Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_174996 Jao frke, poljubili se prijatelji u usta. NiÄ‘e veze. Ko da nikada vi niste poljubili prijatelja/icu u usta. Ja to s prijateljicom vazda radim. RAKETA JE MVP EUROPA LIGE! IgraÄ kakav je nama prijeko potreban i sada sam za njegovo dovoÄ‘enje, a ako ne on onda Pjanić ili Barkley. Ili Äak od ova tri dva da doÄ‘u. Mislim da ne zelim da budem tvoj prijatelj :D Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_174997 Mislim da ne zelim da budem tvoj prijatelj :D U vlaku mi je stalno govorio kako želi da te kresne. :D Prijavi
16. maj 2014.12 god. comment_175002 Vidio sam ja na onom snimku da Cae vuce ka LGBT populaciji :D Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175788 Ovaj mate u fazonu nije to što je hrvat ni je to a sve ih hvali i svaki post il' na temu rakete ili mandže :D Raketa za Chelsea da Mandžo NE Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175808 Lijepo se vidi da je poljubac u obraz + covjek ima zenu i djecu.Pola vas ga nezeli u klubu jer je Hrvat a dokazao se kakva je klasa od igraca. jel si za hot dop? Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_176992 U Barselonu on se seli može mu pomoć ko želi stvari mnogo da nosi nema tamo će oponente da lema Prijavi
8. juni 2014.12 god. comment_176993 Ovaj peder put Barse kreno rekao je odoh sada zeno da se prcam ja sa Mesijem al u javnosti to ne smijem Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177055 Ovaj peder put Barse kreno rekao je odoh sada zeno da se prcam ja sa Mesijem al u javnosti to ne smijem Nemoj se ljutit zbog ovog Å¡to ću ti sada reći, ali ti mi djelujeÅ¡ baÅ¡ iskompleksirano i nacionalistiÄki nastrojeno, to govorim zbog tvojih komentara, ne samo ovoga nego općenito. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177072 Nemoj se ljutit zbog ovog Å¡to ću ti sada reći, ali ti mi djelujeÅ¡ baÅ¡ iskompleksirano i nacionalistiÄki nastrojeno, to govorim zbog tvojih komentara, ne samo ovoga nego općenito. Dudlas li ga bro ? Ja samo kazem ono sto je tacno i sto sam vidio na tv-u Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177079 Ma ne govorim to Igi jer mi se ne sviÄ‘a taj komentar pa ga osuÄ‘ujem, nego zbog općenito njegovih komentara Å¡to se tiÄe igraÄa iz Hrvatske i naÅ¡e reprezentacije.. Dok npr. Whisper, Ercov, weednesday i ostali imaju sasvim pristojne i normalne komentare makar Å¡to se nas tiÄe.. Igi bar ispadne smijeÅ¡an i zanimljiv, a tvoji komentari ostanu samo na pokuÅ¡aju da budu smijeÅ¡ni.. Mislim, to je moj dojam o tebi kakav sam stekao po komentarima Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177080 sasvim pristojne i normalne komentare makar Å¡to se nas tiÄe.. I izvinjavam se vama , sto vam ugrozavam prisustvo na forumu . OPREM DOBRO Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177081 Ne možeÅ¡ ti mene ugroziti nikako na ovom forumu, jedino ko me može ugroziti je relo... a tu gdje sam napisao Å¡to se nas tiÄe, mislim na nas iz Hrvatske, njihovi komentari su korektni, neki subjektivni neki objektivni, ali ne uvredljivi Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177082 Dok npr. Whisper, Ercov, weednesday i ostali imaju sasvim pristojne i normalne komentare makar Å¡to se nas tiÄe.. Igi bar ispadne smijeÅ¡an i zanimljiv A mene ko jebe?! ZavrÅ¡ili smo Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177083 Nemojte mi Ivanovića on je fin momak. Što kažu kod nas u Bosni prava ljudina. To što voli glavatog Dodu najvećeg mafijaša na Balkanu nije nacionalizam to je više glupizam. Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177084 A mene ko jebe?! ZavrÅ¡ili smo Kale ti spadaÅ¡ u posebnu grupu ljudi, ti zapravo nisi Äovjek, ti si iznad nas Prijavi
9. juni 2014.12 god. Autor comment_177085 Kale ti spadaÅ¡ u posebnu grupu ljudi, ti zapravo nisi Äovjek, ti si iznad nas Hahahaha umirem xD Rakitićeva sestra - NIKOL Rakitić, 1997. godiÅ¡te - 16 joj godina. Pravo je slatka. Evo i profil: https://www.facebook.com/nikol.rakitic/photos Prijavi
9. juni 2014.12 god. comment_177091 Kale ti spadaÅ¡ u posebnu grupu ljudi, ti zapravo nisi Äovjek, ti si iznad nas Ne znam Å¡to me sada vreÄ‘aÅ¡, ja sam se samo naÅ¡alio. OÄigledno ti imaÅ¡ neki problem sa mnom, da li Å¡to sam Srbin ili neÅ¡to drugo, u to neću ulaziti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.