Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Norwich City 1 - 3 Chelsea (06.10. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Teska utakmica,tesko gostovanje i bice ovo veliki korak napred u slucaju pobjede,u sto iskreno vjerujem.

Nadam se izmjenama na bekovima,Bane da dusu odmori i A.Cole neka malo odmori,mali Berti ne moze biti puno gori od njega.Takodje mi je mrsko gledati Lampsia sa svojih 30 i kusur godina kako pocinje i zavrsava svaku utakmicu,a prica na pocetku sezone je bila drugacije sto se njega tice,ali tu smo u sosu kao sto znamo,jer nemamo prave zamjene,a bez Lampsia smo 20% slabiji, sto je ocigledno iz utakmice u utakmicu.

Naravno,volio bih Dembinju vidjeti ali sumnjam da ce ga Mou ubaciti u prvu,ako nista neka mu da makar 30 minuta,a opet svejedno hoce li igrati sutra ili sljedecu utakmicu,posto je sigurno da Eto'o nece moci igrati svaku,posto Torresa znamo nema oko 3 sedmice.

Kakva god pobjeda,pobjeda je i ja prezadovoljan.Vazno je graditi i uigravati ekipicu i sticati iskustvo kroz pobjede,jer je to pun kolac.Ne mozemo ocekivati igru odmah,ali bodove i pobjede mozemo i hocemo,tako da se nadam da cemo se sutra poslije utakmice vratiti na SB uzdignutih glava.

KTBFFH  :sal:   

• Odgovori 64
  • Pregledi 3,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma neće Ba igrati. On je "Benitezovo smeće" i nije ni čudno da dosad nije igrao, jer Mou ne podnosi sve šta ima veze s njim. Možda dobije par minuta nekad, ali poznavajući Mourinhovu narav čak možda ni ne dobije priliku u Premiershipu.

ovo si hlupio onako samo,vjerujem da Mourinho uopste nemisli tako jer je on profesionalac i svaki igrac je vazan za klub,a drugo Ba se kao transfer poceo spominjati i prije dolaska Beniteza i on nije Benitezova kupovina.

A u pm. Ovo će biti veoma lagano gostovanje iz prostoga razloga Å¡to smo kvalitetniji i Å¡to smo CFC. Bez problema ćemo mi ovo pobijediti i idemo dalje. 

Nema Redmonda, čudna odluka ali svakako dobro za CFC:

Ruddy; Martin, Bassong, Turner, Olsson; Howson, Tettey, Fer; Pilkington, Snodgrass, van Wolfswinkel.

SUBS: Bunn (GK), Whittaker, Johnson, Hooper, Elmander, Redmond, R Bennett.

Utakmica je mogla i morala biti resena u prvom poluvremenu. Sut Dembe iskosa, a Ramiz stoji na petercu sam, sut Schurrlea iskosa, a Bane stoji ko duh na drugoj stativi, i nerezonski sut Dembe sa desne strane, dok su trojica nasih utrcavali u sesnaesterac... 

Valjda ce nam se nece obiti o glavu. 

Schurrle OUT Willian IN. Vrijeme je da dobije viÅ¡e od 10 minuta po utakmici. 

Kako su mi tlak digli sa ovim dodavanjima do 2 metra. Pa ni jedno hebeno dodavanje nisu dobro uradili. Ko da je lopta izduÅ¡ena. 

Treba povećati agresivnost u veznome redu i napadu, ovako ćemo primiti "chelsijevski" gol kad tad. 

Sve u svemu nezadovoljan. 

Teze od ocekivanog na kraju dosli do pobjede . Oscar jos jednom dokazo da je trenutno u najboljojoj formi od svih nasih igraca . Veoma lako je ova utakmica mogla nerjeseno zavrsiti , sreca pa lose izvedese onaj korner . 

Krasan pogodak Williana . 

Hocu da gledam Chelsea kako pobedjuje, to je sve. 

Pobednicki mentalitet, cista sreca, razlika u kvalitetu, zovite to kako hocete, ali trofeje donose iskljucivo bodovi, a Chelsea je danas odneo sva tri. 

Sreća. Da je bila neka jača ekipa kaznili bi nas za igranje sa 3 stopera ko iz Å¡ale. 

Kao Å¡to sam prije naveo primili smo "chelsijevski gol", poslije ovoliko godina igranja sa ovom "taktikom" nije teÅ¡ko pogoditi. 

Nema se Å¡ta reći Å¡to već nije rečeno. Ova igra me stvarno iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu živcira i skraćuje život. Jednostavno mi je svaka utakmica kao deja vu. Kao da sam je i prije nekada gledao, kao da znam Å¡ta će se deÅ¡avati, kako će igrati odnosno neigrati. 

Ali hajde barem su osvojili 3 boda. ( najbjednije opravdanje igre u povijesti )

Prekrasan gol Williana. On i Hazard su trebali ući puno prije da se Norwichu ne dadne da diÅ¡e. 

Idemo dalje momci. KTBFFH

• Autor

Svi ce pogoditi samo napadaci nece. :)

Dobra 3 boda, dobra.

Bojao sam se, nisam vjerovao da cemo pobjediti al eto to je Chelsea i kad nevjerujes iznenade te opet.

Prvo poluvrijeme je super odradjeno, tu je vec trebao biti bolji rezultat a ne 1-0. Norwich nije napao uopste kako treba. Drugo vec problemi, al ubo je Mou sa izmjenama. Dvije od tri zabise gol, naravno napadac nije zabio samo :D.

Prva gostujuca pobjeda.

Ne znam kakva nam vise pobjeda treba da se trgne, Steauu razvalili, ovdje na kraju dosli do bodova. Sve smo ih okusili ajde sad da karamo :D

Ovo smo trebali riješit vec u prvom poluvremenu sa još jednim golom to nismo uradili i to je donijelo nadu Norwichu,ali eto sve se dobro završilo.Igra onako na trenutke i zadovoljavajuca ali moze bolje.Evo zasto je jaka klupa uvijek bila sastavni dio svakog uspjeha,Willian i Hazard odlično odradili svoj posao.Posebno mi je drago zbog gola Williana on mi je jednostavno drag igrac,konacno i Hazard pogodio što je dobro.Naravno napadačima ne pada na pamet da postignu gol al na to smo navikli i nije neka novost.Naravno najvažnija su tri boda,biosam bijesan na igrace kod rezultata 1-1 ali oni su me vec za nekoliko minuta učinili sretnim da sam skakao po sobi ko ludak,to je Chelsea. :sal:

Došli na Carrow Road, odigrali hrabro i pobijedili. Dali 3 gola. Šta hoćete, pa nije Norwich nimalo lak protivnik. Treba bit sretan s ovim rezultatom.

Predviđao sam 0:2, dobili sa dva gola razlike. Igra ok, ne potcenjujem Norič, ali ekipa koja pretenduje da bude kanidat za titulu treba da uzima bodove protiv takvih ekipa... Pobeda - zadovoljan.

Sudija - loš.

Karakter!

Izmjene na mjestu, totalna ofanziva sa dosta rizika kako to i ide i na kraju se isplatilo. Velika 3 boda, velika. Ovdje su prosle godine pali i United, i Arsenal i Tottenham.

Prijatno.

prvo poluvrime odlicni izuzev ne efikasnosti, drugo poluvrime losije,nepotrebno opustanje i njihovo kaznjavanje al na kraju ipak ih unistili rezultatski i norwich i dalje mourinho daje bodove 

zadovoljan i sad pauza pa cardifff 

ajmooo

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.