Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Chelsea 2 - 2 WBA (09.11. sub) [1]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 59
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo ovako bit ću maximalno realan pa šta bude... Mi prvo poluvrijeme ni jednu jedinu šansu nismo stvorili, igrali smo statično sporo bez ideje... I dalje tvrdim da mi samo na papiru imamo jake individualce i tehnički potkovane igrače a istina je sasvim suprotna... U obrani uopće ne želim komentirat azpilicuetu na livom beku i oscara na mjestu gdje je igra... Hazard iako je meni jedan od drazih više nije ni blizu prve momčadi jer držat igrača koji praktički ne zna igrat obranu a prvi prodor i udarac je izveja u sudačkoj nadoknadi prvog poluvrimena je krajnje neozbiljan... Pogotovo kad znaš ko je sve na klupi itd...

Cech- po meni u laganoj krizi kriv za gol ali ok pouzdan je on treba mu vjerovat

Terry- šta reć.. Po meni previše statičan loše kontrolira balun šteta za par situacija nakon ubačaja moga je lako poentirat

Cahill- naš najbolji stoper trenutno

Bane- jedna od rijetkih utakmica bez prolazne ocjene, ali on ih po 20 u nizu odigra extra

lamp- vrijeme za klupu

oscar- na ovoj poziciji nikako

hazard- meni ne bi bija ni blizu prve momčadi ( schurrle i mata)

ramires- danas loš neprepoznatljiv

willian- brz okretan ali nekonkretan

etoo- nula, da nije pospremija onaj otpadak niko ga spominja ne bi....

Sve u svemu loše, krećemo ka dizeli u utakmicu i ponašamo se kao da vodimo 4-0.. Nema žara igre protoka baluna, drugim riječima namamo vezni red i tu prestaje sva priča... Sve dobri rezultati ove sezone su plod kvalitetno izvedenih kontri na velikom prostoru i to je to... Mi kroz posjed ne stvaramo prilike a to je problem i to veliki jer je već 11 misec a svjetlu ni traga..

Nadam se da će jose napokon iskristalizirat prvu ekipu jer ova lutanja ne koriste nikome a bodovi odlaze polako u nepovrat...

69% posed lopte, ja prezadovoljan, sjajno smo igrali. Da smo imali više sreće, dali bismo im još 3 komada.

najjače poslije penala , wba izvodi s centra i demba siječe loptu, odbija se štoperu wba a mata demba i hazard trče ko junci na njega ,sreća čoek izbi i sviran kraj, jbt skontaj preokret 3:2

ovo kako su nasi odigrali danas je sramota, jad bijeda i ocaj,daju gol i onda ih nema nigdje ,ili glume barcelonu ili arsenal da bi usli s loptom u gol,sramota! uglavnom neki od igraca igraju tako koda prvi put u zivotu vide loptu! 

Nisam gledao,i sad mi drago sto nisam,valja sad docekati postenu partiju na SB-u,nikako da malo konstantnosti imaju u igri,prvenstveno da istu podignu na veci nivo,ali nadam se boljim partijama,uz naravno mnostvo izmjena,ovo ovako ne ide nikuda 

http://www.youtube.com/watch?v=TS5EPtOCyZQ

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.