Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Newcastle United 2 - 0 Chelsea (02.11. sub) [0]

Istaknuti odgovori

tipična scena kao iz prošle sezone kad je mazacar na terenu,nijedan šut iz daljine,pokušavaju sa loptom da se ušetaju u go,kratka dodavanja u 16,sve je to bilo jalovo danas,za 60 min ništa nisu napravili,igrači njukasla imali vise sreće nego pameti

ljudi se zatvorili,da su igrali fudbal bilo bi nam mnogo lakse,ovako ih je prokenjao taj go iz prekida

ali i pored svega toga,mogu sad da pljujem njihovu kukavičku igru mislim da je presudno bilo to što su naši igrači igrali bez nekog žara i nije mi jasno zašto

• Odgovori 55
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma sve velike ekipe će se patit s njima na st. jamesu. nema gore utakmice od one u kojoj se jedna ekipa bori za ostanak i dobro igra doma.
slična je sampdoria u italiji ili betis u španjolskoj, male utakmice gube naveliko, ali redovito muče favorite. sad imamo lagan raspored i imamo u prosincu gostovanje kod stokea i arsenala. ova sezona će biti odlična ako ne budemo imali više od 5-6 poraza na kraju

Ovim porazom prosuli sve što smo dobro napravili protiv Citya.

Nama bi najbolje bilo da svaki vikend igramo protiv Arsenala.

Nisam gledao utakmicu, ali ću da pogledam produžene šazetke, tako da još ne mogu sudit o nastupima...ali budući da je počeo studeni, naš najgori mjesec, nadam se da će ova utakmica biti naš najgori kiks

"Rezultat je posljedica činjenice da jedne ekipe nije bilo na terenu. Kada je tako, obično izgubite. Eto, to je moje objašnjenje rezultata".

"Prvo poluvrijeme zapravo je bilo vrlo lagano za igrati. Imali smo puno prostora i suparnik nas uopće nije pritiskao. No, nismo bili agresivni s loptom i često bismo je odmah izgubili. Bili smo suviše mekani, izostala je agresivnost i intenzitet. Zapravo smo im ponudili 45 minuta prijateljske utakmice. Zasluženo smo izgubili utakmicu. Možda Newcastle nije zaslužio pobjedu, ali mi smo zaslužili poraz! 

Napravio sam 11 grešaka u izboru sastava. Bilo bi bolje da sam postavio drugih 11 igrača. Imam upravo takav osjećaj kada moja ekipa igra ovako loše. U redu, naravno da pretjerujem, neki su igrači odigrali normalnu ili dobru utakmicu, ali ja osjećam da sam postavio 11 krivih u sastav. Moram pokušati dokučiti zašto smo ovako loše odigrali ovu utakmicu",rekao je Mourinho.

Izvor: klix.ba

Newcastle zasluzeno slavio,nasi tesko dolazili do prilika,niko nije pokusao sutati,zeljeli su se usetati u gol ali s onakvim pristupom jednom vaznom gostovanju nisam ocekivao,poslije vezanih pobjeda u onim derbijima trebali su da oru na terenu a mi nismo napravili nista osim sto smo primili dva gola,i onog Luiza na klupu,lik se igras nasim zivcima, a onakav igrac kao Cahil sjedi na klupi a koji je uz Ivanovica nas najbolji odbrambeni igrac.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.