Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Steaua București 0 - 4 Chelsea (01.10. uto) [3]

Istaknuti odgovori

299593929_1363283604.jpg

Novi okršaj za Chelsea u ovosezonskoj grupnoj fazi Lige prvaka. Prije 7 mjeseci, momčad Chelseaja je izgubila utakmicu od Steaue rezultatom 1:0 na njihovom terenu. Može li ove godine biti bolja i vratiti se u London s osvojena tri boda?

Što se tiče proteklih 5 utakmica, Steaua ima sve pobjede, izuzev jednog poraza od strane Schalkea. Chelsea, s druge strane ima lošiji niz. 2 poraza u nizu, pa dvije pobjede, te na kraju remi protiv gradskog rivala Tottenhama.

Što očekujete od ove utakmice? Vaše prognoze?

Ma samo da je nekako 3 boda izvuc,jer u slucaju remija ili poraza situacija bi bila kritična.I prošle sezone smo se sa ovakvim protivnicima mucili i ne očekujem neki spektakularan rezultat.Samo se pribojavam lošeg rezultata.

Sastav:Cech,Ivanovic,Luiz,Terry,Cole,Ramires,Lampard,Mata,Oscar,Willian,Torres.

uzimamo tri boda sigurno

uvjeren sam u to kao i prije tekme s fulhamom kući nedavno...

chelsea, boys in blue, chelsea chelsea we love you..

Ma samo da je nekako 3 boda izvuc,

Koliko optimizma posle izvlacenja grupa,a sada ova prica ide. King da me ne shvatis pogresno,ne odnosi se na tvoje postove ili ista slicno,nego uopsteno. 

Posle izvlacenja grupe- idemo LS da igramo sa omladincima,18 bodova zagarantovano,prosetacemo se, a danas je prica da nam je izvuci 3 boda. 

Ovaj mec se mora dobiti,ali mora. Odmah po izvlacenju grupa sam rekao ne treba nikoga potceniti,to je jedan od najgorih neprijatelja svake ekipe. Zato neka ih Mourinhno motivise kao da igraju protiv Bayerna,pa neka oni daju 3-4 komada,pa da gledamo u miru utakmicu. Prosle godine smo ovde izgubili,nadam se da se to nece desiti opet. Pobeda je NEOPHODNA.

Igra nam samo pobjeda.Remi bi nas gurnuo u jako losu situaciju,a da nepricam da bi sa porazom bili vec blizu proslogoidsnje sudbine i zavrsetka ovog natjecanja u grupnoj fazi.A svi mi znamo sto bi se onda dogodilo vjerovatno smjena Mourinha,gazda ne trpi neuspjehe u Ligi prvaka.A za nas je sve losije od četvrtfinala usudio bi se reci i polufinala neuspjeh,sa ovakvim igracima.

Klepio sam cistu dvojku bez treptaja oka. Kvota okruglo 2.00. Takva bi i pobjeda sjela.

Obzirom da su mladi razbili svoje vrÅ¡njake, bojim se da "stari" ne useru opet...  :D

Očekujem pobjedu, ali da vjerujem u nju...  :^o

Koliko optimizma posle izvlacenja grupa,a sada ova prica ide. King da me ne shvatis pogresno,ne odnosi se na tvoje postove ili ista slicno,nego uopsteno. 

Posle izvlacenja grupe- idemo LS da igramo sa omladincima,18 bodova zagarantovano,prosetacemo se, a danas je prica da nam je izvuci 3 boda. 

Ovaj mec se mora dobiti,ali mora. Odmah po izvlacenju grupa sam rekao ne treba nikoga potceniti,to je jedan od najgorih neprijatelja svake ekipe. Zato neka ih Mourinhno motivise kao da igraju protiv Bayerna,pa neka oni daju 3-4 komada,pa da gledamo u miru utakmicu. Prosle godine smo ovde izgubili,nadam se da se to nece desiti opet. Pobeda je NEOPHODNA.

Ma znam brate,ja sam meÄ‘u prvima rekao da cemo se proÅ¡etat kroz grupu ali Å¡ta ces kada su me naÅ¡i demantovali sa ispod prosječnom igrom.I dalje mislim da smo svemirski brod za sve ostale ekipe u grupi ali samo kada  igramo uskladu sa mogucnostima.

Ocekujem pobjedu pa makar i minimalnu,potrebna nam je itekako.....vidim gadan je teren,bice gadno !

Goo Chelsea !!!  :sal:

Ma znam brate,ja sam meÄ‘u prvima rekao da cemo se proÅ¡etat kroz grupu ali Å¡ta ces kada su me naÅ¡i demantovali sa ispod prosječnom igrom.I dalje mislim da smo svemirski brod za sve ostale ekipe u grupi ali samo kada  igramo uskladu sa mogucnostima.

King,ne znam ni ko je pisao sve to,samo sam tvoju recenicu uhvatio,verovatno kao odraz misljenja vecine foruma :) Jesmo mi za njih svemirski brod,ali ne pobedjuje uvek jaca ekipa na papiru, mnogo toga ulazi u pobedu,srce,sreca,kolektiv,individualnost,kvalitet pojedinaca,grupe. Svako ko igra LS nije bez veze tu,ali po papiru jesmo najjaci,ali samo po papiru trenutno,nazalost..

Vidim da momci imaju 2 gola na poluvremenu. Ne interesuje me kako su dosli do toga ali je prijatno. U otvaranju drugog samo hladne glave po mogucnosti sa jednim jakim tempom od 10 minuta pa da se stavi jos jedan.

uzimamo tri boda sigurno

uvjeren sam u to kao i prije tekme s fulhamom kući nedavno...

chelsea, boys in blue, chelsea chelsea we love you..

as I said :D

Ajmo reć da je ovo zadovoljavajuće, kako rezultatski tako i igrom. 
Schurrle večeras odličan, Ramiz isto, sve pohvale za njih dvojicu. 

Ovdje se vec vidi napredak u igri. Schurrle je pokazao kvalitet i bio kljucni igrac vecerasnje utakmice. MOM je bez dvojbe Ramires ali Schurrle je lavovski odradio posao na desnoj strani. Probio je bezbroj puta, razigravao igrace, svidja mi se njegova igra uz liniju, konacno imamo sirinu u igri.

Na desnoj strani je zakazao Oscar, ali tu stranu kao i uvijek popuni Ivanovic. Protivnik je u par navrata pokusao da nesto uradi ali jednostavno su bili nemocni. Veceras je samo jedna ekipa bila na terenu, a osim 4 gola, moglo je biti i vise...

Da, prva poÅ¡teno odigrana utakmica ove sezone... Bez većih zamjerki sam.  :D

Sad samo treba još poderati Schalke u Njemačkoj pa se potvrdi ova pobjeda.

Laganica, mogli smo još 4 dati.

Za mene Schurrle apsolutni MOTM. Fantastično je igrao, svaka akcija išla preko njega. Žao mi je samo što nije zabio.

Ramires također odličan. Nevjerojatno kako se uvijek nađe na pravom mjestu.

Nadam se da će ova pobjeda podići samopouzdanje ekipi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.