Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Chelsea 2 - 2 WBA (09.11. sub) [1]

Istaknuti odgovori

U nastavku bi trebalo biti lakse ako WBA uzme loptu pa da ih na kontru odradimo.

• Odgovori 59
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sramota jbt ali sam donekle i ocekivao to sam napisao i u uvodu patimo se s WBA u posljednje vrijeme i to se ne mijenja.Prvi gol odbrana uzasno reagovala a drugi gol glavni krivac Ivanovic koji se igrao s loptom na sredini terena.

Clarke danas posteno nadmudrio Murinja

ljudi preokrenuli 1-2, i sad pred kraj utakmice ubacuje jednog po jednog igraca, da vrijeme potrosi

e moj Mourinho, pa dokad cemo cekati da zaigramo kako treba, dokad 

Katastrofalna partija. Ovako se ne osvajaju titule. Počinjem sumnjati u to da je ova momčad zrela za titulu.

Dok naši konkurenti međusobno igraju, mi gubimo bodove od Newcastlea, WBA i sličnih. Nije dobro, nikako.

Jako lose.

Od danasnje igre ste gori samo vi koji cete sada traziti kosmicku pravdu zbog penala, zbog gladne dijece u Tanzaniji, neregularnog popisa u opstini Kalesija...

Fuj

Penal realno nije bio,a pre drugog gola WBA trebao je biti sudjen faul na Ivanovicu. Igra katastrofa.rezultat takodje. Steve nadmudrio Mou-a i to je to.

Skandalozna partija, los rezultat, kriminalan penal. Nema ovde jebenog kontinuiteta sada vec godinama, taman se vezu.nekoliko dobrih rezultata i PLJAS samarcina - bukvalno 2 meca uzastopno u PL nemamo nikakvu ideju sta cemo sa loptom, dupli pas, trougao usrani je misaona imenica . Ali ajde, poverenje u JM pa dokle doguramo. Razocaran sam. Jos i 4 primljena gola u 2 meca, ma idi bre.

WBA nadigrao, pored 2 gola, imali stativu i išli 3 na 1.. Chelsea bezidejan, zaslužili poraz - sudija poklonio penal. Penala videlo nije, sramota.
Jbg, nadati se kiksu Arsenala, da ne odu još više na tabeli.

Remember, remember - we are shit in november.

jel se samo meni čini da je bio faul na čini mi se banetu, kad ga je frajer nadskočio s rukama na njemu...

mislim na situaciju u kojoj je wba zabio za izjednačenje..znači kada je protivnički igrač prvo stresao prečku..

šta mislite o tome?

na stranu loša igra itd, ali meni se to činilo kao faul u napadu, i to u napadu u kojem su oni koju sekundu kasnije zabili gol

• Autor

Ma ljudi ovo nije vidjelo penala nemoj te biti smiješni.Bolje da smo pošteno izgubili nego što smo na ovakav način izvukli pišljivi bod.Prvi gol Eto izmislio i drugi gol nam sudija izmislio,nema akcije nema ideje nema igre.Sa ovakvim sastavom treba da ekipe poput WBA išamaramo u prvih pola sata a ne da drkamo loptu na svojoj polovini i napucavamo loptu u kazneni prostor.Jedino što mogu da pohvalim to je presing kada izgubimo loptu u prvom poluvremenu dok je sve ostalo ravno NULI.Podhitno se nešto mora popraviti jer ponašamo se kao ekipa kojoj je cilj sredina tabele..

opet ocekujem patnju i dominaciju WBA naravno, najbolje bi bilo kad bi ista ekipa kao protiv Schalkea startala opet od prve, ali tesko

sta sam rekel?

Bolje da smo izgubili nego uzeli bod kući na ovaj način.  Da se igralo pošteno ne bi mi dali gola do sutra.

Ocaj ,jad ,bjeda . Bez i jedne prave sanse .Borba nije nedostajala ali su me razocarali  i polako pocinjem da sumnjam u kvalitet nekih igraca .

al brate,aj razumem na centru da svira ALI PENAL U 95. MINUT (4min nadoknada)  ZA IZJEDNAČENJE

prvo igrom nisu zaslužili
drugo nisu zaslužili jer nije ni bio penal

Moram reci i da je atmosfera na stadionu bila kao da nikog nema od 90 min , 5 minuta su se culi navijaci 

Mi smo ove sezone odigrali tri dobre utakmice.

Protiv Manchester Cityja - atraktivno lijepo.

Protiv Arsenala - taktički pametno.

Protiv Bayerna - srcem požrtvovano.

Sve ostalo je ispod prosjeka za Chelsea i za igrački kadar koji posjedujemo. Neki se igrači premao trude, premalo razmišljaju. Često poklanjamo lopte i igra nam je skroz nepovezana. Jadno i čemerno. Ja bi sve igrače kazno da sljedeća tri mjeseca ne primaju plaće. Nimalo se ne trude. Treba da pritisnu prvih pola sata i da im zabiju 2-3 gola, a ne čekati da bude 1-1 pa proigrati. Ja u prvom poluvremenu zaspao uz utakmicu, i oda me neki pitaju zašto ne gledam CFC-a uvijek.

A penal nije bio i tuga je ovo stid me. Da je ono bila Barca i da je Neymar onako pao svi bi vi ovdje pljuvali. Ja ne kažem da je bila simulacija, Ramires je izgubio ravnotežu i prije kontakta sa igračem WBA-a, ali penala nije bilo.

Trenutno gledano mi nismo materijal za prvaka, to su Arsenal i Liverpool.

Jako lose.

Od danasnje igre ste gori samo vi koji cete sada traziti kosmicku pravdu zbog penala, zbog gladne dijece u Tanzaniji, neregularnog popisa u opstini Kalesija...

Fuj

:D

majke mi, ja uzivam čitat tvoje postove, legendaran si ;)  

Ne odgledah tekmu, sad ću, mada kad vidim šta pišete i ne gleda mi se...

Pa mi bolje odigramo protiv jebenih jakih ekipa a muku mucimo sa ovim ekipicama. Ne znam sta da kazem, nisam gledao utakmicu a i ne gleda mi se.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Očaj, jad i bijeda, sve do zadnjih 15-ak minuta utakmice. Šteta što nismo primili golove u 1. i 9. minuti pa da se ranije sjetimo igrati.

Bolji rezultat nismo ni zaslužili pa čak ni taj bod koji smo izvukli nakon nepostojećeg kaznenog udarca.

Sve u svemu na kraju se još samo mogu od sveg srca zahvaliti momcima u plavom, što su mi donijeli jedan od većih pušinga na kladionici u posljednje vrijeme...  ^:)^

I ja sam ih fulao na listiću :D.

Ovako. Taktika je bila promašena otpočetka, kako smo kolega @King Chelsea i ja ustanovili. Znači protiv fizičkih ekipa kao ove ne možeš igrati na ubačaje ako vidiš da ne ide, a Mourinha je 90 minuta forsirao to. Mi smo za Boga, igrali igru kao da imamo centarfora i pravog holdera naprijed (čitaj Drogba), a imamo killera iliti Etooa. Jednostavno smo trebali ajmo reći pasovima ih razbiti, ali ne pasovima u širinu, kao što ih rade alibi igrači (Oscar ili Mata). Znam da Mou ubačajim uvijek igra protiv bunkera, ali je danas tvrdoglavo pogriješio.

Druga stvar,  ja mrzim dok fali duel igre, danas ovi naši papci nisu bili agresivni uopće, Oscar, Mata, Lampard svi do jednoga blijedo. Najveća zamjerka ide Ivanoviću zbog dva kriminalna poteza. Čovjek je pustio svoga igraa kod prvog gola i našao se frajer glumit holdera na sredini terena a dvojica uz njega stoje i WBA se namjestio na kontru, stvarno idiotski potez.

Penal, nezaslužen i nepostojeći. Jedan od rijetkih koji se svira nama u korist, ali mislim da je sudac uvidio svoju eventualnu grešku prilikom prvog gola, iako mislim da nije bilo prekršaja.

Dakle, bodovna situacija nije loša, sutra sam siguran da Arsenal gubi jer kad United uđe u nalet džabe Arsenalu 10 pobjeda u nizu, ne leži im trafford i u najboljem slučaju bod će izvući.

Očekujem dovođenje pravog razbijača u sredini na zimu, ovo je sramotno kako se danas igralo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.