Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ivan Rakitić (Hrvatska, 1988)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 89
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bolji je od GINKELA, ROMEUa, Essiena...

Ove sezone igra odlično.

CM nam treba a RAKITIC je solidan igrac.

Moze biti dobar i u Čelsiju.

Tournament Apps Goals Assists Yellow  Red   SpG   PS%   AW   MoM   Rating 

La Liga           13      7        5          4        -       2.5    80.8    0.9      5       8.02

čuo sam da je posle mesija,ronalda i bejla najveća zvezda u španiji

a gdje su Neymar i Diego Costa.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Autor

Rakitić vs. Messi: Raketa je bio odličan, ali Leo i suci su bili jači

http://www.index.hr/sport/clanak/rakitic-vs-messi-raketa-je-bio-odlican-ali-leo-i-suci-su-bili-jaci/726629.aspx

Kako ovaj dečko igra i kakvu sve nepravdu trpi u Primeri. Najbolje da ga spasimo i dovedemo. Sigurno puno inteligentniji od Ramiresa, pa bi tu inteligenciju koristio kao Ramires recimo brzinu.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Chelsea and Liverpool are closely monitoring developments with outstanding Sevilla midfielder Ivan Rakitic. #CFC #LFC (talkSPORT)

Nisam ga gledao.

Vidim da igra centralnog veznog. Statistika mu je vrlo dobra, 46 utakmica za klub ove sezone, 15 golova i 18 asistencija.

Teško da može da bude gori od ovogodišnjeg Ramiresa... On i Matić bi mogli da budu sjajan tandem.

• 3 sedmice kasnije...

Sad vidim sto je Hrvatska usla u EU :D Posle ovoga nam nista ne treba u klubu . :D 

Nakon lošeg ponašanja, ružne face i plavih obrva problem predstavlja i seksualna orijentacija.

Bra'o.

ma ne bi me zacudilo Evropska gamad da uvedu u svakom timu po dva pedera da moraju d aigraju :D 

Lijepo se vidi da je poljubac u obraz + covjek ima zenu i djecu.Pola vas ga nezeli u klubu jer je Hrvat a dokazao se kakva je klasa od igraca.

Gori ste od crnaca, cim neko nesto kaze protiv igraca, odmah nacionalista :D

Ovaj se maksuz registrovo da nam kaže kako smo nacionalisti. :D

Fino ga je zažv. ovaj kolega iz kluba :D

Lijepo se vidi da je poljubac u obraz + covjek ima zenu i djecu.Pola vas ga nezeli u klubu jer je Hrvat a dokazao se kakva je klasa od igraca.

Jebote tacno ti nisi ni navijac Celsija nego si se prijavio da nam pojasnis poljubac Rakitica sa ovim likom :D  Hvala sto si nam pojasnio glavni razlog .Ljubis li se i ti ovako u obraz :D Haha 

Dosadni ste i jedni i drugi, sta sad i da ga je izjebo na po' terena, jebe mi se, bitno je da je jedan od najboljih na svojoj poziciji i da igra vrhunski, a to da je peder i ne znam ni ja sta drzite za sebe, ovdje pisite samo kvalitetama igraca i diskutirajte o njegovom mogucem dolasku.

Malo raelnosti nebi skodilo. Kad pogledate video izgleda da nije namjerno. Covjek ima i zenu i dijete, ja bi reko da nije gay.

Vidim da ga Englezi dosta cene. Na jednom forumu velika vecina njih bi vise zelela Rakitica u Celsiju nego Vidala!

Mislim da ovo dovoljno govori, s obzirom da njih boli patka da li je on Hrvat/Srbin/Viking...

Ja licno nisam protiv njegovog dolaska, a i rekao bih da nije gej, slucajno je ispalo onako.

Eto ja nisam imao pametnijeg posla nego vama ukazivati da je ovo poljubac u obraz.Da ne navijam za CFC vjerovatno nebih ni posjecivao ovaj forum.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.