Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Norwich City 1 - 3 Chelsea (06.10. ned) [3]

Istaknuti odgovori

norwich_chelsea_wallpaper_by_i_phil-d3fe

U okviru sedmog kola Premier Lige Chelsea ponovo ide na gostovanje u Norwich. Docekat ce ih ekipa Chris Hughton-a na Carrow Road-u.

Norwich je nakon 2 vezana poraza u proslom kolu slavio minimalnim rezultatom protiv ekipe Stoke-a. C

Chelsea je podijelio bodove u gradskom derbiju protiv Tottenhama

Norwich se trenutno nalazi na 14-oj (7bodova) poziciji dok je Chelsea na 5-oj.(11bodova)

U zadnjih osam meceva protiv kanarinaca Chelsea ima 7 pobjeda i jedan remi.

Zadnji put kad se igralo na Carrow Road-u Chelsea je slavio minimalnim rezultatom golom Mate.

http://www.youtube.com/watch?v=DibOCJbuedw

Chelsea nece moci racunati na Van Ginkela(povreda) te Fernando Torresa(suspenzija) u ovom mecu.

Pod upitnikom je i Hazard koji je propustio mec protiv Steaue.

Da li ce Chelsea ostvariti prvu gostujucu pobjedu ove sezone u PL???

• Odgovori 64
  • Pregledi 3,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zeleo bih videti ovu postavu protiv Norwich-a jer po meni ona moze doneti konacno dobru kontrolu na srediti terena,a u isto vreme i upariti Matu i Oscara.

Cech

Ivanovic     Luiz                          Terry           Bertrand(jer Cole po mom misljenu trenutno ne pruza dobre partije i trebalo bi ga odmoriti)

Essien

Mata                    Oscar

Willian                                               Schurrle 

Eto

U nedjelju tekma jbt.

Aj valjda ćemo odigrati dobro.

Norwich je krenuo onako osrednje u sezonu, međutim zadnje kolo su slavili protiv Stokea na gostovanju što puno jačim ekipama nije pošlo za rukom. Još uvijek se novi igrači uigravaju, međusobno upoznaju na terenu. Najbolji novajlija u ovih nekoliko kola definitivno Nathan Redmond, mada se treba dobro paziti RvW-a i pogotovo Garya Hoopera ako zaigra.

Očekujem pobjedu, al ko što reče diablo ovo je pravi test za naše.

Očekujem 0:2.

Napokon netko tko misli da možemo pobijediti bez muke ovaj izvanzemaljski Norwich. Taman ko da navijamo za Leyton Orijent. 

Ma samo odigrat u skladu sa mogucnostima i pobijeda ne bi trebala doci u pitanje.

Cech,Ivanovic,Cahill,Luiz,Cole,Ramires,Mikel,Hazard,Schurrle,Mata,Ba(iako sam uvjeren da počinje Eto)

ako mourinho nastava sa svojon tradicijon protiv kanaranica ne moramo se briniti

ocekujen   cech,bane,terry,cahill,cole,essien,ramires,mata,oscar,schurleea,eto

i pobjedu kakva god bila

• Autor

Sta je sa Hazarda? Hocel biti dostupan za kanarince? Nemam pojma uopste kakva je povreda kod njega..

Norwich je loš i mora pasti. Vrijeme je da lagano uđemo u neku seriju pobjeda. Imam filing da ekipa lagano počinje disati zajednički i da se počinju kužiti neki igrači koji dosad nisu. Dobro, siguran sam da nam i dalje napadači neće puno zabijati, ali me veseli kako vezni red igra. Imaju muda za opalit po golu.

evo opet sam uvjeren u našu pobjedu :D

htio bi da dembara počne utakmicu u napadu, vrijeme je mourinho jebo ga ti, vrijeme je...

ekipa mora poceti pobjedjivati i u gostima a ovo je prava prilika za to,ocekujem slican sastav kao protiv Steaue.

Cech

Ivanovic........Luiz........Tery..........Cole

Ramires.......Lampard

Mata.............Oscar.................Schurle

.....Eto..........

Cech

Azpilicueta - Terry - Ivanović - Bertrand

Essien - Ramires

Schurrle - Mata - Willian 

Ba

Kanarinci su mi nekako draga ekipa,cim su usli u Premier ligu,odmah sam ih nekako zagotivio,valjda zato sto su igrali fudbal bez respekta prema premierligasima,ali u nedelju moraju pasti. Mora se otvoriti utakmica na vreme i Mou mora da postavi odmah napadacku taktiku,da se da gol jos u pp i da se utakmica rutinski resi. Ocekujem kao i uvek pobedu. City ima teskog protivnika,Everton,tako da nam je prilika da se odlepimo ili da preskocimo Everton pobedom.

Mislim da je vrijeme da Willian dobije minutažu u Premiershipu i da se pruži šansa i Dembi čisto da vidimo u kakvom je stanju.

Naravno nadam se pobijedi..

Bane, JT i Lamps obavezno da odmore.

Za male ekipe kao sto je Norwich je od krucijalne vaznosti pozitivan skor na domacem terenu. Skupo ce oni prodati svoju kozu. Ocekujem da vrse dobar pritisak blizu sredine terena, jer nama taj deo nije jos uvek definisan, kao i da Eto(Demba) ima flastera tokom 90 minuta. Imaju solidna krila, i mislim da ce napadacku igru bazirati na dugim loptama iza ledja bekova, koji provode dosta vremena u napadu. Njihov, za sada, prvi napadac Wan Wolfswinkel, ne pruza zeljene partije, jer se nije potpuno adaptirao na Engleski fudbal. Ali on je oportunista kome treba malo da pronadje prostor, posebno posle centarsuteva. Mozda Hughton iznenadi tako sto ce u spicu zaigrati Hooper, koji je u ovom trenutku opasniji napadac.

Sve u svemu, u mec se mora uci maximalno ozbiljno, jer kad se malima digne(moral), onda ih je tesko slomiti. 

Sreća za Chelsea pa ne igra Grant Grtalica Holt, koji nas je nerijetko terorizirao i davao nam golove, čak i na Bridgeu. Mada će sigurno Ricky ili Gary odraditi dobar posao. Samo da ne igra Elmander.

____________________Cech____________________

_____Azpi_____Cahill_______Luiz_____Bertrand_____

____________Ramires_________Essien____________

_____Willian__________Mata_________Schurrle_____

_____________________Ba______________________

Ma neće Ba igrati. On je "Benitezovo smeće" i nije ni čudno da dosad nije igrao, jer Mou ne podnosi sve šta ima veze s njim. Možda dobije par minuta nekad, ali poznavajući Mourinhovu narav čak možda ni ne dobije priliku u Premiershipu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.