Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Chelsea 4 - 1 Cardiff City (19.10. sub) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 58
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne očekujem baš da ćemo razbit Cardiff jer imamo tešku utakmicu sa Schalkeom u utorak. Uvrh glave 2 razlike.

'Ashley is not fit, he can't train. Ryan Bertrand is more than ready to play'

' Andre Schurrle has a slight niggle after returning from international duty and will be unavailable for selection.'

Jos uz to je Torres spreman. Tako da ga mozemo ocekivati na klupi(ili cak mozda od prve)

Nek pocnu momci koji su zabili golove proslu tekmu.

Cech

Ivanovic Luiz Terry Bertrand

Ramires Lampard

Willian Oscar Hazard

Ba

Odigr'o tiketliju, srkn'o kaficu, ajde vise u kurac samo da pocne ! 

Ovakve utakmice se moraju dobit.

2:0 dobivamo ( Oscar x2 ) :D

Eh to Ryan, mamojebački smo raspoloženi, očekujem i nadam se devastiranju protivnika.. Što bi komentatori rekli, vrijeme odlično, uslovi idealni za igru, protivnik spreman, idemo sad ;)

Team v Cardiff: Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry (c), Bertrand; Ramires, Lampard; Willian, Mata, Hazard; Eto’o

Substitutes v Cardiff: Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Essien, Oscar, De Bruyne, Torres.

momci na moj znak ćemo pozdraviti jednu i drugu stranu stadiona zatim i jedni druge međusobno, igrajte fer i korektno, neka chelsea pobjedi :D

ajmoooooooooooooooooooooo

Zbog obaveza nisam stigao gledati utakmicu samo sam pratio rezultat,pa zato nemam šta komentarisat igru ili igrace.Ali zadovoljan sam rezultatom.

Evo ko nije gledao utakmicu ima veceras u 01:15 snimak na Sportklubu 2.Taman malo do grada i onda doci gledat utakmicu onako opušteno :D

4:1 protiv ekipe koja se zabunkerisala. Zadovoljan.

Prvo poluvrijeme je bilo natezanje, da majmun Luiz nije bio nonsalantan ne bi ga primili iz igre do sutra.  Uzasno me nervira njegov retardirani inat kad se zaleti ko sivonja i nabije loptu na sjever Engleske. Ili kada se izvuce duboko sa pozicije pa onda krlja na centru, lakat u vrat, povlacenje za dres, sve me srce streca, samo cekam crveni da popije. Emotivni IQ mu je ocajan.

Tesko je probiti bunker ako je dobro organizovan, pogotovo ako se bekovi ne ukljucuju i ne dejstvuju kako treba po strani. Gubi se na sirini. A ni sam protok lopte nam nije bio na nivou. U drugom su se malo otvorili i odmah su bili pregazeni. Eto'o ga je stavio ali ne ocekujte sada previse. Ionako smo navikli da nemamo spica vec duze vrijeme. Ako kojim slucajem uzmemo titulu, treba da se napravi dokumentarac o tome kako je tim bez napadaca uzeo titulu i to u PL. Drago mi zbog Edena, cisto zbog samopouzdanja. Da ga krenu asistencije i golovi. Dobro je pa imamo Oscara koji ove sezone ne briljira kao Mesut Ozil ali ipak zabija, odlicno. I gdje su oni fegetski novinari serem im se u usta govnjava? "Mrzi Mou Matu, prodaje ga sigurno, nece igrati vise" i niz bljuvotina i ispljuvaka kojim su pokusali unijeti nemir medju ekipu. Mogu da polizu Joseu mudinu. 

Uz Arsenal imamo najbolju gol razliku, samo 1 poraz i zasad smo bez nekog veceg kiksa jer ovo je PL i nerealno je ocekivati da zavrsimo sa ovom ekipom sezonu sa samo 4 poraza, recimo.

Visoka pobjeda pred Schalke. Nek je sa srecom tamo.

Sa predstavom sam zadovoljan,mucenje u prvom poluvrijemeni ali sasvim sam zadovoljan igrom u drugom,cak i vise nego zadovoljan.Najbitnija su 3 boda tako da samo naprijed Chelsea!

Nadam se da ovo moze jos bolje!

Ide na bolje,moraju se puniti ekipe radi samopouzdanja. Samo polako da dr. Mou dovede sve u red. Moramo svaku utakmicu i dalje da se nerviramo,ali to je i draz,lepse ti padne pobeda :D

visoka i ocekivana pobjeda,ova ekipa moze jos vise i kako sezona bude odmicala vjerujem da ce igra biti jos bolja.

Već se vidi lagani efekat Josea Mourinha, The Special Onea. Ne igramo ništa posebno, ekipa nije došla ni do 70% svojih mogućnosti sigurno, napadači nam nisu dali gola do 8. gola, ALI smo ipak tu, pri vrhu, dva boda od 1. mjesta.

Jučer opet niÅ¡ta specijalno igra, njihov golman talaÅ¡ika se usrao i faktički jedini gol za nije kriv je onaj Eto'ov. 

Al kako je samo jučer Jose slavio sa tribina, ko pravi navijač, vjerovatno jače i od onih turista oko sebe. ONE OF US !

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.