Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Schalke 0 - 3 Chelsea (22.10. uto) [3]

Istaknuti odgovori

Ogroman koeficijent na Chelsea koji se mora iskoristiti. S igračke strane, mislim da je Schalke dosta oslabljen i da će teško pobijediti nas, s jednim Braunschweigom su se kefali i jedva pobijedili. Mi smo u očitom usponu u formi i kvalitetnija ekipa i moramo dobiti ovo. Čak ni remi nije loš rezultat jer Steaua može dobiti Basela (koji je po meni malo bolja ekipa ipak). Pobjeda u Gelsenkirchenu bi riješila puno stvari i dodatno napunila ekipu samopouzdanjem.

Ja sam igrom slucaja pogleda schalke par utakmica ove sezone.. Ako mi protiv njih ne uzmemo 6 bodova iz dvi utakmice onda ne znam kad cemo.. Oni igraju teretan nogomet puno baluna dobivaju iza ledja a u trenutku greske u fazi napada triba im cca 20 sek za postavit se sta prava momcad sa kontrom ka sta smo mi mora iskoristit.. Ocekivan nekakvih 5-1 u dvi utakmice realno
  • Autor

Schalke je u velikim problemima sa povredama,u posljednjoj utakmici su se mucili sa Braunschweigom i pobijedili golom u zadnjoj minuti utakmice.Prema nekim informacijama Schalke ce za ovu utakmicu koristit neke igrace iz rezervnog tima.

Mi moramo biti na nivou i ozbiljno shvatit ovu utakmicu jer niko nam nece poklonit bodove.Na papiru smo mnogo kvalitetni od Schalkea ali kvalitetni smo bili i od Basela pa svi znamo šta je bilo.Znači ključna stvar za dobar rezultat u ovoj utakmici je dobar pristup.U dobroj smo formi i fino bi bilo kada bi nastavili u dobrom ritmu.

Sastav:Cech,Ivanovic,Luiz,Terry,Cole,Mikel,Ramires,Schurrle,Hazard,Oscar,Torres.

Jedva čekam ovu tekmu.

Biće to klasični okrÅ¡aj Lige Prvaka, i to u gostima. Igramo protiv dobrog tima bez obzira Å¡to je oslabljen. Nadam se dobroj utakmici. Nama bi dvije vezane pobjedu, u Glezenkirhenu i protiv Citya značile jako puno za dizanje forme i samopouzdanja. 

COYB !

2.42 na nas kvota? Ovo prihvatiti oberucke,jedino ako fora Gazprom ne umesa prste :D 2&3+ laganezi ;)

Jebeni su oni za igrati. Iako su oslabljeni , ocekujem tesku utakmicu

Nema lake utakmice u LS,ali kada Schalke jedva pobedi fenjerasa u ligi i to u 93 minutu,nakon sto su 2x gubili,mislim da se ova utakmica mora dobiti lagano. Pogotovo zato sto smo u naletu,treba sve pocistiti pod sobom.

Medjutim,kada sam malo razmislio,kladionica ne daje cesto "poklone" (velike kvote) bez veze. Uzmimo u obzir da je istina da Schalkeu ne igra pola ekipe. Uzmimo u obzir da smo poceli mi trpati golove. Nesto ne stima,u takvoj situaciji kvota bi tebala biti max 1.6,a oni daju 2.4. Nesto smrdi Ipak se nadam pobedi,cak cu je i igrati,verovatno uz golove 3+ pa cemo da vidimo. Nama ova pobeda treba vise od svega trenutno,tako da verujem u tim,a neka se kladionce kasnije cesu po glavi :D

A mislim, sigurno nećemo izgubit, može neki remi bit u najgorem slučaju. Schalke bez Huntelaara je puno manje opasan za naš gol. Ajde, jedino onaj mali Draxler može napravit nereda, ali imamo i mi rutinere u obrani, osim Luiza koji zna kiksati jako. U ovoj grupi mislim da će iznenađenje biti Baselov kiks kontra Steaue koja je slaba, ali vidilo se kontra Schalkea da je Basel slaba ekipa, dobio nas samo zato jer smo mi tako htjeli, a ne zato što smo nadigrani bili. Uglavnom, remi nije loš rezultat nikako, jer ih sigurno tučemo na Stamfordu, a Basel ćemo nadam se s kamatama isprašit (ako nam to bude igralo ulogu).

Ne znam kako bismo mogli izgubiti ovo, jedino da njih usere da daju gol makazicama ko Mexes Anderlechtu s ivice 16 metara i da mi promasimo penal i pogodimo dvaput stativu. Plus im je trener busotina. A nije da su neka ekipa sa nekom odbranom, Braunsafjahjfaweig im dao 2 jebote. Samo maksimalno ozbiljno krenuti, divljacki od prve minute. Av av !

Cech

Bane Luiz Terry Cole

Ramiz Lampard/Mikel

Schurrle Oscar Hazard

Eto'o/Torres.

Tako nesto ocekujem. Igramo sve bolje i bolje. Polako dolazi Mourinhova filozofija u ekipu. Schalke oslabljen al opet mislim da ce biti stvarno teska tekma. Nadam se pobjedi al nije lose ni bod al pod uvjetom da ih dobijemo na SB-u. :)

Volio bih ovu postavu sutra u prvih 11
...................Cech.................
Bane....Cahill..Terry...Bertrand
.........Ramiz.....Mikel...........
De Bruyne..Oscar...Hazard
..................Eto'o................

Pada kvota na nas,sada je 2.28. Kombinacija 2-2&3+ 6,21 :D :D :D 

Zelim da se zahvalim ovim putem kablovskoj "Kopernikus" sto su izbacili iz ponude kanala Kietchen24 a ubacili Arenu1. Zahvalan do neba :D 

e jbte bio sam i zaboravio da smo u sezoni 07/08 vec bili snjima u grupi, prije  6 godina  (24.Oktobra 07) ih dobili 2-0 kodkuce, a onda u Gelsenkirhenu 0-0 . Bila je to ta kobna jesen, kad je Mou dobio odkaz

Didier u duelu sa Mladenom Krstajicem, iza nesretni Zlatan Bajramovic

1383985_10200590177508166_1786500622_n.j

Schalke - Chelsea

Schalke without Anthony Annan, Jefferson Farfan, Kyriakos Papadopoulos, Klaas-Jan Huntelaar, Chinedu Obasi, Jermaine Jones, Marco Hoger

Chelsea without Marco van Ginkel, Michael Essien, Ashley Cole. Doubtful is Andre Schurrle

Mislio sam da Papadopoulos igra. E to je već teži hendikep za domaćina, mali je jako dobar u razgradnji igre protivnika i radi sve u obrani.

Ovima niko zivi ne igra.

Uz pravi pristup i solidnu predstavu trebalo bi da ostanemo neporazeni, tj. da uzmemo bar bod sto bi bilo sasvim ok.

Ryane sine, idi iz ovog kluba, molim te, spasi se.. Jose nek sere o domacim igracima, akademiji, pomaganju savezu koliko hoce.

Slazem se za Ryana. Taman ima priliku da zaigra,Aspilikueta uskace umesto njega. 

Dalje... odigrali smo tako pedersko poluvreme da je to za nepoverovati. Povucemo se posle gola u 5. minutu,ni k**ca ne igramo 40 minuta. Treba da primimo gol da bi Mourinhnu doslo iz dupeta u glavu da sa ovim sebe zakopavamo,daj im 3 komada pa se prepusti a ne na 0:1. Mogli smo ga opet primiti u poslednjih 10 minuta poluvremena,zbog cega? Moramo sami sebe da zakopavamo,oni igraju bez pola tima,alooo??? Daj im 3 komada i neka placu,sto ih pustas da se bore? Jose,KOJI TI JE???

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.