Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ivan Rakitić (Hrvatska, 1988)

Istaknuti odgovori

Puno ime Ivan Mihailo Rakitić

Datum rođenja 10.03.1988

Mjesto rođenja Möhlin, Švicarska

Starosno stanje 25g

Visina 1,84m

Nacionalnost Hrvat, Å vicarac

Pozicija CM - središnji veznjak

Ja�a noga Desna

Tržišna vrijednost 15.000.000 €

Menadžer SPORTFRONT GmbH

http://api.ning.com/files/BrAPCEwtvYD3KglDuHl9*31tvYXhDaVR*5wNGKZt8gu*HfNaYJvTZ6UPlZpb9q5iySV5zezwDrlXHS*NovAuEfoDDeY*Gd-P/rakitic.jpg?width=750

Pojavila se vijest na dosta portala, navodno ga tražimo mi, Liverpool i Manchesteri. On nezadovoljan u Sevilli. Ove sezone jedan od pet najboljih igra�a u Primeri. Deveo bi se ponajviše zbog ozljede Van Ginkela i sezone koju Lampard ne može izgurati sa svojih 35 godina sam na leđima na veoma zahtjevnoj i važnoj poziciji.

Šta kažete na ovo?

• Odgovori 89
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ista pjesma ko Pjanić u Romi. Spor igrač, ima samo zadnji pas, ajde Pjanić može slobodnjak izvest kako treba. ÄŒisto bacanje novaca.  Nema mrtve Å¡anse.

Jel vijest izasla na stranim medijima il nasim?

Mislim da od ovoga nema nista a kad bi bilo pravo bi me sokiralo. Dosta boljih igraca mozemo naci.

• Autor

Rakitić - 'Od svih ponuđenih opcija, Chelsea mi se čini kao najbolja, ali ne odlučujem ja sam. Tu se pitaju i klub i moj menadžer, a i sve mogućnosti treba dobro razmotriti. Ipak Chelsea je klub koji je u zadnjih deset godina napredovao više od svih. U njemu je igrao i moj sunarodnjak Stanić. Nedavno sam se čuo s Mariom preko telefona i tražio sam od njega savijet. Rekao je da dobro razmislim, da je Chelsea dobra opcija, ali da se njegova iskustva razlikuju od stanja u današnjem klubu. U svakom slučaju, poštujem Sevillu, ali bila bi mi velika čast surađivati s Mourinhom.'

Definitivno je odlučio napustiti Sevillu.

majko draga zar nema drugih opcija, zar moramo bas takvog igraca, kriza u napadu mi veznjaka dovodimo

pa klub ko da slijepci vode, da li oni uopste prate rezultate kluba, u kakvoj su igraci formi

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

ne potreban, koliko znam on sevilli igra ofenzivnog veznog, je da može i ovu lampardovu poziciju ali na desetki igra najbolje a tamo nam ne treba osim toga i nije dovoljno dobar za chelsea...

• Autor

Priču je pokrenuo Jutarnji, pa preuzeli Englezi.
Ovo od Andyja sam vidio po fejsu, navodno za Marcu izjavio, al nisam uspio nać strani link.

Možda nije izjavio za španjolsku Marcu, možda je neka druga u pitanju.

Uglavnom, kad bi igrao umjesto Lamparda bio bi to pogodak, u nekom drugom slučaju ne.

Dobro bi nam doso jedan veznjak koji moze povezat igru, a Raketa to sigurno je, ali nisam bas uvjeren u njegove defanzivne sposobnosti. 

Raketa mi je jedan od dražih naših igrača ali realno mislin da je u ovom trenutku na vrhuncu karijere u reprezentativnom i klupskom pogledu.. Neka ostane tamo bolje za njega

Eh da je pored imena ostala Švicarska zastava 80% s ovog foruma bi ga objeručke prihvatlio

Ma 100% -.-' . 

Ciljas na to da ga "necemo" jer je Hrvat o.O? 
Ne budi smijesan,kod igraca prvo sto gledam jeste igracke sposobnosti i kvaliteta ;) .  Ne znam kako se uvijek pojavi neko i ovako djetinjast komentar postavi -.-' !  
Raketa za mene nema kvalitetu da bude u Chelsea-u i to je to END OF STORY ! 

Jedva cekam da ivanovic napusti chelsea. Sta ce mi srbin u klubu...

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Opet krivo shvaćen, dakle nitko više sa Balkana, razumiješ?

Kakav Rakitic nema on kvalitet za Chelsea,ovo sto pruza u Sevilji mu je na vrhuncu karijere,tamo zasad igra dobro ali kako i nece kad im je on kapiten to je samo dokaz koliko je Sevilja prodala igraca.Ako ga kupe propast ce ko Marin.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.