Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Newcastle United 2 - 0 Chelsea (02.11. sub) [0]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 55
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

1 poluvrijeme.

Osim par prijetnji iz prekida, nista vise nismo pokazali.

Po ko zna koji put, magicni trojac u bajkama za djecu MAZACAR pokazuje svoju nemoc zajedno.

NE MOGU oni igrati zajedno

Nervira me sto na sredini ne mozemo odigrati par dodavanja, sto mnogo puta loptu vracamo golmanu i kada mozemo izbaciti igraca, napraviti visak. Igramo na sigurno, trazimo gresku protivnika tacnije poklon. Ne mozemo uvijek tako igrati, nece nam svaki put pokloniti lopte kao prosle dvije utakmice.

Moramo biti opasniji a ne igrati ko babe.

2. poluvrijeme.

NC opasniji, mi ne mozemo da stvorimo jednu jebenu priliku.

Mata se zajebaje, hoce da udje u gol zato ga Jose vadi, idi se kuci zajebaji.

New Castle i vise nego zasluzeno stize do vodstva protiv pickica koje su izasle u stiklicama, ne u kopackama...

Mazacar se prekombinirao u nekoliko navrata.

Torres nevidljiv, Luiz poklonio jedno 10 lopti protivniku, Lampard jedan od lošijih.

Terry dominira kao i obično, jedina prilika bila je njegova prečka.

Pozitivno je to što je Newcastle potpuno bezopasan.

Trebat će neke promjene napravit jer sumnjam da ćemo ovako do pobjede.

mata za mene nema vise mjesto u prvoj postavi , koliko god ja njega volio tako stvari stoje...

• Autor

Jbg bolno spuštanje na zemlju nakon što smo uzletili u oblake nakon dobrih rezultata...pobijedili smo City a izgubili od Newcastlea to je vracanje bodova,da nismo pobijedili City vjerovatno bi danas slavili.Slijedi pad na tabeli i ponovo su nam klubovi iz Manchestera za petama..

Ode jedna fina serija nepobjedivosti u kurac, i to bas nakon sto smo dobili 2 derbija u 4 dana. U ovoj utakmici nismo imali momentum sto je najgore, mozda je i zbog dana i vremena koji su bili suicidni.. Sada nas City prakticno hvata i dolaze na bod a United na -3. Nista nije gotovo ali nam sada dolazi sjeban raspored.

WBA kuci

West Ham away

Soton kuci

Sunderland away

Stoke away

Na pogled nista pretjerano tezak raspored, rekla bi neznalica. Al kurac. Sve sjebane utakmice, narocito gostovanja. Pa cak i ovo protiv Sunderlanda moze biti jebeno ako prethodno rezultati budu losi.

Prije svega Schalke. To se mora ovjeriti. Nije se upalila crvena lampica, mislim da ovako neagresivno ne mozemo odigrati dvije tekme, pa da vidimo vec za 4 dana koliko ce gristi. Iz ovoga se moze mnogo toga nauciti.

Mou je sjebao u startu jer je stavio Mazacar, trio koji je prošle sezone dokazao da ne može.

Do 60. minute Newcastle nam nije mogao prismrditi (nismo ni mi njima ako ćemo biti pošteni) i onda slijedi raspad sistema. Po meni trebalo je izvaditi Lamparda (koji je bio jako loš danas) i uvesti Mikela da dobijemo nekakvu stabilnost u sredini.

Imali smo mi neke šanse, ali generalno gledajući loše odigrana utakmica.

Najlošiji pojedinci danas Oscar, Luiz i Lampard.

Oscar je trebao van, a ne Mata.

Luiz očajan, pokazao zašto prvotimac treba biti GC.

Hazard na početku imao 2 dobra prodora, dalje ništa.

Torres nevidljiv, mislim da ćemo ga češće gledati takvog nego onakvog kao protiv Cityja.

Sve u svemu fizički nas pojeli, pogotovo onu napadačku četvorku.

Eh koje popodne.. Odem gledati Jedinstvo, i oni izgube kući, još nas sudija jebo pa sam toliko pizdio. Kontam u sebi bolje da sam ostao kući lagano uz Chelsea, al kad sam vidio stanje i rezultat nisam znao šta je gore.

Ovi u Sarajevu nek se ne okupljaju više, uvijek gubimo kad oni nešto prave :P :P I još jedna stvar, reko sam da ćemo zijanit pošto ne gledam u svom kafiću haha

NC nam je momacki ocitao lekciju i spustio nas na dno.

Posjed lopte 61% - 39% za nas. Ali đaba, kad smo igrali kukavički.

Udarci na gol 15 - 13 za domaćina.

Šutevi u okvir 8 - 2 za domaćina.

Niti smo bili opasan protivnik niti smo znali kako da igramo. Jos jednom cu ponoviti da je najveca zabluda u Chelseau MAZACAR.

Poslije ove utakmice Luiz ce cini mi se malo vise sjesti na klupu, moguce i Mata koji nije nista pokazao nego se zajebavao.

Oscar igrao kao djevojcica, nadao sam se da ce on izaci i sada se pitam sta je radio svih 95 minuta.

Mislim da je ranije Oscar trebao da zauzme Lampardovu poziciju pa da igramo konkretnije na sredini.

Ovo je prva loša utakmica Ivanovića ove sezone.

Mnogo vise mi se svidja igra Bertranda nego ova kukavička igra A.Colea.

Kako sam mu psovao kada je stao i pustio protivnika da dođe do gola. Ono mu je veliki minus, morao ga je ispratiti do kraja.

Očekivan poraz za mene. Još ćemo vjerojatno kiksat samo na Anfieldu i Etihadu. Odradili smo 3 najgora gostovanja.

Očekivan poraz za mene. Još ćemo vjerojatno kiksat samo na Anfieldu i Etihadu. Odradili smo 3 najgora gostovanja.

Stoke, Soton?

Ma u prvih 20 minuta se vidjelo da nikako nemaju volje ni da pobjede ni da igraju nit išta. Loše loše loše. Da je Mourinho za prvih 11 postavio onu ekipu koja je igrala protiv Arsenala prije 2-3 dana bolje bi odigrali sto puta.

Nisam stigao da gledam utakmicu,a izgleda i bolje,a po komentarima izgleda da ni reprizu necu pogledati... 

Nisam stigao da gledam utakmicu,a izgleda i bolje,a po komentarima izgleda da ni reprizu necu pogledati...

Kada su josea poslije tekme pitali gdje je pogriješio u izboru igrača rekao je "napravio sam 11 pogrešaka".

To ti govori sve

A ja se budala kidao i zurio da sve zavrsim da stignem da gledam utakmicu. Bio nervozan kao pas sto necu gledati... A dobro,bice bolje sada u sredu,mora.

Otreznise nas, i to muski. 

Porazi su sastavni deo igre, bez obzira kojih 11 igraca je na terenu, i ko nas vodi. Ne opravdavam nikoga, tim je lose odigrao, ali kad u 3 dana dobijemo City i Arsenal(sa rezervnim sastavom), vidim ogroman potencijal, koji ce explodirati i pokoriti Evropu. Trebace vremena i strpljenja, ali bicemo na vrhu. 

Nisam pogledao veci deo utakmice. Veoma tezak i neugodan poraz. Neocekivan. Neprihvatljiv.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.