Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Chelsea 3 - 0 Schalke (06.11. sri) [3]

Istaknuti odgovori

sIVMcTY.jpg?1?6542  VS  I3DJM8b.jpg?1?7584

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

06.11.2013, WEDNESDAY, 20 : 45h

CHELSEA vs. SCHALKE 04

Nakon neugodnog poraza od Newcastlea u Premiershipu,šta očekujete od ove utakmice???

• Odgovori 64
  • Pregledi 6,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mou rasista voli samo bledje crnce :D 

Ne znam što mu znači ovoliko izmjena. Utakmicu mora dobiti (i dobit će je). Ali svakako na dulje vremena maknuti Matu i Torresa iz prve ekipe.

samo da Cahil pocne u stoperskom paru s Teryem,dosta je bilo vise Luizovog zajebavanja,ocekujem pobjedu.

OK mislim da je konacno vreme da i najveci navijac prizna da Mata nema sta da trazi u prvih 11 i Schurle i Wilian su bolji izbor sto se ostalih tice,nije losa ideja da se pocne sa Dembom i malo unese svezine.Sada u odbrani Luiz nije uopste zasluzio da igra.Vezni red mislim da treba osveziti i mesto lampard-a bi mogao Mikel da pocne i siguran sam da bi se mnogi iznenadili kolko bi bolji posao u defanzivi odradio.

Mata je odlican protiv Arsenala bio, proslo kolo citava ekipa otkazala tako da ne treba matu po toj tekmi ocjeniti. Gori je Oscar bio

Blues striker Fernando Torres, 29, is set to miss his team's Champions League game with Schalke on Wednesday after limping out of training.

• Autor

Ma ovo moramo pobijediti da bi potvrdili onu pobijedu u Njemačkoj,nesmijemo više komplikovat našu situaciju u grupi sa nekim prosipanjem bodova na svom stadionu.Sigurno da je onaj neugodan poraz od Newcastla uticao na raspoloženje u ekipi,ali treba se okrenuti i krenuti u nove pobijede.

Sastav:Cech,Ivanovic,Terry,Cahill,Cole,Mikel,Ramires,Schurrle,Willian,Hazard,Ba.

Neko od trojca Mata/Oscar/Hazard ce sigurno poceti utakmicu,svi su imali lošu utakmicu protiv Newcastlea ali neko od njih trojice ce poceti,i mislim da ce to biti Hazard.Volio bi vidjeti De Bruynea u prvoj postavi ali sumnjam da ce se to desiti.Što se tice napadača treba biti fer i pružiti i Dembi priliku od prve minute.

Dembu obavezno, neophodno, bez dileme. Smrada držati što dalje od terena, iako će on početi vjerovatno.

Neće sigurno sve mijenjati, pa i sam je rekao da nije mislio doslovno kada je rekao da je izabrao 11 krivih igrača jer je bilo nekoliko onih koji su odigrali solidno.

U prvu bi opet trebao Cahill, pa William ili Schurrle (ako ne obojica), u napadu će vjerojatno startat Eto'o (čini mi se da na Dembu uopće ne računa).

Lamps je zadnjom partijom zaslužio klupu, ali ipak mislim da će ostat u startnoj postavi.

Volio bih da Azpi igra ovu da Bane malo odmori.

Eto'o

Schurrle Mata Willian

Ramires Mikel

Cole John Garry Bane

Blackman(naravno salim se)

Iako bih u napad volio Dembu. Ovako nesto ugl ocekujem

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.