Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Steaua București 0 - 4 Chelsea (01.10. uto) [3]

Istaknuti odgovori

Ovo su definitivno poluamateri, pošto smo ih dobili s pola muke. Ponovo smo tušili loptu, ali sreća pa nam je sve prolazilo pa smo lako prilazili golu. Schurrle poderao, Mata i Oscar podbacili... U 25. minuti naš najistureniji igrač na centru dok Steaua organizuje napad, što me jako razljutilo jer ih je Mourinho izgleda poslao da se brane. Opet kažem, sva sreća pa su oni loši, pa smo lako stizali do golova.

I da napomenem da me jako iritira to što nam Čech ima više dodira s loptom nego bilo koji njihov igrač... Jebte sa pola terena vraćaju Čechu, kao da protiv Barcelone igramo.

Za Ligu Sampiona, gostovanje, ba bilo to i Steauu, ovo je apsolutno perfektno odigrana utakmica. Mogli smo 7 komada da uvalimo.

Bravo Mou, bravo momci.

Ovdje se vec vidi napredak u igri. Schurrle je pokazao kvalitet i bio kljucni igrac vecerasnje utakmice. MOM je bez dvojbe Ramires ali Schurrle je lavovski odradio posao na desnoj strani. Probio je bezbroj puta, razigravao igrace, svidja mi se njegova igra uz liniju, konacno imamo sirinu u igri.

Na desnoj strani je zakazao Oscar, ali tu stranu kao i uvijek popuni Ivanovic. Protivnik je u par navrata pokusao da nesto uradi ali jednostavno su bili nemocni. Veceras je samo jedna ekipa bila na terenu, a osim 4 gola, moglo je biti i vise...

Ili na lijevoj ipak?

Nisam bio u mogućnosti gledati tekmu, al mi je drago vidjeti da su se digli poslije nezgodnog poraza od Basela. I bodovno, ali prije svega psihološki je ovo bitna pobjeda jer će pomoći momcima da se malo dignu.

Rutinski. Mogli smo jos 2 dati.

Peti clean sheet u sezoni.

etoo me oduševio jučer. namjestio par mrtvaca, uvijek je bio tu negdje. willian također solidan. uglavnom dobra predstava.
Odlicno su odigrali bravo svaka cast.
Nije lako 4 komada u gosti,to govori kako su momci bili superiorni.Ramires kralj!!

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

medju najboljim utakmicama ove sezone smo upravo ovu odigrali,mogu pobijediti svakoga kad hoce,i dalje tvrdim da se onaj poraz protiv Basela kuci nije trebao dogoditi ali je ih probudio bar malo,netreba ni jednog protivnika podcijeniti nego svaku utakmicu shvatiti ozbiljno bas kao ovu sto su odigrali,Schurle najbolji igrac u ovoj utakmici,definitivno nije imao loseg poteza.

Nisam gledao utakmicu niti namjeravam. Ali čestitke našim Plavcima na pobjedi.

ni ja isto nisam gledao, jer sve koje sam prije gledao su mi živce popile, pa sam  ovu preskočio, kao sto cu i ovu s Norwichem. Jer imam osjecaj da  bi opet mogao izgubit vagon živaca!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.