Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Chelsea 3 - 0 Schalke (06.11. sri) [3]

Istaknuti odgovori

gledao samo 2. poluvreme i zadovoljan samo. Jos jedan bod i osigurali smo prolaz dalje. I dalje me boli onaj poraz od Basela,stvarno smo glupo to izgubili,ali sta je tu je. Sto kaze Mourinhno pocistili smo smece koje smo sami napravili. Drago mi je sto su igrali i Demba i Kevin.

• Odgovori 64
  • Pregledi 6,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Willian igra sambu. :D The shits from Spurs, they bought his flight, but Willian he saw the light ;)

Inače nastavlja se niz - kad god sam ja u kafani Chelsea pobjeđuje. U subotu se očekuje isti scenarij abd.

PS. Dembica ponovo u svom stilu iz voleja pogodio, afino je bilo vidjeti i malog Kevina uigri

Nadam se da Mata neće igrati još neko vrijeme, dosadio je sa svojim potezom previše. Jučer sam gledao ovo paralelno sa Arsenalom i zadovoljan sam sa rezultatom i igrom. Willian je uživancija za gledat.

P.S. Nadal je navijač Reala, tako da džabe mu se naslikavati

Willian me pozitivno iznenadio, odlična igra, zaslužena pobjeda i što je najbolje i Mata i Hazard odmorni za WBA

Bili su odmorni i prošlu utakmicu ali su igrali ko´ da noćima nisu spavali...

Schurrle i Willian se bore ko´ lavovi zašto ih mijenjati, pitam se?

Ja bih rekao da je trenutno najjači trojac iza napadača, trojac Sirle-Hazard-Willian...  Volio bih to da proba Mourinho. Dosta mi je mršavog Mate, dosta mi je i Oscara koji ne zna ni sam kad je zadnju dobru tekmu odigrao, katastrofa je.

Neki će reći, hej pa vidio si koliko radi za ekipu, istina, ali rade i Širle i Willian i više, pa opet vidili smo koliko doprinesu napadu, dok ovaj postao ko prošlogodišnji Ramires, koji ne zna dat pas igraču 2 metra od sebe.

Hazarda probat na desetku pa kud puklo nek puklo. :D Al tesko da cemo to vidjeti.

Nekako najrealnije mi izgleda tako za sljedecu tekmu. Ocekuje se da Eden ponovo pocne al steta bi bilo surlea na klupu staviti. Znaci il cemo vidjet edena na ceneru, ili ce biti na klupi jedan od njih dvojice(surle eden)

Slažem se sa HYN da Oscar ne igra zadovoljavajuće. Puno on trči i radi za ekipu, ali u napadu je doprinos ravan nuli.

Mata je također loše igrao kad je igrao tako da bi možda obojica trebala biti na klupi, pa da probamo nešto novo.

samo ona prva utakmica je bila slaba za nas a nakon te utakmice nismo primili ni gol,u dobroj smo situaciji i vrh tabele nebi tebao da se mijenja.

Da je pomijesat Matu i Oscara nekako u jednog igraca. :D

eee buraz, mislim da je to nemoguće,,,,,,,,Sportski pozdrav

Ja bih rekao da je trenutno najjači trojac iza napadača, trojac Sirle-Hazard-Willian...  Volio bih to da proba Mourinho. Dosta mi je mršavog Mate, dosta mi je i Oscara koji ne zna ni sam kad je zadnju dobru tekmu odigrao, katastrofa je.

Neki će reći, hej pa vidio si koliko radi za ekipu, istina, ali rade i Širle i Willian i više, pa opet vidili smo koliko doprinesu napadu, dok ovaj postao ko prošlogodišnji Ramires, koji ne zna dat pas igraču 2 metra od sebe.

Jedan od njih dvojice je prvih 5-6 meceva bio go qrac, a onaj drugi potpuna suprotnost. Pa ti vidi ko ima vise kredita kod Mourinha. Potpuno zasluzeno ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.