Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Schalke 0 - 3 Chelsea (22.10. uto) [3]

Istaknuti odgovori

Joseovsko prvo poluvrijeme, taktika koja mi se nikako ne svidja.

Ne svidja mi se sto se ekipa ne uigrava da igra ofanzivno jer imamo takve igrace. Tottenham na isti nacin smo odigrali i samo zahvaljujuci Joseovoj taktici u prvom dijelu nismo trijumfovali.

Sa Shalkeom i Tottenhamom bi se trebali moci nadigravati a ne igrati ko pic...

Imali smo tu da tako kazem nesrecu da ga damo na samom pocetku sto je uslovilo jos vecu defanzivu i ucinilo unakmicu jos manje gledljivom.

Nadam se da ovako necemo igrati protiv Citya.

Nadam se da ovako necemo igrati protiv Citya.

Nadam se da necemo igrati i drugo poluvreme ovako. 

Nije lijepo za oko ali je itekako učinkovito. Ljudi moji na kraju se pamte pobjednici. I ja bi volio da igramo ko Bayern lani ali ako me neko pita da li da budemo recimo Arsenal (uvijek lijepo igraju i nikad trofeja) ili igrat' ovako, čvrsto i pametno i osvajat trofeje? 
Pogodite odgovor.. 

ma utakmica odlična,go na početku,hvala toresu,posle smo mogli da pustimo protivnika da se sili,čekali smo našu šansu iz kontre i iskoristili,igrači se nisu previše zamarali to je najbitnije,imamo pobedu u dzepu i dan više odmora za utakmicu protiv sitija,tako da je sve prošlo glatko

hvala toresu za onaj go na početku to je odredilio dalji tok utakmice

Ma taktički odrađeno, neki ljudi to nikad neće razumjeti i to je u redu, samo ne smiju pljuvati pametnu i taktičku igru, ne može ovo svako odigrat

Samo 30 komentara a ovako dobra utakmica. Sramota.

Šta reći - odlične kontre Hazard doktor, Trolles nije bio loš pa eto. Lijepo, lijepo, fino. 3 boda i prvo mjesto na tablici.

Ma taktički odrađeno, neki ljudi to nikad neće razumjeti i to je u redu, samo ne smiju pljuvati pametnu i taktičku igru, ne može ovo svako odigrat

Sve je to ok ,taktika,nadmudrivanje i ostalo,ali po meni ne mozes se totalno povuci posle 5. minuta utakmice protiv Schalkea?! Ako si na mene mislio kako pljujem takticku igru...jednostavno to je nedopustivo po meni. Najjace oruzje su nam kontre,ok je to,ali ne mozes pustiti jedan Schalke da nam diktira igru jedno 70 minuta utakmice. Mora se vise kontrolisati igra,niti zelim da budemo Barselona,niti Bayern,hocu da budemo Chelsea i to je to. Da je neka druga ekipa jaca bila umesto Schalkea,sprasili bi nam gol sigurno,pa ti opet kreci ispocetka,e onda ti moras probijati bunker. Sve u svemu,3 boda,3 gola,2 Torresa,i tablica izlgleda ovako... 

1379469_385821441548173_1310563651_n.jpg

I sebi bi sada najradije lupio samarcinu sto nisam lepo singlirao nas 2-2&3+ kvota 6.21,takav poklon skoro necu dobiti. 

Na nivou. Ubedljiva pobeda, netaknuta mreza, 3 boda, sada smo sto se tice LS u mirnoj luci. Zadovoljan sam, sledi veoma tezak mec sa Sitijem.

Solidna utakmica, zadovoljan sam igrom i svime, posebice šta je Torke proradio barem malo, makar ne treba sad očekivati rasturivanje svaku tekmu. Malo mi je Schurrle smetao u drugom djelu kad ide frajer dribljat trojicu, a ne prođe ni jednog, ali nije radio neke veće greške pa sam zadovoljan i s njim.

Kontre su nam bile odlične, posebice kod trećeg gola, odlično oko Ramija, bam nađe Hazza, Torke da cimu i odvuče igrača i ostalo se zna :D

Najvažnije je da smo ulovili nekakav momentum, ušli u niz, i to jako dobar. Nadam se da će se to nastaviti i da u nedjelju City pada.

Očekivao sam možda nerešeno

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

zasluzena pobjeda,s obzirom da igramo dvije utakmice na svom terenu nebi trebali ispustiti vrh tabele.

Ocekivao sam pobjedu ali uz clean sheet iskreno nisam. Pocelo je skripati u posljednjih 10 minuta prvog poluvremena kad im je najbolja sansa bila iz prekida i vrijedno paznje je Boatengov sut. To je jedini period utakmice koji nismo kontrolisali. Dotad je Schalke carinio loptu a Draxler i Meyer se vidjeli nisu. U nastavku su imali jos jednu sansu opet iz prekida a ne iz igre (ono kombinovanje nakon kornera) i to je sve od Schalkea za 90 minuta na njihovom stadionu. Toliko. Edenu jos jedna odlicna partija iako je igrao na slabijoj poziciji, a razlog toga je sto se Schurrle mnogo cesce vraca u odbranu od Edena, a to je sinoc bilo potrebno jer je Azpilicueta imao pune ruke posla posto je 90% Schalkeovih napada islo po njegovoj strani. I Azpilicueta je odigrao dojajno. Potpuno smireno i takticki perfektno. Josea ste mogli kritikovati da je Azpi odigrao lose ali posto je odigrao prekaljeno mozete samo da mu aplaudirate. Torres nije imao srece za hat-trick ali nema veze, ni on sam nije ocekivao da ce ga staviti sinoc. Kako je Edenu otvorio prostor kod treceg gola i kako je smekerski kod drugog gola namjerno lose primio loptu da sjebe golmana :)

Hvala i raspaloj Steaui za remi. Nakon dva gostovanja dali smo 7 a primili nula golova. NIje lose.

Jako dobra utakmica,jako zadovoljan sa partijama Azpia,Torresa i Hazarda ostali takoÄ‘er na  nivou ali njih 3 su se istakla po meni,ocekujem nastavak pobijednickog niza u nedjelju protiv Citya!

Evo, jučer bilo očekivano. Odlično istrčavamo kontre, mislim da smo stvarno među najboljim ekipama što se toga tiče, mislim bila je patnja gledat Schalkeove igrače jučer kako ne mogu napravit isto. Obrana odlična i uvijek dobro postavljena, čak i kad su prolazili pokraj naših igrača i pokušali opalit po golu ili Cech ili netko od naših je pokrio udarac. Ipak, trebalo bi razmisliti o kupnji DM-a na zimu. Baš se vidi da sve bolje i bolje dišemo, očekujem barem još 2 mjeseca ovakve igre, jer oko boxing daya i malo poslije se lomi prvenstvo i tada ekipe s tankom klupom i puno ozljeđenih polagano otpadaju iz utrke.

Schurrle radilica, ima puno veće odgovornosti nego u Leverkusenu, tamo je samo udarao po golu iz prve kad dobije loptu, ovdje radi puno više za momčad. Torres je došao do izražaja opet protiv slabije ekipe, ne očekujem puno od njega, nisam siguran dal ga treba gurat od prve kontra Citya.

To sam i ocekivao. Veltins Arena je ogromna livada, ima prostora koliko oces i morali smo to iskoristiti. Puno je pomogao rani gol. Momci su odradili svoje zadatke odlicno, lijeva strana ipak evidentno slaba zbog dosta loseg jucer Davea i Schürrlea. Torres ulazi u formu i pokazuje jako dobre naznake za dalje. Gazz i JT drze pozadi stvari na nivou, prema svemu sudeci ovo je nas najbolji stoperski tandem.

Uzeli smo 3 bitna boda, u Ligi Sampiona smo na dobrom putu i sada treba docekati City apsolutno na noz, naloziti se i uz podrsku publike pokusati doci do velike pobjede.

COYB !

Ja sam igrom slucaja pogleda schalke par utakmica ove sezone.. Ako mi protiv njih ne uzmemo 6 bodova iz dvi utakmice onda ne znam kad cemo.. Oni igraju teretan nogomet puno baluna dobivaju iza ledja a u trenutku greske u fazi napada triba im cca 20 sek za postavit se sta prava momcad sa kontrom ka sta smo mi mora iskoristit.. Ocekivan nekakvih 5-1 u dvi utakmice realno

u sranju sam sad moramo dobit 2-1 da bi pogodija racuna sam tamo 1-2 doma 3-0 hehehe

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.