Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Chelsea 4 - 1 Cardiff City (19.10. sub) [3]

Istaknuti odgovori

Već se vidi lagani efekat Josea Mourinha, The Special Onea. Ne igramo ništa posebno, ekipa nije došla ni do 70% svojih mogućnosti sigurno, napadači nam nisu dali gola do 8. gola, ALI smo ipak tu, pri vrhu, dva boda od 1. mjesta.

Jučer opet ništa specijalno igra, njihov golman talašika se usrao i faktički jedini gol za nije kriv je onaj Eto'ov. 

Al kako je samo jučer Jose slavio sa tribina, ko pravi navijač, vjerovatno jače i od onih turista oko sebe. ONE OF US !

A na prvom jestu Arsenal koji bolje od ovog trenutnog jednostavno ne moze. Zbog toga ja ocekujem da se mi krljamo sa Cityjem za titulu jer United ne vjerujem da ce biti u stanju da izazove iako se -8 moze uhvatiti. Za ocekivati je pad Arsenalove igre, nece oni ovako jos dugo.

• Odgovori 58
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Iz Chelsea priznali da prvi gol nije regularan.

"Sudija je pogriješio, a iako smo postigli četiri gola, ovo je utjecalo na rezultat. Pogledao sam nekoliko puta snimak i golman nije udario loptu od tlo, što je i on vrlo dobro znao, jer ne bi se u takvoj situaciji igrao pred golom. Ovo je velika greška sudije", rekao je Holland.

• Autor

Već se vidi lagani efekat Josea Mourinha, The Special Onea. Ne igramo ništa posebno, ekipa nije došla ni do 70% svojih mogućnosti sigurno, napadači nam nisu dali gola do 8. gola, ALI smo ipak tu, pri vrhu, dva boda od 1. mjesta.

Jučer opet ništa specijalno igra, njihov golman talašika se usrao i faktički jedini gol za nije kriv je onaj Eto'ov. 

Al kako je samo jučer Jose slavio sa tribina, ko pravi navijač, vjerovatno jače i od onih turista oko sebe. ONE OF US !

Ako ćemo se već igrati matematike, a uzimajući u obzir kako moćan kadar mladih i talentiranih igrača imamo rekao bih da smo na nekih 50 posto trenutno, a ne 70.

Odgledao utakmicu zahvaljujući stranici koju je postavio Wisey. Slika ko´ mlijeko, HD, a još kada se laptop spoji na Samsung LED TV preko HDMI kabla, ugođaj vrhunski... Nejse, da pređem na temu. Utakmicom sam zadovoljan kao i igrom. Igrači su pokazali borbu tokom cijelog susreta. Istina imali su i oni svojih šansi koje je Cech odbranio ali smo također imali i mi nerealiziranih prilika. Izdvojio bih onu Williana pred kraj susreta i baš me ćudi kako niko da popljuje igrača. Da je Schurrle nekim slučajem igrao i ono profulao sigurno bi to (popljuvati) neko već uradio... :D

Willian, Luiz i Ramires su odigrali lošije od ostalih i nisam baš zadovoljan. Willian u par navrata nestane sa terena, ali vjerujem da se još uvijek navikava na sistem igrem i ligu..

Uglavnom, drago mi je što igrači pokazuju volju, želju, borbu, žar, sve ono što proteklih sezona nismo imali priliku vidjeti. Kada su gubili kao da im je bilo svejedno, u ovoj utakmici smo vidjeli drugačije. Igraći su samo napadali, napadali, napadali i zasluženo pobijedili.

• Autor

Odgledao utakmicu zahvaljujući stranici koju je postavio Wisey. Slika ko´ mlijeko, HD, a još kada se laptop spoji na Samsung LED TV preko HDMI kabla, ugođaj vrhunski... Nejse, da pređem na temu. Utakmicom sam zadovoljan kao i igrom. Igrači su pokazali borbu tokom cijelog susreta. Istina imali su i oni svojih šansi koje je Cech odbranio ali smo također imali i mi nerealiziranih prilika. Izdvojio bih onu Williana pred kraj susreta i baš me ćudi kako niko da popljuje igrača. Da je Schurrle nekim slučajem igrao i ono profulao sigurno bi to (popljuvati) neko već uradio... :D

Willian, Luiz i Ramires su odigrali lošije od ostalih i nisam baš zadovoljan. Willian u par navrata nestane sa terena, ali vjerujem da se još uvijek navikava na sistem igrem i ligu..

Uglavnom, drago mi je što igrači pokazuju volju, želju, borbu, žar, sve ono što proteklih sezona nismo imali priliku vidjeti. Kada su gubili kao da im je bilo svejedno, u ovoj utakmici smo vidjeli drugačije. Igraći su samo napadali, napadali, napadali i zasluženo pobijedili.

Pogledao uživo ili snimku. Kako Spaha.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.